VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Artaz rašė:
Taip viskas nusibodo... Kažkokia depresija,viską skauda... Vėl žiema artėja... Aplinkiniai biesina..
Matyt laikas/reikia užgerti.
O vietoj to gal gali su kuo paplepėti "po dusham", paveikti ką nors, kas širdžiai miela? Gal palengvėtų?
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 28d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 27d. |
Veronika rašė:
Tie valso garsai būna labai trumpai
Paskui šiurpiai ir ilgai gaudžia sąžinės varpai... Bent man. Rytiniai savigraužos seansai mano smegenyse dar gajūs. Nida, pabandyk savęs paklaust, ką gero (bet tikrai gero) gautum išgėrusi alkoholio?
Nieko gero, Veronika, tu visiškai teisi ir nėra čia net ką aptarinėt
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 28d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 27d. |
VV kaip laikaisi, kaip sveikatėlė sustiprėjo?
Neprisijungęs
Nida rašė:
VV kaip laikaisi, kaip sveikatėlė sustiprėjo?
Savijauta šiaip sau. Vakar po tų penkių burokų rovimo naktį sunkiai sekėsi miegoti, tai likusių penkių neberausiu. Sėdžiu nuo vaistų apspangusi. Nevyksta niekas taip greit, kaip norėtųsi...
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Taip viskas nusibodo... Kažkokia depresija,viską skauda... Vėl žiema artėja... Aplinkiniai biesina..
Tik jau nebūk slabakas
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 24d. |
čia buvo subtilus humoras.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Įsivaizduok, kad už tave užgėriau aš. Ketvirta diena esu blaivas, aplinkoje viskas susitvarkė, bet dūšia į kūną niekaip nesugrįžta. Vaikštau, kaip nesavas. Atgėriau ne tik už tave, bet ir už visą forumą.
Nieko gero iš to užgėrimo, lieka tik su*ikta sveikata ir daug kartėlio...
Jeigu dabar mudu pasikeistume vietomis, tau tikrai praeitų noras užgerti.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 8d. |
Nerūkau | 10m. | 1mėn. | 1d. |
Viskas gerai. Paprasčiausiai ryte pagalvojau, kad nemandagu kai gera nuotaika ir nutariau profilaktiškai panыlinti. Aciprašau.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Viskas gerai. Paprasčiausiai ryte pagalvojau, kad nemandagu kai gera nuotaika ir nutariau profilaktiškai panыlinti. Aciprašau.
nu va... o aš ėmiau ir patikėjau, kad jau tikrai laikas ir reikia
Neprisijungęs
Tara rašė:
Artaz rašė:
Matyt laikas/reikia užgerti.Įsivaizduok, kad už tave užgėriau aš. Ketvirta diena esu blaivas, aplinkoje viskas susitvarkė, bet dūšia į kūną niekaip nesugrįžta. Vaikštau, kaip nesavas. Atgėriau ne tik už tave, bet ir už visą forumą.
Nieko gero iš to užgėrimo, lieka tik su*ikta sveikata ir daug kartėlio...
Jeigu dabar mudu pasikeistume vietomis, tau tikrai praeitų noras užgerti.
už mane tu tikrai neatgėrei vaikeli..tik už save, deja tik už save..
bet tu dūšią kviesk į kūną kuo greičiau ir garsiau...žinai kai namai tušti, bet kas apsigyvena..kaip taisyklė ima kraustytis tai ko nelaukei..
laikykis Tara, mama Žemė čia, Tu kitoj ekrano pusėj, judėk ta kryptim pasitelkęs visas jusles, klausą, regą, uoslę, jausmą..
Neprisijungęs
Egle rašė:
<<už mane tu tikrai neatgėrei vaikeli..tik už save, deja tik už save.. >>>
Dar truputį galėjau pasistengti, bet dūšios būčiau nebesusigrąžinęs... būtų palikus su visam...
Neprisijungęs
Artaz rašė:
. Mane tirai labai pralinksmino šita žinutė. Ypač ta dalis apie laiką ir reikalą. Juk, kas, jei ne pijokas, yra punktualiausias ir pareigingiausias žmogus
. Juo labiau, kad supuolus tokioms nepakeičiamoms aplinkybėms kaip artėjanti žiema, trauktis tikrai nėra kur ... . Mane ištikdavo pasaulinio mąsto depresija nelaiku suplyšus kokiai pėdkelnei, ar kai batas nutrindavo vieną, antrą, treč... koją
.
Nu tu Artas maladiec . Tikiuosi, kad nebūsim apvadinti beširdžiais grubijanais
.
Neprisijungęs
Viktorija rašė:
Artaz rašė:
. Mane tirai labai pralinksmino šita žinutė. Ypač ta dalis apie laiką ir reikalą. Juk, kas, jei ne pijokas, yra punktualiausias ir pareigingiausias žmogus
. Juo labiau, kad supuolus tokioms nepakeičiamoms aplinkybėms kaip artėjanti žiema, trauktis tikrai nėra kur ... . Mane ištikdavo pasaulinio mąsto depresija nelaiku suplyšus kokiai pėdkelnei, ar kai batas nutrindavo vieną, antrą, treč... koją
.
Nu tu Artas maladiec. Tikiuosi, kad nebūsim apvadinti beširdžiais grubijanais
.
Ačiū. Smagu girdėti.
O kodėl "pijokas, yra punktualiausias ir pareigingiausias žmogus"?
Neprisijungęs
Dėl to "laikas/reikia" tavo taiklaus pastebėjimo dėl įkalimo tvarkos.
Neprisijungęs
Viktorija rašė:
Dėl to "laikas/reikia" tavo taiklaus pastebėjimo dėl įkalimo tvarkos.
Aaa... nu jo..
Priminė panašų pastebėjimą:
Geriausi darbuotojai - tinginiai. Jie daro greitai, kad kuo greičiau padaryti ir ilsėtis/tinginiauti. Ir daro kokybiškai, kad netektų perdaryti.
Neprisijungęs
Juokingas tas pijokų gyvenimas, žinoma kol pats neprisicirkini. gal ir gerai pajuokauti - lengviau darosi.
Neprisijungęs
katyte, sveikinimai, seniai matyta brūkštelk žinutę
Neprisijungęs
žvejy, ne tavo darbas?
http://www.iflscience.com/farmers-find- … bean-field (deja angliškai)
Fermeriai aptiko mamuto palaikus, nieko toks gyvūnas
Neprisijungęs
iškaimo, Vienišas Vilke, panos kaip sekasi?
Neprisijungęs
panašu iš paskutinių žinučių, kad jumi pasiilgau mhm
Neprisijungęs
Egle rašė:
iškaimo, Vienišas Vilke, panos kaip sekasi?
Saulutė už lango mane palaiko...
"vienu menu galvoje gali būti tik viena mintis" - dabartinė mano mantra...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 6d. |
Vienišas Vilkas rašė:
<...> "vienu menu galvoje gali būti tik viena mintis" - dabartinė mano mantra...
Čia baisiai sunki užduotis Pas moteris, galvoje tikros minčių džiunglės gyvena
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Vienišas Vilkas rašė:
<...> "vienu menu galvoje gali būti tik viena mintis" - dabartinė mano mantra...
Čia baisiai sunki užduotis
Pas moteris, galvoje tikros minčių džiunglės gyvena
Tai čia dar ne viskas - ta mintis turi būti kelianti, ne žlugdanti
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 6d. |
Oho patrūkčiau po pusvalandžio
Žinai, kaip zvimbia aukštos įtampos pastotės? Pas mane galvoj toks aktyvių minčių zvimbesys gyvena
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 9mėn. | 14d. |
Sveiki, forumieciai, kaip gyvenat? Prasibegau valandeles krosiuka jauciuosi gerai:)
Neprisijungęs