VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
nu tai ir eik sikt su tavim daugiau reikalu neturesiu
Veronika rašė:
smiltis rašė:
man viskas gerai,bet manyciau ,kad dar neskiri egles nuo egles 12 todel ir stebiuosi budiste
Nesuprantu mergyt, apie ką tu čia. Abejoju ar tau viskas gerai. Nei su tavim, nei su buda niekada reikalų neturėjau
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 18d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 5d. |
smiltis rašė:
nu tai ir eik sikt su tavim daugiau reikalu neturesiu
Veronika rašė:
smiltis rašė:
man viskas gerai,bet manyciau ,kad dar neskiri egles nuo egles 12 todel ir stebiuosi budiste
Nesuprantu mergyt, apie ką tu čia. Abejoju ar tau viskas gerai. Nei su tavim, nei su buda niekada reikalų neturėjau
Labanakt
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 29d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 11d. |
smiltis, atleisk už tiesmukiškumą, bet panašu, kad per tuos metus, kai nesilankei forume, tu laiko veltui neleidai... Visiškai tavęs nebeatpažįstu :(
Neprisijungęs
Audronis rašė:
smiltis, atleisk už tiesmukiškumą, bet panašu, kad per tuos metus, kai nesilankei forume, tu laiko veltui neleidai... Visiškai tavęs nebeatpažįstu
tai tu manes ir nepazinojai,as esu as,esu grazi turtinga,protinga,tik kad ispradziu parasiau savo vaikystes pergyvenimus,dabar palipau,kaip vilkas pora gerklikiu prakandau ir viskas savo vietose:)
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 23d. |
Smilte aš tau palikau amsneinę žinutę, man pasakė, kad tu manęs ieškojai viskas su manim labai gerai. Tiesiog atėjo metas rotacijai, gyvenau su alkoholizmo klausimais ir internetiniais forumais septynis metus, atėjo laikas užleisti savo šiltą vietelę ir eiti toliau..Pasimečiau truputėlį net, kai gavau žinutę..Pykčiai ateina ir išeina, jei žmonės pasidaro išvadas ir laikas sustato į vietas. Labai atsiprašau, už savo konfliktiškumą, buvo sunkus laikas gyvenime. Laimingai. Nelabai dabar skaitau sąmoningai šį forumą, bo reikia įdėti šiek tiek pastangų atprasti, keičiant gyvenimo būdą, tad jei ko reikia drąsiai kreipkis asmeniškai, savo kontaktus palikau až.
Neprisijungęs
antonimas, su pirmu mėnesiu :)
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 27d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 26d. |
Veronika, nors ir pavėluotai siunčiu tau sveikinimų puokštę
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 16d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 2d. |
A jo jo, Veronika tuoj bus įrašyta į nuobodžių senų nieko neberaukiančių blaivinykų sąrašą :)
Neprisijungęs
Marijus rašė:
A jo jo, Veronika tuoj bus įrašyta į nuobodžių senų nieko neberaukiančių blaivinykų sąrašą
Ir dar... budistų - veidmainių
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Ir dar... budistų - veidmainių :lol:
Tai ten žmogus supainiojo kažkur. Bet pradžia gera, tikrai sulauksi dar ne tokių epitetų :D
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 23d. |
Marijus rašė:
A jo jo, Veronika tuoj bus įrašyta į nuobodžių senų nieko neberaukiančių blaivinykų sąrašą
Kiekvienas žmogus gali ką papasakot ir jo patirtis vienintelė ir nepakartojama. Senų taipogi nėra , kas kad išvaizda sena , bet "dūšia" jauna. O gal tie budistai ir nėra tokie blogi ir nėra tokie jau veidmainiai.
Neprisijungęs
Blaivus | 2m. | 2mėn. | 16d. |
Audronis rašė:
antonimas, su pirmu mėnesiu
Dėkoju Audroni;) jo ilgas mėnuo buvo,nors gana greitai praėjo laikas.aišku kaip visada praėjus jau tokiam laiko tarpui vėl kyla abejonės,o gal visgi kartas nuo karto galiu ramiai namie vienas kokią fleškutę padaryt,su lašinukais, agurkėliu raugintu,su skania juoda duona užkandai:)tai dėl tokių minčių aš nebesistebiu,ne pirmą kartą jau man taip,bet su kiekvienu kartu aš tampu stipresnis ir jau žinau visą seką kas kaip bus...tiesiog žinau,kad bus tikrai sunkūs tie pirmi mėnesiai,iki kol galvoje pradės dėliotis kitokios mintys ir po kol kas ryžtas išlieka...noriu pažint save,koks aš esu gyvenantis ilgą blaivų gyvenimą,nes kaip pradėjau nuo pilnametystės švęsti visas šventes taip iki šių metų ir nebuvau normaliai sustabdęs arklių
Neprisijungęs
antonimas rašė:
Audronis rašė:
antonimas, su pirmu mėnesiu :)
Dėkoju Audroni;) jo ilgas mėnuo buvo,nors gana greitai praėjo laikas.aišku kaip visada praėjus jau tokiam laiko tarpui vėl kyla abejonės,o gal visgi kartas nuo karto galiu ramiai namie vienas kokią fleškutę padaryt,su lašinukais, agurkėliu raugintu,su skania juoda duona užkandai:)tai dėl tokių minčių aš nebesistebiu,ne pirmą kartą jau man taip,bet su kiekvienu kartu aš tampu stipresnis ir jau žinau visą seką kas kaip bus...tiesiog žinau,kad bus tikrai sunkūs tie pirmi mėnesiai,iki kol galvoje pradės dėliotis kitokios mintys ir po kol kas ryžtas išlieka...noriu pažint save,koks aš esu gyvenantis ilgą blaivų gyvenimą,nes kaip pradėjau nuo pilnametystės švęsti visas šventes taip iki šių metų ir nebuvau normaliai sustabdęs arklių:)
Su mėnesiu :)
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Marijus rašė:
Nežinau, kaip dėl budistų, bet iki blaivininko titulo dar teks paprakaituoti:
iki 1 m. - tik šiaip girtuoklėlis, nepastovus, nepatikimas, slidinykas
1 - 2 m. - vertas užmest akį, bet dar nepatikimas
2 - 3 m. - patarnautojas, patarėjas, padėjėjas, kavos kaitėjas, grindų mazgotojas
3 - 5 m. - adeptas, kandidatas į kandidatus turėti blaivininko titulą
5 m. - kandidatas į blaivininkus, blaivininkų literatūros studijuotojas, stropus mokinys
nuo 10 m. - pradedantysis blaivininkas, ką tik užsitarnavęs tokį garbingą titulą
15 m. - tikrasis blaivininkas pačiame marazmo gražume
nuo 20 m. - nesusipratimas, anomalija, kosmonautas, dinozauras
nuo 30 m. - ką, dar gyvas?
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Veronika rašė:
Marijus rašė:
Nežinau, kaip dėl budistų, bet iki blaivininko titulo dar teks paprakaituoti:
iki 1 m. - tik šiaip girtuoklėlis, nepastovus, nepatikimas, slidinykas
1 - 2 m. - vertas užmest akį, bet dar nepatikimas
2 - 3 m. - patarnautojas, patarėjas, padėjėjas, kavos kaitėjas, grindų mazgotojas
3 - 5 m. - adeptas, kandidatas į kandidatus turėti blaivininko titulą
5 m. - kandidatas į blaivininkus, blaivininkų literatūros studijuotojas, stropus mokinys
nuo 10 m. - pradedantysis blaivininkas, ką tik užsitarnavęs tokį garbingą titulą
15 m. - tikrasis blaivininkas pačiame marazmo gražume
nuo 20 m. - nesusipratimas, anomalija, kosmonautas, dinozauras
nuo 30 m. - ką, dar gyvas?
Geras Iš kur ištraukei?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Geras
Iš kur ištraukei?
Pats sugalvojau prie taurelės
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Veronika rašė:
Geras
Iš kur ištraukei?
Pats sugalvojau prie taurelės
Sumanus
Neprisijungęs
Babioras, nusivyliau. Galvoju, net neapsimoka mes gert, jei tiek laiko užtruks
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Babioras, nusivyliau. Galvoju, net neapsimoka mes gert, jei tiek laiko užtruks
Tai jis dėl to taip ir parašė, kad rankos visiems pradedantiems nusvirtų. Bet, čia tik Bebro kūryba
Neprisijungęs
Antonime ir TŽirD su blaiviu mėnesiu
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 19d. |
Veronika rašė:
Gilus ir pilnas srutų, pas mane, užspaustų emocijų ir jausmų šulinys... Reikėjo būt labai patogiai... šeimai, artimiesiems, aplinkiniams... Kai dangčiai pradėjo neatlaikyti, kad nenušokt nuo proto pradėjau gert...
Kaip dabar su tuo tvarkaisi, mieloji? Ar turi kas tave palaiko? Siūlau savo petį, rimtai...
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Tai jis dėl to taip ir parašė, kad rankos visiems pradedantiems nusvirtų. Bet, čia tik Bebro kūryba
Nemanau, kad tik Bebro. Per viena jubiliejini AA rengini teko bendrauti su moterimi iš Kanados kuri blaiva atrodo jei neklystu tuomet buvo 24 metus... Tai aišku čia visi puolė klausinėti, o koks jausmas ar kažka prisimeni ten kai gerdavai ir pan.? Ar visai nebetraukia, dingo nostalgija? Kaip ten "sausos pagirios"?.. Jinai atsakė, kad bent pas juos yra toks laikotarpio vertinimas paplitęs, - kiek metų gėrei, va tiek pat išblaivėk, o jau tada kažka rimčiau galima su tavimi iš esmės kalbėtis... Taiva visi sau ir pasiskaičiuokite kiekvienas atskirai koks tai laiko tarpas, manau daug kam ir noras atšoks tuom užsiimti..
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Kaip dabar su tuo tvarkaisi, mieloji? Ar turi kas tave palaiko? <...>
Uoliai darau namų darbus Stengiuos pati save palaikyti, nes jau galiu pajausti ramybę, kuri, kad ir neilgam įsitaiso mano sieloje
<...> Siūlau savo petį, rimtai...
Ačiū. Bet, manau tau savų bėdų pakanka Rimtai. Tam turiu psich-ę, dydelę krūvą popieriaus ir paišelį
Neprisijungęs
Blaivus | 2m. | 2mėn. | 16d. |
Veronika rašė:
Antonime ir TŽirD su blaiviu mėnesiu
Ačiū.Kad taip ir toliau...
Neprisijungęs
Labai banaliai skamba, bet viskas nuo tavęs priklauso :) Kaip norėsi, kiek stengsies kažką pakeisti, taip ir bus...
Neprisijungęs