VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 24d. |
Iškaimo rašė:
Eglute, o tavo AVATARAS man kartais originale nėra matytas?
sveika sugrįžus namo taiklioji akyte.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 28d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 27d. |
oras nuostabus, šokam į batus ir į gamtą
Neprisijungęs
Nida rašė:
oras nuostabus, šokam į batus ir į gamtą
Aha, o man ragai ir su gamta, ir su darbais kieme... Bet kai saulytė šviečia - ir nuotaika visai kita, optimizmo įkvepia
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 19d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 6d. |
Nidūlička, su dviem mėnesiukais Linkiu gero laiko gamtoje
Neprisijungęs
Nida su ! pora ir abu tavo
Neprisijungęs
Su, šaunuolė Nida
Neprisijungęs
Ačiūūūū tik du, jau du nežinau kaip geriau pasakyt, bet laikas man sustojo, ne taip kaip anksčiau nespėdavau pastebėt metų laikų...dabar viskas kitaip
Neprisijungęs
Sveikinu visus sukaktuvininkus, jūs šaunuoliai Sėkmės ateityje
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 20d. |
Nidute, su 2-iem. Graziai atrodo skaitliukas, ar ne?
Neprisijungęs
uij netikėtai suteikė žvalumo ir prabudino šį ryt, praktiška mintis šeimyniniam svataigaliui:
" Pagalvokite , kaip sunku pakeisti save , ir jūs suprasite, kas šiek tiek šansų turite bandydami pakeisti kitus. "
Jacob M. Braude
“Consider how hard it is to change yourself and you'll understand what little chance you have in trying to change others. ”
― Jacob M. Braude
p.s šiandien matysiu ir lankysiu dauguma savo artimų žmonių ir rytas prasidėjo nuo ginčo..uij..zzzz
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Nidute, su 2-iem. Graziai atrodo skaitliukas, ar ne?
ačiū Eglut, ot norėčiau tikėt, kad tie mėn. pavirs į m.
Neprisijungęs
Pamėgink, mintyse perslinkti skaičiuką iš mėnesių į metus Aš mėginau. Vaizdas galvoje patiko
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Pamėgink, mintyse perslinkti skaičiuką iš mėnesių į metus
Aš mėginau. Vaizdas galvoje patiko
kam galėtų nepatikt smagu kartais pasvajot
o. jei sakoma, kad svajoti reikia atsargiai, nes jos pildosi, tad šiuo metu tai yra mano didžiausia svajonė
Neprisijungęs
tai kas tavo didžiausia svajonė šiuo metu Nida? ) ir kaip ketini ją sau išpildyt?
Neprisijungęs
Egle rašė:
tai kas tavo didžiausia svajonė šiuo metu Nida?
) ir kaip ketini ją sau išpildyt?
Svajonė mano netik nebevartot alko, bet, kad noras išnyktų, nes buvau filme Dėdė Rokas ir Nida, tai ten alko liejasi laisvai ir toks noras išgert atsirado ir savęs gailestis, kad va nebemoku saikingai vyno taurės išgert, nes žinau kuom tai gali pasibaigt
Neprisijungęs
Mes, alkolikai, turim galimybę linksmintis ir džiaugtis gyvenimu, blaiviai
Neprisijungęs
Veronika rašė:
ne visi turi tokią galimybę, tik mes išrinktieji
Neprisijungęs
Nida rašė:
Veronika rašė:
ne visi turi tokią galimybę, tik mes išrinktieji
Va, va. Aš irgi taip mąstau
Neprisijungęs
Sakyk, Veronika, ar tau dažnai užeina noras išgert? Galvoju, kad su laiku jis turėtų mažėt?
Neprisijungęs
Stiprus noras išgert buvo tik abstinenciniu laikotarpiu. Paskui, gal po kokio mėnesio, taip pramušė, kad vos, vos neišvažiavau bonkės pirkt... Angelas Sargas išsaugojo. Pamenu, buvau žiauriai susinervijus, kentėjau vieną dieną, kitos vakare, dar dasidėjo treskė ir... įvarau į prieškambarį, griebiau mašinos raktus, apsiaviau batus ir mintyse... Pirksiu fleškutę, balsas viduje, ką čia flešką, imk puslitrį... Vėl balsas, o kaip psichė, kaip akis pakelsi, kaip forumas... Kitas balsas: po****, jie svetimi žmonės... Vienu žodžiu vyko vidinės grumtynės... Ėdėsi dvi, aš ir kita aš... Tik staiga, nusiaviau batus, įėjau į virtuvę iki šaldytuvo, automatiškai atsidariau įsipyliau pieno, pasišildžiau ir išgėriau su medumi... Va. Ir kas pasakys, kad ne stebuklas.
Imdavo priklausomybė ir kitais būdais. Gerai atsimenu, sėdžiu prie kompo, o skrandis taip suveikė, kaip būčiau alkoholio išgėrus... Švelnus kutenimas toks... Nū typo, matrioška, gal įkalsi?
Dabar šmėsteli mintys, tokios smūginės į galvą. Panašiai kaip į kibirą sviestum akmenuką. Pazvimbia porą minučių ir praeina.
Man labai padėjo vieno klubiečio patirtis. Jis minčių neveja, tiesiog atsisėda ir jeigu jau būna labai didelis noras gerti, surašo pliusus ir minusus. Visada jam nusveria blaivybė. Ilgai bijojau tokį eksperimentą daryt, galvoju, kaip kals mintis į galvą ir lėksiu tekina ieškot butelio Pamažu mokausi, kolkas pavyksta.
Manau labai svarbu blaivybėje matyt pozityvą. Ne kentėt, o džiaugtis. Taip ir kalbėjau vasarą su savim, nu kaip man gerai, rytais kažkam bloga, o man gera
Neprisijungęs
ateina man mintis išgert, bet ne kiekvieną dieną gal kokius porą kartų per savaitę, bandau prasilenkt su jomis ir likti nepastebėta, bet, jei jau praslinkt nepavyko, tai tada bandau prisimint baisiausias savo pagirias, bet ir čia bėda tokia, kad su laiku jos nebeatrodo tokios baisios-bijau, kad galiu pamiršt tuos klaikius pagirių rytus, čia kaip toj dainoj-"rodos ir vargo nebuvo, ir skausmo upeliai išdžiūvo, tu viską dabar pamiršai, kai neša mus valso garsai....
Neprisijungęs
Tie valso garsai būna labai trumpai Paskui šiurpiai ir ilgai gaudžia sąžinės varpai... Bent man. Rytiniai savigraužos seansai mano smegenyse dar gajūs. Nida, pabandyk savęs paklaust, ką gero (bet tikrai gero) gautum išgėrusi alkoholio?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 20d. |
Katyte, sveikinu su 3 mėnesiukais
Neprisijungęs
Sveikinimai katytei
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 8d. |
Nerūkau | 10m. | 1mėn. | 1d. |
Taip viskas nusibodo... Kažkokia depresija,viską skauda... Vėl žiema artėja... Aplinkiniai biesina..
Matyt laikas/reikia užgerti.
Neprisijungęs