VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 4m. | 4mėn. | 0d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 29d. |
Marijus rašė:
Praėjusį šeštadienį mamą palaidojau...
užuojauta, Marijau, deja kolegė apie kurią anksčiau rašiau taip pat išėjo prieš 10 d.-labai gaila
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 7mėn. | 13d. |
Priimk,prašau,Marijau ir mano užuojautą.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 22d. |
Pariuke, Liepa, kaip ir sveikinimai, ar ne?!
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 26d. |
aha, merginos kur jūs, pasveikinti norisi?
Lieeeepaaa auu, seniai girdėta.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 21d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 8d. |
Pariuke, Liepa sveikinimai ir šilti linkėjimai iš šilto krašto
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Pariuke, Liepa sveikinimai
ir šilti linkėjimai iš šilto krašto
nagi plačiau kur tas šiltas kraštas?
Neprisijungęs
Viduržemio jūros pakrantė
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Gero ir ramaus poilsio, Veronika
Neprisijungęs
Vienišas Vilkas rašė:
Veronika rašė:
Ir blaivaus
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Veronika rašė:
Ir blaivaus
Tai čia savaime suprantama Gera ilsėtis ... Džiaugiuosi už tave
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
Veronika rašė:
Ir blaivaus
poilsinėse kelionėse sunku atsispirti, o kai dar viskas įskaičiuota...
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 9mėn. | 2d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 14d. |
Nida rašė:
poilsinėse kelionėse sunku atsispirti, o kai dar viskas įskaičiuota...:)
Nei ten sunku, nei ką ;) Galima pagalvoti, kad paprastame gyvenime kas nors kitaip. Jei jau nori įkalti, tai niekas nesustabdys, juk tam visuomet yra 150 priežasčių... O jei jos netinka, tai galima ir šimtas penkiasdešimt pirmą sugalvoti :)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Nida rašė:
poilsinėse kelionėse sunku atsispirti, o kai dar viskas įskaičiuota...
Nei ten sunku, nei ką
Galima pagalvoti, kad paprastame gyvenime kas nors kitaip. Jei jau nori įkalti, tai niekas nesustabdys, juk tam visuomet yra 150 priežasčių... O jei jos netinka, tai galima ir šimtas penkiasdešimt pirmą sugalvoti
gal ir taip, bet man paskutinis išgėrimas prasidėjo būtent kelionėje, pradžioje tvarkingai po taurę vyno, o užsibaigė namie su klaikiom pasekmėm, ten kitaip viskas veikia-vakarienė, vynas kiekvieną vakarą randiesi tokioje aplinkje kur vartojamas alkoholis, ko namie nematai arba stengies išsisukt nuo tokių susibūrimų nenoriu net prisimint
Neprisijungęs
Kolkas jaučiuos gerai. Viskas "paskaičiuota", bet... man skanesni gėrimai be laipsnių. Kas gali ir nori tegul laipsniuojasi. Dėl to atostogos tikrai nesuprastėjo. Atvikščiai
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Kolkas jaučiuos gerai. Viskas "paskaičiuota", bet... man skanesni gėrimai be laipsnių. Kas gali ir nori tegul laipsniuojasi. Dėl to atostogos tikrai nesuprastėjo. Atvikščiai
![]()
Kaip tau baltai pavydžiu
Mane kalbina 6dienį važiuot su kolegėm į Biržus ir Panevežį. Ekskursija, po to spektaklis. Viskas naxaliavai. Bet kad nenoriu niekur iš namų. O per nenoriu važiuot neįdomu bus. Nežinau kaip su savim susitart. Tos bobos ir taip per dienas užknisa....
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 26d. |
Iškaimo rašė:
Veronika rašė:
![]()
Kaip tau baltai pavydžiu
Mane kalbina 6dienį važiuot su kolegėm į Biržus ir Panevežį. Ekskursija, po to spektaklis. Viskas naxaliavai. Bet kad nenoriu niekur iš namų. O per nenoriu važiuot neįdomu bus. Nežinau kaip su savim susitart. Tos bobos ir taip per dienas užknisa....
važiuoji tik mieloji ir greitai, puošiesi, gražiniesi, šoki į patogiausius rūbus ir batus, organizuojuosi skaniausių maistelių ir važiuoji...nenusimuilinsi ***, .o kokį spektaklį žiūrėsit?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 10d. |
Nerūkau | 10m. | 1mėn. | 3d. |
Užėjau pas draugelį/kaimyną paplepėti, pasikAvinti. Pokalbio metu pasakoja ir rodo kampe: "va atytisiau iš darbo 5 litrus samagono, prašė tas ir tas...". Tik dabar, begulint ir skaitinėjant pagalvojau, kad man JOKIO efekto ta ramiai, be reikalo, kampe tūnanti talpa su JUO. Net abidna...
Neprisijungęs
Nekenčiu Samagono, pats su beisbolo byta daužyčiau ji verdančius miške ir skandinčiau tuose upeliuose iš kur vandeni balėjoms ima...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 10d. |
Nerūkau | 10m. | 1mėn. | 3d. |
Pasiklydes rašė:
Nekenčiu Samagono, pats su beisbolo byta daužyčiau ji verdančius miške ir skandinčiau tuose upeliuose iš kur vandeni balėjoms ima...
Čia iš pavydo, kad šaibas iš būcharių uždirba?
Neprisijungęs
Nekenčiu pačio skonio ir kvapo, o kokios ten šaibos net nesidomėjau, nuo studentu praktikos laiku pasakiau kas nori kirvio i galva paryčiais atneškite samanės tada ant pachmielo "ne pirmo varymo" už pytaka, atsakau už bazara, užmuščiau net negalvodamas...
Neprisijungęs
Offtopic`as užsirašiau pas kirpėjka savo bet dar nesugalvojau kokia pryčia bus 18 valanda ir koks aš ten nueisiu pasikirpti nes jau "paėmęs"... yra minčiu???
Neprisijungęs
Egle rašė:
.o kokį spektaklį žiūrėsit?
Granausko "Rūkas virš slėnių". Būtų smagu, bet kolektyvas nemielas. Nevažiuosiu. Geriau su drauge dviese nueisim savo mieste į kokį spektaklį. Ir išvis, burokėkiai laukia eilės būt sudėti į stiklainius
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Nekenčiu pačio skonio ir kvapo, o kokios ten šaibos net nesidomėjau, nuo studentu praktikos laiku pasakiau kas nori kirvio i galva paryčiais atneškite samanės tada ant pachmielo "ne pirmo varymo" už pytaka, atsakau už bazara, užmuščiau net negalvodamas...
Savaitgalį garaže netyčia radau pilną bambalį samagono ir dar su stumbrine žole. Turbūt vyras už darbą yra gavęs. Pats negeria tai ir laiko ten užkišęs. Atsukau, sakau pauostysiu kas ten. Nugi vos spėjau užsukt ir laukan išlėkt. Taip sutampė, kad žiaukčiot pradėjau. Ogi gerdavau anksčiau... nesupratau bajerio
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
<...>
Važiuok, mieloji, bus smagu. Man taip būna, kuo labiau nenoriu kur eit, bet nueinu, tuo labiau džiaugiuos, kad nuėjau nes būna linksma. Prasiblaškysi
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Egle rašė:
.o kokį spektaklį žiūrėsit?
Granausko "Rūkas virš slėnių". Būtų smagu, bet kolektyvas nemielas. Nevažiuosiu. Geriau su drauge dviese nueisim savo mieste į kokį spektaklį. Ir išvis, burokėkiai laukia eilės būt sudėti į stiklainius
Vienas prie vieno kaip aš . man du kompanija, o trys jau minia
. Su darbo chebra savaitgalis man yra it not posible, jei organizuotų vietoj darbo, su džiaugsmu
.
Neprisijungęs