VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Marijus rašė:
Tara rašė:
......
Žinoma sulauksi, visko sulauksi ko tik panorėsi, tik su viena sąlyga....Ir iš kur jūs traukiat tuos "įžadus", "įsipareigojimus", "sąlygas" kažkokias ???
Labai jau garsiai ir didingai skamba. Bent jau šitam forume nieks neprašo kažko prisižadėt, kažkur įstot, kažko laikytis...
Galų gale prisiminkim, kiek kartų sau kuo iškilmingiausiai žadėjom, kad keisimės.., kad nuo pirmadienio.., kad nuo naujų...
Marijau įžadai ne prieko, aš Saulytę nuoširdžiai pasveikinau jinai man akį pamerkė, kaip čia tau geriau paaiškinti, na čia reikėtų skaityti "tarp eilučių"....
Neprisijungęs
saulyte rašė:
Žuvis rašė:
Einu daryti tortą. Mėgstu konditeriją. Tuoj riešutus skrudinsiu, lupsiu ir prosenelės grūstuvu smulkinsiu... Traškų padą kepsiu, na o vėliau - kremas... Na ir žinoma- puošimas
Mmm... Turėtu būti labai skanu.
Žuviau ar svečių kviesi, labai jau pakvipo tavo pyragas.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 4mėn. | 0d. |
Tara rašė:
Žuviau ar svečių kviesi, labai jau pakvipo tavo pyragas.
Tara, įsivaizduok, skambinu ir kviečiu visas gimines :''gerbiamieji, atvažiuokit baliavot, aš jau metus negeriu, tik alkoholio nevežkit''
Nieks beveik nežino. Į grupę tortą nešiu. Dar ir medalį geležinį gausiu
Neprisijungęs
Sveikinu Žuvį įplaukus į antrus metus blaivybės, linkiu nenuskęsti
Neprisijungęs
Saulyte, šaunuolė, su 2 mėnesiais blaiviais
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 5mėn. | 8d. |
Žuvis rašė:
............. Dar ir medalį geležinį gausiu
Medalyje 15 langelių. Linkiu užpildyt. Būk.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 25d. |
Žuvyte, ir aš prisidedu prie visų sveikinimų! Geros dienos tau šiandien
Neprisijungęs
Mila rašė:
Saulyte, šaunuolė, su 2 mėnesiais blaiviais
Ačiū Mila.
Galėtum daugiau ką nors parašyti, papasakot. Man būtų labai įdomu.
Neprisijungęs
Dėkoju už sveikinimus. Man šie metukai esti mažas laimėjimas... Kaip mano vienas kolega yra pažįstamai moteriai pasakęs: ''...jei jau šita girtuoklė gali negert, tai ir tu gali''
Neprisijungęs
Sveiki,tikiuosi kad pošventinė depresija neivieno nekankina,ir kiek supratau iš rašymų,kad visi este iš Sostinės arba aplink ją, aš tai nuo Klaipėdos pusės, tad kavos išgerti ir pasikalbėti iš dūšios nelabai pavyks kurį pasikviesti,o būtu labai smagu,šis forumas labai geras,noriu padėkoti jo kūrėjui,labai daug geros informacijos,ir tikrai malonu bendrauti su savo likimo žmonėmis,tad džiaugiuosi kad jį radau,ir šendiena labai rūpi kaip sekėsi annai, ir už kiekvieną pasiryžusi eiti blaivybės keliu labai džiugu,geros dienos visiems.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 15d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 27d. |
Na, aš ne iš sostinės, prie vardo aiškiai matosi iš kur, tik Profilyje įrašyti reikia, gal ne visi išdrįsta skelbtis...
Neprisijungęs
Sveikas, Skorpione! Man lydeka pakuždėjo, kad Pumputis lyg iš pajūrio Juolab Palangoje bus šaunus jubiliejus tokių kaip mes. Būtų gera galimybė susipažinti su kitais, su kuriais dažniau kavos puodeliui susitiktai.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 15d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 27d. |
Jei Šakiai prie jūros tada taip :D
Pumputis
Registravosi: 2012-09-05
Blaivus 4 m. 1 mėn. 9 d.
Neprisijungęs
Nieko negirdėjau apie jokį jubiliejų Palangoje,jei kas žinote kada ir kaip ten patekti parašykite,būtu malonu susipažinti jei kas atvyktumėte.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 24d. |
Kažkas čia intensyviai vyksta
Neprisijungęs
Troja rašė:
Ir aš pastebėjau. Šiandien dingo ar buvo ištrinti keli pasisakymai.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mėn. | 24d. |
saulyte rašė:
Troja rašė:
Ir aš pastebėjau.
Šiandien dingo ar buvo ištrinti keli pasisakymai.
Na, mano manymu, tai jie buvo tendencingi ir ne vietoj.
Neprisijungęs
O kodėl nemiegi dar, ko taip nesimiega?
Neprisijungęs
Visa diena dirbau ir nebuvo kada prisėsti prie pc. Tai dabar turiu aplankyti visas svetaines, kurios man aktualios.
Neprisijungęs
Na tai labos nakties,ir saldaus miegučio,bei gerų minčių.
Neprisijungęs
Ačiū. Einu jau. Rytoj anksti keltis.
P.S. Bet kažkodėl ir pats nemiegi???
Neprisijungęs
saulyte rašė:
Tara rašė:
Labas Saulyte, per du mėnesius blaivybės pas tave viskas turi keistis į gerąją pusę, (kitaip negali būti), pati džiaugiesi blaiviu gyvenimu, tada kur problema? Nostalgija "linksmam" gyvenimui ???
Kad pasikeitė į gerąją puse, tai tikrai.
Bet jaučiu kad kažko trūksta. Gal ir ta pati nostalgija ''linksmam'' gyvenimui. Net nežinau...
Saulyte tu dažniau pro langą pasižiūrėk, ims ir atvažiuos tas „trūkumas“ su juodu MB CLS`u, gyvenime visokių siurprizų pasitaiko....
Neprisijungęs
Tara rašė:
Saulyte tu dažniau pro langą pasižiūrėk, ims ir atvažiuos tas „trūkumas“ su juodu MB CLS`u, gyvenime visokių siurprizų pasitaiko....
Va čia Tara tai mane prajuokinai.
Neprisijungęs
saulyte rašė:
Tara rašė:
Va čia Tara tai mane prajuokinai.
Saulyte tu vėl gudrauji, garantuoju per langai tikrai nepasižiūrėjai...
Neprisijungęs