VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 21d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 8d. |
Atvaryk pas mus, į Lietuvos vidurį
Neprisijungęs
Sostinėje jau seniai jokio sniego nei kvapo, nukrito viena kita snaigė ir tuoj ištirpo... Sako visas gruodis ir didžiosios šventės bus lygiai tokios pat, nakti pora minus, diena keli plius...
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 2d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 14d. |
Pas mus jau seniai nebesninga, bet sniegas ant žolės ir eglių dar laikosi. Besmegenis dar gyvas, tik šypsena ne tokia plati :)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 10d. |
Nerūkau | 10m. | 1mėn. | 3d. |
Ryte pavarė tai, kaip pradžiai, tiaip normAlei...
...o dabar jau vėl ruduo...
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 26d. |
o vargeli vėl ta žiema, išlepino ruduo visai..
Neprisijungęs
Egle rašė:
Jau namučiuos, mieloji?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle rašė:
Jau namučiuos, mieloji?
taip rūpestėli
Neprisijungęs
Labas rytas Kam kavos?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 22d. |
Labas rytas Man kavos
Upss... Jau pasidariau
Geros dienos
Neprisijungęs
Labas rytas Man. Į lovą
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Labas rytas
Man. Į lovą
Jau paskambinau, kad koks dailus jaunikaitis atneštų Kaip tu?
Neprisijungęs
Velnias, matyt, jaunikaitis ne tuo keliu pasuko, teko pačiai atsinešt Bet už pastangas ačiū
Viduj tebėra daug sumaišties. Ne dėl gėrimo.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 4mėn. | 0d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 29d. |
Labas rytas, ir aš jungiuosi su jumis kavos, kažkaip sunkiai šį pirmadienį kėliausi, bet negaliu skųstis, nes prisiminti ankstesnius pagiringus su tabaluojančia širdele ir virpančiom rankom nelabai smagu
Neprisijungęs
Mergaitės renkas rytiniam kavos pagėrimui. Man šiandien irgi sumaištis, irgi ne dėl gėrimo
Neprisijungęs
gauromečio arbatos gal poto, po kavos?
kaip žalios skonis
http://www.delfi.lt/gyvenimas/grozis_ir … d=65082611
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Man šiandien irgi sumaištis, irgi ne dėl gėrimo
Ir ko mums čia taip? Lyg ir ne pilnatis...😞
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Veronika rašė:
mergičkos sužinokit ko jums čia taip...
Neprisijungęs
Egle rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Veronika rašė:
mergičkos sužinokit ko jums čia taip...
Aš tai žinau, žinau, tik nuo to ne lengviau. Nors ir sako, kad nėra padėties be išeities, bet aš kol kas nerandu jos, tos išeities.
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 19d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 5d. |
Mielas Audroniuk, kreipiuosi į Tave su sąlyga, kad labai trokštu paplepėti, o merginos šitame darželyje mane, seną perdylą kaip ir ignoruoja. Nesugalvodamas kuo čia įsiterpus į kavytes su pyragaičiais, siūlausi jum į kompaniją pataukšti apie dyzelinių variklių su turbinomis sintetinių alyvų rūšis, arba apie barberio atotampos fiksatoriaus padėties kokpite parinkimo problemas... Apie rūkytus lašinius su cibuliais galų gale...
Šniurkšt...
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Mielas Audroniuk, kreipiuosi į Tave su sąlyga, kad labai trokštu paplepėti, o merginos šitame darželyje mane, seną perdylą kaip ir ignoruoja. Nesugalvodamas kuo čia įsiterpus į kavytes su pyragaičiais, siūlausi jum į kompaniją pataukšti apie dyzelinių variklių su turbinomis sintetinių alyvų rūšis, arba apie barberio atotampos fiksatoriaus padėties kokpite parinkimo problemas... Apie rūkytus lašinius su cibuliais galų gale...
Šniurkšt...
Užuomina suprasta
Subtiliai pajuokauta
Neprisijungęs
sunku nepritapti ))
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Šniurkšt...
Ha ha, sintetinę alyvą į dyzelinį variklį reikia pilti gamintojo rekomenduojamą, barberio atotampos fiksatoriaus padėties kokpite parinkimo problemos nežinau su kuo valgomos, bet, įtariu, kad ne su lašiniais, ir net nesvarbu, sūdyti jie ar rūkyti...
Nusišluostyk panosį, Mariuk, ir pirmyn, nes jokie čia Audroniukai tuo klausimu tau nepadės...
Neprisijungęs
Marijus rašė:
<...> apie barberio atotampos fiksatoriaus padėties kokpite parinkimo problemas... <...>
Barberis (šnekamąja kalba) tai mados namai UK Išmanau apie tai... Pakalbam?
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 2d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 14d. |
Marijus rašė:
Šniurkšt...
Įspėti reikia, kad rimtom temom bendrauti norisi, o tai visą monitorių arbata apipurškiau... Nuo kada tu čia toks nedrąsus pasidarei, kad į pokalbį įsiterpti bijai?
Dėl barberio tai reikalas komplikuotas, svarbiausia, kad nepersipintų su groto šotais, nes suvendavus gali užsikabinti ir paleisti grotą nebus lengva. Suhalsavus išvis prastai gali baigtis, kitą vertus, kam tas barberis einant bakštagu ar fordevindu... ;)
Ir šitą... Neprišniurkšk viso kokpito, slidu bus... :)
Neprisijungęs
čia jachtų kalbos berods mergaitės..
Neprisijungęs