VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 7mėn. | 19d. |
Veronika rašė:
NiekoBlogo7 rašė:
Veronika rašė:
Beveik tiek, kiek save atsimenu
Gimtas miestas
As cia pirma diena, tai bandau sprast, kaip cia geriau atsakinet i zinutes. Kuriam lange ir panasiai
Nieko, priprasi
![]()
Perskaičiau tavo istoriją, na, jos dalį. Dabar lauksiu tęsinio
Malonu, kad skyrei laiko tai netrumpai pastraipai
Antra dalis turėtų išeiti neužkalenu
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 21d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 8d. |
Pradžia buvo nelengva, paskui vis pramušdavo toks nerimas, kad dantim kalendavau. Dabar jau užeina rečiau, trunka trumpiau ir dantys netarška, tik kaulus gelia... Žodž galvoju, kad patį sunkiausią momentą jau pragyvenau. Be vaistų, psichės pagalba + psichoterapinė grupė. O kaip tau sekės? Pagalbą kokią turėjai?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Pradžia buvo nelengva, paskui vis pramušdavo toks nerimas, kad dantim kalendavau. Dabar jau užeina rečiau, trunka trumpiau ir dantys netarška, tik kaulus gelia... Žodž galvoju, kad patį sunkiausią momentą jau pragyvenau. Be vaistų, psichės pagalba + psichoterapinė grupė. O kaip tau sekės? Pagalbą kokią turėjai?
Trumpai tariant, du metai buvo juodi, o like nepilni du jau galima gyvent kazkaip. O del pagalbos, tai pradzioj buvau nuejes keleta kartus pas psichologa, bet turejau nutraukt, nes isvaziavau i uzsieni. Tai realiai viska iskentejau be kazkokiu pagabininku is med srities
Neprisijungęs
Oho, šaunuolis Viena neilgai tepratempdavau blaiviai. Ilgiausias blaivus periodas buvo 2 mėn. Paskui neatlaikiau ir atsišriubavau... trūkt už vadžių vėl iš pradžių. Lengviau, kai remontuojuosi. Blaivus gyvenimas man patinka
Neprisijungęs
Kaip rasiau pirmoje dalyje savo istorijos, tai metimas gert buvo tik viena medalio puse. Po to prasidejo baimes, paranojos, mintys apie savizudibe. Mane nuo tolimesnio gerimo atgrase baime, kad galiu nusizudyti. ;/, Per pirmus du metus tokios baisos mintys lisdavo i galva, kad nera zodziu. Papasakosiu issamiau antoje dalyje.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 26d. |
Mane irgi nuo gėrimo atgrasė noras nusižudyti..Sveikas prisijungęs.
Neprisijungęs
Oki. Lauksim Labos nakties, ryte renkamės gerti kavą/arbatą. Nepramiegok
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Oho, šaunuolis
Viena neilgai tepratempdavau blaiviai. Ilgiausias blaivus periodas buvo 2 mėn. Paskui neatlaikiau ir atsišriubavau... trūkt už vadžių vėl iš pradžių. Lengviau, kai remontuojuosi. Blaivus gyvenimas man patinka
Kiek laiko vartojei jei ne paslaptis?
Neprisijungęs
O, Egluže, ir tau labos. Karmen jėga
Neprisijungęs
NiekoBlogo7 rašė:
Veronika rašė:
Oho, šaunuolis
Viena neilgai tepratempdavau blaiviai. Ilgiausias blaivus periodas buvo 2 mėn. Paskui neatlaikiau ir atsišriubavau... trūkt už vadžių vėl iš pradžių. Lengviau, kai remontuojuosi. Blaivus gyvenimas man patinka
Maždaug penkis metus su menkom pertraukom.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
O, Egluže, ir tau labos. Karmen jėga
labos naktelės
Neprisijungęs
Labos , pasistengsiu
Neprisijungęs
Veronika rašė:
NiekoBlogo7 rašė:
Veronika rašė:
Oho, šaunuolis
Maždaug penkis metus su menkom pertraukom.
Viskas bus tik geryn
Neprisijungęs
Egle rašė:
Mane irgi nuo gėrimo atgrasė noras nusižudyti..Sveikas prisijungęs.
Sveika gyva, as NAUJOKAS . Skamba keistai, nes ne toks jau ir naujas
Neprisijungęs
O tos mintys begeriant pradejo persekiot ar jau po gerimo?
Neprisijungęs
gyvenimas eina į priekį
Neprisijungęs
Egle rašė:
gyvenimas eina į priekį
zinoma eina ir turim stengtis eiti kartu su juo
Neprisijungęs
NiekoBlogo7 rašė:
geriant pora ryškesnių kartų, o vėliau blaivėjant pabandžiau užrūkyt žolės su Minesotos programos draugu, tai kaip naujokė vos grįžau namo, nesugėbėjau pereit per žvėryno tiltą iš baimės, kad traukia nušok ir nerimo.
O paskui tiesiog neleidau sau įsijausti. Bet norą nusižudyt visą laiką persekiojo noras gyvent.
Neprisijungęs
Egle rašė:
NiekoBlogo7 rašė:
geriant pora ryškesnių kartų, o vėliau blaivėjant pabandžiau užrūkyt žolės su Minesotos programos draugu, tai kaip naujokė vos grįžau namo, nesugėbėjau pereit per žvėryno tiltą iš baimės, kad traukia nušok ir nerimo.
O paskui tiesiog neleidau sau įsijausti. Bet norą nusižudyt visą laiką persekiojo noras gyvent.
Pirmus du metus po metimo as bijodavau būti auksciau nei antras aukstas, nes kildavo noras, sumises su baime, kad galiu nusokt. Pora savaiciu teko apsistot Ispanijos viesbuty 4 aukste, tai kokias parkes patyriau. Kiekviena vakara kol uzmigdavau tol jausdavau potrauki issokt, bet kaip sakei, noras gyvent nugaledavo. Kas del tiltu, tai tik pries pusmeti ramiai juos pereinu, bet jei labai ilgas ir aukstas, tai buna nejauku pasidaro. O kiekdar kitokiu minciu lysdavo. Lenda jos ir dabar, tik ismokau jas suvaldyti, nebebijoti ju taip labai.
Neprisijungęs
tai mes kolegos.
tarp kitko aš vakar sapnavau, kad noriu išlipt pro langą, pažiūriu žemyn o ten koks penkiolikos metrų aukštis..uuuj suktis atgal, kitas žmogus iš kito lango, sako žiūrėk tai visai nebaisu ir matau kaip jis su šypsena atsistoja ir su malonumu kaip koks paukštis šoka. Tada aš taip iš paskos, atsipyriau ir galvoju nors kartą ir aš šoksiu sapne ir smagiai nušokau, paskridau ir minkštai nusileidau.
Neprisijungęs
labas TarpŽemėsIrDangaus
Neprisijungęs
TarpZemesIrDangaus rašė:
Su nekantrumu laukiu tesinio.....
NiekoBlogo7 rašė:
Sveikas,
Taip meciau gert, bet prasidejo kiti dalykai.....
Jei idomu, pratesiu kita kart.
Istiesu tai ir neatsakiau i Tavo klausima, kazkaip issipleciau apie kitus dalykus:)
Tikiuosi ilgai laukt nepriversiu
Neprisijungęs
Nesimiega ? TarpZirD
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 10d. |
Nerūkau | 10m. | 1mėn. | 3d. |
Man tai taip keista ir nesuprantama, kai rašote "norėjau nusižudyti". Aš iš tikrųjų negaliu to suprasti. Net pačiais juodžiausiais gyvenimo momentais visvien žinojau, kad yra geresnis pasirinkimas - kad ir išgerti tam kartui (arba taip, kad numirti).
Labas rytas.
Neprisijungęs
Nidūlička su keturiais Šaunuolė mergaitė.
Neprisijungęs