VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Artaz rašė:
priauginami antakiai
http://www.bukblaivus.lt/forumas/upload … 4-53-1.png
Čia rimtai? Nesu mačius tokių niekur. Nesu labai apsišvietus tokiuose dalykuose. Dažytis net nelabai moku 😯
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 26d. |
Egle13 rašė:
Eglučiuk, aūūū ! Kaip naktelė? Gal kavytės nori? Skanios turiu
ačiū, imu viską Eglučiuk, ką duosi..pasiilgau kavos bzz..
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 21d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 8d. |
Egle13, sveikiju, metukai Šaunuolė.
Neprisijungęs
Eglute, sveikinimai *(;
siunčiau tau likimo draugės Joni Mitchell gabaliuką apie abi puses
https://www.youtube.com/watch?v=tKQSlH-LLTQ
I've looked at life from both sides now
From win and lose and still somehow
It's life's illusions I recall
I really don't know life at all
---
Aš pažvelgiau į gyvenimą iš abiejų pusių dabar
Laimėti ir prarasti ir dar kažkaip
Tai gyvenimo iliuzijos prisimenu
Aš tikrai nepažystu gyvenimo visai..
Neprisijungęs
Egle13, dideliausi sveikinimai su metukų sukaktimi, esi tikra šaunuolė, labai džiugu už tave
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 22d. |
Ačiū Veronika, Eglute, Vilkyte už sveikinimus Gėrimo "stažą" turiu nemažą, metinėjau irgi ne kartą ir ne du, tad vakar mąsčiau tema "Šie blaivieji metai". Ką gi, pliusai akivaizdūs, bent man.
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Ačiū Veronika, Eglute, Vilkyte už sveikinimus
Gėrimo "stažą" turiu nemažą, metinėjau irgi ne kartą ir ne du, tad vakar mąsčiau tema "Šie blaivieji metai". Ką gi, pliusai akivaizdūs, bent man.
Aš jau turiu sumanymą, jeigu man pavyks, blaiviai, vienerių metų kelią nueiti, kaip tai pažymėsiu. Būtent. Pažymėsiu
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 4mėn. | 0d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 29d. |
Eglut, leisk dešinę karštai paspausti
Neprisijungęs
Nida rašė:
Eglut, leisk dešinę karštai paspausti
Leidžiu
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Egle13 rašė:
Gėrimo "stažą" turiu nemažą, metinėjau irgi ne kartą ir ne du, tad vakar mąsčiau tema "Šie blaivieji metai". Ką gi, pliusai akivaizdūs, bent man.
Aš jau turiu sumanymą, jeigu man pavyks, blaiviai, vienerių metų kelią nueiti, kaip tai pažymėsiu. Būtent. Pažymėsiu
Aš sau dovanėlę pasidovanojau Lėksiu keletui dienų ten kur šilta
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Veronika rašė:
Egle13 rašė:
Aš sau dovanėlę pasidovanojau
Lėksiu keletui dienų ten kur šilta
Varyk, mieloji, ten labai gera. Dar dabar gyvenu tuo smagiu jausmu. Einu gatve išsišiepus, žiūri į mane visi, kaip į nevisprotę O man giliai dzin, mintyse linkiu visiems gražios dienos... Bijau balsu, turbūt išvežtų
Neprisijungęs
Veronika, su septynetuku Sako, laimingas skaičius
Būk laiminga ir toliau
Neprisijungęs
Su
Neprisijungęs
sveikinimai Veronikai
Neprisijungęs
Jau ir septyni Laikas greitai eina, ar ne?
Neprisijungęs
Ačiū Iš vienos pusės žiūrint, tai tiek mažai, kaip septynios soros kruopos didelėj laukymėj... Iš kitos, nemažai, nes pradžia sunkiausia
Atsivertė naujas lapas, reik išmokt jame tiesiai rašyti
Neprisijungęs
Gražaus, saulėto, ramaus ir šilto savaitgalio visiems forumiečiams
Neprisijungęs
Ačiū, ir tau, Veronika
Neprisijungęs
dėkui keistas savaitgalis.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 10d. |
Nerūkau | 10m. | 1mėn. | 3d. |
kažkoks nehelouviniškas šeštadienis: prasivoliojau namie, nesugalvojau kuom užsiimti... Tik iki pardos nuėjau (aplink ją jau juntama vėlinių psichozė) - nusipirkau granatą (tik ne susinaikinimui, o pagliaudenimui)..
Neprisijungęs
labas rytas, nuostabus savaitgalis-aplankiau parodų rūmus (jei ką domina stiklas, rekomenduoju), moliūgų šventėj sudalyvauta šiandien saulė kyla į pajūrį kviečia...kas kavos?
Neprisijungęs
Artaz rašė:
kažkoks nehelouviniškas šeštadienis: prasivoliojau namie, nesugalvojau kuom užsiimti... Tik iki pardos nuėjau (aplink ją jau juntama vėlinių psichozė) - nusipirkau granatą (tik ne susinaikinimui, o pagliaudenimui)..
Ne tais keliais vaikštote, kolega . Vakar apie 21 val. buvau parduotuvėje, pasirodė labai net helouVYNIŠKAI, bet nesvarbu. Nupirkau tris žvakes - Čiurlioniui, Basanavičiui, Dauguviečiui ir nuvariau taip sakant savo pamėgta trasa
. Stebuklas įvyko, Rasose buvo šviesiau, nei Gedo prospekte tokiu paros netu .... o ir žmonių daugiau (gyvų). Šiandien galvoju, kad gal esu net ne beprotė
... nors, kai iškyla klausimas apie vakarienę, dažnai nutariam, kad reikia eiti į Rasas, o ten jau nuspręsim
. O šiandien šviesiu paros metu duoklę teks atiduoti gyviesiems
.
Neprisijungęs
pernai ar užpernai prie Čiurlionio kapo pavargus atsisėdau ant laiptelių, buvom dviese, gana vėlai, tad nieko aplink, žiūriu ateina suagęs katulis, atsisėda ir žiūri, pasikalbinau, sakau aateik čia ant kelių, o jis upss ir atsisėdo, susirangė ir būna, net nesitikėjau..nežinau ką ir pasakyt, sakau geras Kostukas, geras...pabuvo, paskui pajamė nulipo ir dingo tarp akmenų..kaip patiko..
aš irgi pasidaviau inercijai, nors su savo protėviais susitinku dažniau nei kartą metuose, daug dažniau, bet vsitiek prie močiutės foto žaidžia daug žvakelių namie..
norėčiau šian į Antakalnio kapines, nes ten yra pušųųų, Rasos man perdaug mistiškos
Neprisijungęs
Oooo... katinai yra atskira istorija . Kai būnu pavargusi, dažniausiai tekatas būna toks: einam į Ramybės gatvę užglostyti katinų
.
Kažkas manęs visiškai rimtai yra paklausęs kadėl ant manęs šunys neloja. Kažkaip sutrikau, o kodėl turėtų .
Neprisijungęs
Kapai aplankyti, žvakelės uždegtos. Ramybė
Neprisijungęs