VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 20d. |
Pasiguglinau - Pilnatis nuo 2016 m. sausio 24 d. 03 val. 46 min. Gal tikrai emocijas veikia?!
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 6d. |
Alkanas vyras - piktas ir neprognozuojamas Uždaužtų turbūt jeigu pamiklinčiau taip kaip ta senolė
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Pasiguglinau - Pilnatis nuo 2016 m. sausio 24 d. 03 val. 46 min. Gal tikrai emocijas veikia?!
Man, bent pačioj pradžioj labai veikė pilnatis. Šiandien nelabai jaučiu, nes darbo daug buvo... Tik danguj pamačiau Alkoholikai, labai jautrūs žmonės.
Neprisijungęs
Labas, Tara, prapuolėli Kaip laikais?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Labas, Tara, prapuolėli
Kaip laikais?
Gyvenu neblogai - blaiviai
Neprisijungęs
Tara rašė:
Veronika rašė:
Labas, Tara, prapuolėli
Kaip laikais?
Gyvenu neblogai - blaiviai
Šypsena yra, reiškias viskas gerai
Neprisijungęs
Sveika, Damačka. Kaip laikais?
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 24d. |
Be je dėkui už sveikinimus , pasakyčiau , kad be jūsų blaivus nebūčiau. Įdėje asmeninių pastangų ir visi diskutuodami kartu galim ir pusmetį galim pusamžį išlikti blaivūs. Gyvenam. Kaip man patinka patižes sniegas ir visi bėgantys nuo kelio , būkim tolerantiški pėstiesiems neaptaškykim. Čia mano šios dienos devizas , galit pasinaudos ir jūs.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Sveika, Damačka. Kaip laikais?
Labas, viskas gerai . Šiuo metu paskendusi remonte.Pradžioje buvau dizainerė, dabar nužemino iki pagalbinės darbininkės, pašviesk, paduok, pavalyk, pašluok.Jau metus svaigau dėl prieškambario remonto ir pagaliau pradėjome
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 17d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 3d. |
Dama rašė:
Veronika rašė:
Sveika, Damačka. Kaip laikais? :)
Labas, viskas gerai :). Šiuo metu paskendusi remonte.Pradžioje buvau dizainerė, dabar nužemino iki pagalbinės darbininkės, pašviesk, paduok, pavalyk, pašluok.Jau metus svaigau dėl prieškambario remonto ir pagaliau pradėjome :)
Nieko nieko, labai garbingos paręigos :) Linkiu pabaigti, ką pradėjot!
Neprisijungęs
Mane žiauriai nervija gizelio pareigos Bet, kartais tenka susitaikyt. Man labiau patinka pačiai sau komanduot, ir pačiai vykdyt
Neprisijungęs
Dama rašė:
Labas, viskas gerai
. Šiuo metu paskendusi remonte.Pradžioje buvau dizainerė, dabar nužemino iki pagalbinės darbininkės, pašviesk, paduok, pavalyk, pašluok.Jau metus svaigau dėl prieškambario remonto ir pagaliau pradėjome
Labai gerai veikia namučių atnaujinimas Šaunuolė. Aš lauksiu pavasario.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 28d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 27d. |
ir aš jau kelinti metai vis planuoju remontuoti, bet vis nerandu sprendimo ar parduot ir pradėt viską iš naujo ar senuosius atnaujinti norisi kažko naujo...
Neprisijungęs
Nida rašė:
ir aš jau kelinti metai vis planuoju remontuoti, bet vis nerandu sprendimo ar parduot ir pradėt viską iš naujo ar senuosius atnaujinti
norisi kažko naujo...
Man irgi buvo tokia dilema 10 metų. Bet galų gale suremontavom ir pardavėm
Dabar nesigailiu visai
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Nida rašė:
ir aš jau kelinti metai vis planuoju remontuoti, bet vis nerandu sprendimo ar parduot ir pradėt viską iš naujo ar senuosius atnaujinti
norisi kažko naujo...
Man irgi buvo tokia dilema 10 metų. Bet galų gale suremontavom ir pardavėm
Dabar nesigailiu visai
ojoj kai pagalvoju apie remontus, tai plaukai šiaušiasi...gal dar patempsiu laiką, tiek jau išbuvau nenorėčiau, kad man taip nutiktų kaip tau Iškaimo
Neprisijungęs
Aš noriu kitur gyvent Ne čia, kur dabar gyvenu
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Aš noriu kitur gyvent
Ne čia, kur dabar gyvenu
o kaip gi tavo miškas, pievos ? kaip tu be jų ir jie be tavęs? aš noriu ten kur daugiau šviesos ir šilumos
Neprisijungęs
Nida rašė:
Veronika rašė:
Aš noriu kitur gyvent
Ne čia, kur dabar gyvenu
o kaip gi tavo miškas, pievos ? kaip tu be jų ir jie be tavęs? aš noriu ten kur daugiau šviesos ir šilumos
Tai va, kad miškas ir pievos ne čia kur dabar esu... Iki jų reikia riedėti...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 20d. |
Su mėnesiuku, Dama
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 0d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 12d. |
Dama, sveikinu :) Kaip tas mėnuo?
Neprisijungęs
Dama, sveikinu!
Su pirmu mėnesiu!
Neprisijungęs
Blaivus | 2m. | 2mėn. | 17d. |
sveikinimai!!!Taip ir toliau;)
Neprisijungęs
Ačiū , juokinga man ta sukaktis :)Toks gyvenimo būdas turėtų būti norma, tikiu , kad taip ir bus
Neprisijungęs
Blaivus | 2m. | 2mėn. | 17d. |
na kodėl juokinga,jau vis šis tas:) man va irgi netrukus mėnuo,tai jaučiuosi labai gerai,jaučiuosi vis labiau užtikrintesnis savimi...bet per šį nepilną mėnesį jau tris kartus buvau girtas...sapnuose...
Neprisijungęs
antonimas rašė:
na kodėl juokinga,jau vis šis tas:) man va irgi netrukus mėnuo,tai jaučiuosi labai gerai,jaučiuosi vis labiau užtikrintesnis savimi...bet per šį nepilną mėnesį jau tris kartus buvau girtas...sapnuose...:)
Na jau tikrai nesikuklink. 1 mėn blaivybės juokinga gali pasirodyt tik tiems kas nesusidūrė su priklausomybėm. Arba tie kam nepavyksta, gali vaizduot kad čia vieni niekai.
Šaunuolė esi!
Neprisijungęs