VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Marijus rašė:
Čia pas pačių kietuolių ambicijos suputojo
Nuoširdžiai atsiprašau, jei taip pasirodė.
Tiesiog išreiškiau savo nuomonė.
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 19d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 5d. |
admin rašė:
Šio forumo tikslas padėti žmonėms, norintiems išbristi iš alkoholizmo. Vietoje to, kad besikabinantiems, tik žengiantiems pirmuosius žingsnius, ištiestume pagalbos ranką, mes aiškinamės santykius ignoruodami naujokų žinutes. Kai stengiamasi padaryti tvarką ir sustabdyti konfliktus kol jie dar neatbaidė naujokų nuo noro bendrauti, mes keliame reikalavimus, įvedinėjame savas taisykles, keliame savas ambicijas aukščiau visko. Forumo Taisyklės galioja visiems, paprasčiausiai jų laikykimės ir netrukdykime vieni kitiems bendrauti.
Sorry, apgailestauju dėl savo priekabumo, perfekcionizmo. Stengsiuosi kad tai nesikartotų, bet keistis yra sunku.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 26d. |
Marijau gera proga Tau pasakyt, sorry. Man akmuo jau seniai ant širdies.
Davai iš tiesų paspaudžiam viens kitam ranką, kai sustiksim, baikim, mudu jau suaugę bratka.
Neprisijungęs
Iš kitos pusės, tikrai nesiruošiu pritariamai tylėti, kai matysiu tai, kas mano nuomone yra neteisinga, ar išvis prasilenkia su sveiku protu.
Šiaip jokių čia asmeniškumų ir akmenų ant širdies.
Neprisijungęs
Gerai, supratau ir kas tekste ir potekstę. Pasiūliau humoro forma, bet rimtai, jei tau tai atrodo nesveikas protas. Ok, priimta, neturiu ką daugiau ir pasakyt.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 21d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 8d. |
laikas rašė:
<...> Mums tiesiog reikia laikytis vieni kitų, mokytis ir augti kartu....
Ne, nu rimtai, ar yra dėl ko pešiotis? Mes visi čia atitipenom ieškodami pagalbos, sveikdami tiesiam ranką naujiems ieškantiems ir taip gaunam stiprybės eiti tolyn...
Taip gera ateit į namus (čia forumo metafora) kai žinai, kad laukiamas, kad visada bus kas tave išklausys (paskaitys), brūkštels savo išgyvenimus ir patirtį ir palaikys. Namai yra namai, geriau kai juose dūmais nesmirda
Būnam. Nesipykstam. Apsikabinam
Neprisijungęs
Artaz, sveikinimai, su keturiais
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 10d. |
Nerūkau | 10m. | 1mėn. | 3d. |
Veronika rašė:
Artaz, sveikinimai, su keturiais
Ačiū.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 10d. |
Nerūkau | 10m. | 1mėn. | 3d. |
Sveiki. Toks prašymas, jei galima: jokių sveikinimų mano adresu. Kažkaip vaikiška... Nemėgstu aš visokių "tortukų, žvakučių, zuikučių..."
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Sveiki. Toks prašymas, jei galima: jokių sveikinimų mano adresu. Kažkaip vaikiška... Nemėgstu aš visokių "tortukų, žvakučių, zuikučių..."
Gerai, kad neparašei - moteriška Oki, pasakei ir šventa. Mintyse pasveikinsiu
Telepatiškai, taip sakant.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Sveiki. Toks prašymas, jei galima: jokių sveikinimų mano adresu. Kažkaip vaikiška... Nemėgstu aš visokių "tortukų, žvakučių, zuikučių..." :)
spaudžiu "LIKE" :D
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Artaz rašė:
spaudžiu "LIKE"
Man patinka sveikinti Va.
Neprisijungęs
Kur visi dingo Forumas kaip iššluotas
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 2d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 14d. |
Kai kas dieną šiek tiek padalyvavo, vakare prie kompiuterio sunkiau prieina :)
Neprisijungęs
Jau pasidarė neramu, galvojau peliukai visus išpjovė A, dieną, dyrbau
Neprisijungęs
Ugu, užgesinau visus darbinius gaisrus pasiraitojus rankoves visais frontais. Net pati netikėjau, kad nuveiksiu. Užtai dabar gesinu tik šviesas.
p.s kai apleidi darbinį laivą kuriam laikui, taip lievai nuplauki.aaa
net žiūrėt į tą pusę vėl nenoriu.
Neprisijungęs
auu laike, kur tu dingai? nesakyk, kad blaivybė užkniso?
Neprisijungęs
Egle rašė:
Ugu, užgesinau visus darbinius gaisrus pasiraitojus rankoves visais frontais. Net pati netikėjau, kad nuveiksiu. Užtai dabar gesinu tik šviesas.
p.s kai apleidi darbinį laivą kuriam laikui, taip lievai nuplauki.aaa
net žiūrėt į tą pusę vėl nenoriu.
Šiandien mano darbinis laivas zigzagais plaukiojo, ir nei vieno uosto taip ir nepasiekė Teks kitą dieną užbaigt kruizą
Neprisijungęs
aš dar net pinigų gavau, grynais.
pataškyčiau šią naktelę bare kokiam.
Neprisijungęs
Egle rašė:
aš dar net pinigų gavau, grynais.
pataškyčiau šią naktelę bare kokiam.
Fsio, atvarau į Vilnių, Eglut
Neprisijungęs
rimtai, akimirkai prisigert panūdau.
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 7mėn. | 13d. |
Egle rašė:
rimtai, akimirkai prisigert panūdau.
Nieko sau
Neprisijungęs
bandau pajuokauti..bet į mano tokius žodžius nieks rimtai nežiūri, vyrui dabar paskambinčiau ir pasakyčiau, jog išgerti noriu, sakytų : eik sau ir apie kokį reikalą imtų kalbėt..ir dar sako kad tik alkoholikas gali suprasti alkoholiką..) kai pats negeria dešimtmetį tai ..tai tingi pabijoti dėl manęs..
Neprisijungęs
nors nesimaivant..senokai ir bekalbėta su kuom nors, apie tai, kad esu alkoholikė..nesigailiu jog mečiau gert.
Neprisijungęs
paskutinis,mano tikras užgėrimas buvo prieš septynis metus, bet tik dabar, berods pirmą kartą išdrįsau pajuokaut šia tema.., nekilo ranka tą daryti kažkaip anksčiau..per daug rimtai žiūrėjau muset..
Neprisijungęs