VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 19d. |
IsKaimo, ar gavai mano zinute?
Neprisijungęs
Egle13 rašė:
Nea,negavau
Neprisijungęs
Egle rašė:
Iškaimo rašė:
O kur dar klaust, jei ne čia. Visur vis kita informacija - tai 20 € kainuoja, tai kelis šimtus. Jau dabar nervas pradeda imt, nežinau ką daryt. Apsisprendžiau, o dabar jau nervinuos, kad iš namų reikės važiuot, ten, kur niekas neaplankys, nes nei giminių turiu Vilniuj, nei draugų. Ir vėl kaip triznė kokia.
aplankys jei leisi, senutė Eglė atsliks
![]()
laikykis to ką nuspręndei įsikibus, nervai gerai, rodo kad yra kažkas gyvesnio ir tikro, kai sako..bet su saiku. Rašyk mieloji čionais iki kol išsikrapštysi iš namų ..
Jei čia tiek lankytojų žada nepamiršt, tai net lengviau apsispręs darosi 1dienį eisiu siuntimo prašyt... jei duos...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 19d. |
Iškaimo rašė:
Egle13 rašė:
Nea,negavau
Rasiau del Torpedos. Gal dar gausi, jei ne cia parasysiu.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
ir ko nors stipresnio atneš užslėpęs
Turi būti tvirta, sakyk kad tau torpeda "išovė".
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 23d. |
ugu, gerai kol lauki veiksmo..ką bejaustum Žiūrėk į tai ką jauti, nestumk, nebėk, nenusisuk..pasislepdama tik pratęsinėji agoniją..žodžiu, geros žinios, kad ir kaip viskas pasisuktų, vistiek šiandien jos geros
Neprisijungęs
Jooo, užuostų alkoholį Alekna, vidurnaktį lieptų dingt
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 18d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 5d. |
Nu iki Vilniaus, mieloji, ir aš atšausiu aplankyt
Neprisijungęs
Tai jau tikrai eisiu, jei jau ir tu nepatingėsi..Net įtampa atslūgo, nes galvojau, kad reikia, bet tuo pačiu juk kaip į kalėjimą ruoštis...
Neprisijungęs
Ne į kalėjimą ruošiesi Kalėjime, manau, dabar esi
Tik atmink viena - visa tai, turi daryti savo gerovei! Dėl savo geresnio gyvenimo ir geresnės savijautos. Pažadi?
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Apsisprendžiau, o dabar jau nervinuos, kad iš namų reikės važiuot, ten, kur niekas neaplankys, nes nei giminių turiu Vilniuj, nei draugų. Ir vėl kaip triznė kokia...
Aplankysime, man Ažuolyno klinika palyginti netoli namų, jei reiks ir pachmielo suorganizuosime.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
O kur dar klaust, jei ne čia. Visur vis kita informacija - tai 20 € kainuoja, tai kelis šimtus. Jau dabar nervas pradeda imt, nežinau ką daryt. Apsisprendžiau, o dabar jau nervinuos, kad iš namų reikės važiuot, ten, kur niekas neaplankys, nes nei giminių turiu Vilniuj, nei draugų. Ir vėl kaip triznė kokia.
Prieš keletą dienų esu įkėlusi į nuorodas 2 dalių pokalbį su hipnoterapeutu M.Gabrilavičium, bet, kaip suprantu, niekas su juo neturėjo reikalų ? Man ta metodika psichoterapinio kodavimo atrodo pakankamai įtikinamai. Svarstau galimybę susipažinti. Juoba, kaip jis pats sako, kad pirma konsultacija yra nemokama. Medikamentinis kodavimas ne man, esu tuo tikra, nes joks cheminis vaistas nepaveiks mano vis dar iškreipto mąstymo apie nuodų "naudą". Rūkau kaip velnias , o ir ligoninių bijau kaip velnio. Jei būsi Vilniuje, brūkštelk, manau, kad rasiu laiko praskaidrinti vienatvę
.
Neprisijungęs
Viktorija rašė:
Prieš keletą dienų esu įkėlusi į nuorodas 2 dalių pokalbį su hipnoterapeutu M.Gabrilavičium, bet, kaip suprantu, niekas su juo neturėjo reikalų ? Man ta metodika psichoterapinio kodavimo atrodo pakankamai įtikinamai..
Asmeniškai neturėjau jokio kontakto, bet feisbukas skamba aidi labai garsiai nuo to Maksimaliečio rietenų su vartojančiais žmonėmis, ypač dėl saikingo vartojimo... Diskusija ten jau nepavadinsi, nes ir viena ir kita pusė dažnai būna ypač radikali, daug įžeidinėjimų, visokių sąmokslo teorijų, kaip tyčia yra nugirdoma lietuvių tauta, kam tai naudinga, pagal kieno čia užsakyma naikinamas mūsų geno fondas, lietuviai prasigers numirs, tada čia užveš pabėgelius musulmonus, kiniečius ir visokio kitokio briedo... Aktyviai jis veikia tiek Lietuvoje tiek ten kur daugiausiai lietuviu emigrantu (UK, Airija, Norvegija) ir piniga darosi labai konkretų..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Iškaimo rašė:
Apsisprendžiau, o dabar jau nervinuos, kad iš namų reikės važiuot, ten, kur niekas neaplankys, nes nei giminių turiu Vilniuj, nei draugų. Ir vėl kaip triznė kokia...
Aplankysime, man Ažuolyno klinika palyginti netoli namų, jei reiks ir pachmielo suorganizuosime.
Būs uždarytas ir Tu su visu pachmielu
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Būsi uždarytas ir Tu su visu pachmielu
Ten privati klinika o ne areštinė, na tada išgersiu pats, o tu ten ryk tablečikės ir klausykis tu psichiatrų balalaikų...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Iškaimo rašė:
Būsi uždarytas ir Tu su visu pachmielu
Ten privati klinika o ne areštinė, na tada išgersiu pats, o tu ten ryk tablečikės ir klausykis tu psichiatrų balalaikų...
Ten ryt tablečių niekas neverčia. O psichoterapeutę pasiunčiau nafik, tai nebekvietę lankytis jos užsiėmimuose. Alekna tai pavaro, pas jį ne "gėlytės", bet jo siųst niekur nesinori, išmano savo darbą vyrukas. Sugėdina, leidžia susiprast savyje, o jei neišeina, tai pats pasiunčia toli iki to laiko, kol susiprasi, koks šūdo bevalis gabalas esi.
Neprisijungęs
Varom Žaist, Seni! .sĖkmĖs Mums!
Neprisijungęs
uij kaip tylu šiandien, pertyliai..kukū
Neprisijungęs
Kukū, apsisnargliavus tupiu temperatūra 35,8 kaip visada, ne kyla o krenta, jauč kokį virusą pasigavau
Geriu karštą arbatą iš stebuklingo puodelio, rytoj jausiuos geriau
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Kukū, apsisnargliavus tupiu
temperatūra 35,8 kaip visada, ne kyla o krenta, jauč kokį virusą pasigavau
užjaučiu, puikiai žinau ką reiškia tokia žema temp. mat gyvenu seniai tokioj nesamonėj... kiekvieną dieną "gripas" ir "pagirios"..man irgi reikia stebuklingo puodelio turinio.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 27d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 26d. |
Veronika rašė:
Kukū, apsisnargliavus tupiu
temperatūra 35,8 kaip visada, ne kyla o krenta, jauč kokį virusą pasigavau
sakyčiau gera proga mesti rūkyt paprastai man, kai virusas užpuola, tai galiu savaitę, kitą nerūkyt
Neprisijungęs
Man šitas neveikia Rūkau mažiau, bet, vistiek rūkau
Dar reik truputį palaukt su rūkymo metimu.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Man šitas neveikia
Rūkau mažiau, bet, vistiek rūkau
truputį, tai kiek?
Neprisijungęs
Nida rašė:
Veronika rašė:
Man šitas neveikia
truputį, tai kiek?
Bent pusmetį, tai tikrai
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida rašė:
Veronika rašė:
Man šitas neveikia
truputį, tai kiek?
Bent pusmetį, tai tikrai
turi kokią konkrečią datą pasirinkus...chmmm naujieji greičiau, tai gal valentino dieną mesi?
Neprisijungęs