VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Virgilijus rašė:
Na va, išgėrę kolegos tyli, tai forumas ir miega....
Ar dauguma bėga maratoną Vilniuje?
O tai ar ne išgėrus 50 gr kokiam nors baliuke atsiriša liežuviai? Blaiviems kalba paprastai sunkiai rišasi. Ypač, jei jie mažiai pažįstami...
Aš asmeniškai tai su malkom "dulkinuosi". Pritupiau pailsėt
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 23d. |
mane tai šaltis krečia, trinu rankas, vakar gražiai prie upės pablūdžiojom, jei pasveiksiu, tai galvoju apie šuniuką, nesaugu makaluotis paupiais vienai, antra pusė sakė neišleis kitaip..kokia neteisybė, vyrams tai pusė griausmo eiti į tokias vietoves, moteriai truputi nia..
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 18d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 5d. |
Gyvų kas nors yra?
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 29d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 11d. |
Žinoma yra :) Tikriausiai po vakarykščio krepšinio visi jėgų nebeturi. Nuo nervų ;)
Neprisijungęs
Pramiegojau visą krepšinį. Nesinervijau vakar, šiandien vistiek durnadienis nes pirmadienis...
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 27d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 26d. |
Veronika rašė:
Pramiegojau visą krepšinį. Nesinervijau vakar, šiandien vistiek durnadienis
nes pirmadienis...
tikras durnadienis, gal koks užtemimas šiandien žmones veikia?
Neprisijungęs
Kodėl durnadienis, visai normali, darbinga diena. Na bent aš šiandien savo kelyje durnių nesutikau, o jei ir sutiksiu - duosiu jiems kelią
Neprisijungęs
Nekenčiu 1dienių. Išvis nenoriu dirbt. Noriu būt kaip visi kaimiečiai - gaut pašalpą, miegot iki 10 h, megzt kojines ir žiūrėt "24 valandas". Ir gert gavus pašalpą. Blyn, tik bėda, kad nuo "Monikutės" vemt verčia...
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 9mėn. | 13d. |
Kas cia ta Monikute?
Neprisijungęs
valanciukas rašė:
Kas cia ta Monikute?
Tikskliai nežinau kaip vadinasi gal "Monikutės naktys", bet tai spirituotas pigus vynas. Pigus, bet gerai į kaušą kerta. Nu čia jau visai degradam skirtas O jei dar su kuo nors gazuotu, tai plionkė trūksta vos už 1.5 €
Feeee...
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Kodėl durnadienis, visai normali, darbinga diena. Na bent aš šiandien savo kelyje durnių nesutikau, o jei ir sutiksiu - duosiu jiems kelią
Durnių ir aš nesutikau, tik darbų tiek sukrito sėdėsiu dar kokias geras dvi valandas kol išlaižysiu
Neprisijungęs
Kauniečiai J. Mačiuliui pastatė paminklą
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Tikskliai nežinau kaip vadinasi gal "Monikutės naktys", bet tai spirituotas pigus vynas. Pigus, bet gerai į kaušą kerta. Nu čia jau visai degradam skirtas
O jei dar su kuo nors gazuotu, tai plionkė trūksta vos už 1.5 €
Feeee...
Įvairiu yra pavadinimu, dabar skiriasi tik stiprumas arba 15% arba 18% dažniausiai.. Aš imdavau iškart 2 plastmasinius rašalo vyniuko buteliukus, bet tik balto, raudonas šlykštus kažkoks man, nelenda visai... Tai po vieno labai jau GERAI, o po antro jau atsibundi bele kur nugriuvęs skaudančia galva, bet kita vertus už 3 eurus nusitašyti nuo nieko kito juk nepavyktų...
Neprisijungęs
Neragavau šitų. Jau vien nuo aprašymo bloga daros Galėjau lakti tik brendį...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 19d. |
Veronika rašė:
... Galėjau lakti tik brendį...
Aš irgi gėriau tik brendį... Kiti gėrimai tiesiog neegzistavo. Keistai ir įdomiai organizmas pasitvarko.
Neprisijungęs
Vajei vajei kokios madam poniutės, tik brendį... Prašmatnus smaguriavimas, ne kitaip...
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Vajei vajei kokios madam poniutės, tik brendį...
Prašmatnus smaguriavimas, ne kitaip...
Butelis brendžio, vakare, čia smaguriavimas? Man jau nea
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 19d. |
Veronika rašė:
Pasiklydes rašė:
Vajei vajei kokios madam poniutės, tik brendį...
Prašmatnus smaguriavimas, ne kitaip...
Butelis brendžio, vakare, čia smaguriavimas?
Man jau nea
Jooo, 0,7 kas vakarą... tikrai jokio smaguriavimo. Krachas piniginei ir sveikatai
Neprisijungęs
Man tai keistas kažkaip tas prisirišimas prie vieno gėrimo, o tipo visi kiti neegzistuoja... Nors aišku 0,7 Sabonis vakare kažko stipraus tai jau iššūkis kaip reikiant, ryte man būtinai jau reikėtų pachmielo, o ir per kišenę labai greitai pasijaustų... Ne, matyt čia ne mano gėrimukas...
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 29d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 11d. |
Jei paragaudavau, tai vienodai būdavo ką gerti, svarbu į smegenis kaltų... Kokie ten dar brendžiai ir kitokie kilmingi gėrimai, ėjo viskas kas nors kiek alkoholio turėjo. Daug visokio gėrio ragavau... mmm... Tikriausiai vien nuo pavadinimų kai kam silpna pasidarytų... ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 7d. |
Nerūkau | 10m. | 1mėn. | 0d. |
Aš irgi nesureikšmindavau ką gerti. Stengiausi visgi tik vodką kaip švariausią produktą. Kai niex nelįsdavo, tai rašalas pats tas.
O pOntai tipo geriam "tik bacardi su sultimis', baigiasi sulyg bacardi pasibaigimu - kai nieko nėra, lenda tas ko yra.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
O pOntai tipo geriam "tik bacardi su sultimis', baigiasi sulyg bacardi pasibaigimu - kai nieko nėra, lenda tas ko yra.
Na matai Artai, pas mus forumo moteriškėms kai kurioms tik brendis, kitkas nieprokur, "nefasonas"...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 7d. |
Nerūkau | 10m. | 1mėn. | 0d. |
Pasiklydes rašė:
Artaz rašė:
Na matai Artai, pas mus forumo moteriškėms kai kurioms tik brendis, kitkas nieprokur, "nefasonas"...
Nieko čia tokio, yra pasirinkimo laisvė. Aš turėjau omeny, kad gyvenime būna situacijų, kai ne tu sprendi ir reguliuoji eismą.
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Artaz rašė:
Ne dėl to, kad ne fasonas... Tu gi negeri kokių devynerių Jeigu yra galimybė išsikirsti be tąsymųsi, tai taip ir dariau
Pasirūpindavau iš anksto
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Ne dėl to, kad ne fasonas... Tu gi negeri kokių devynerių
Jeigu yra galimybė išsikirsti be tąsymųsi, tai taip ir dariau..
Na kodėl gi, kartas nuo karto geriu ir raudonas ir žalias devynerias su toniku, čia sakyčiau man pasireiškia sezoniškumas, ant rudens žiemos labiau traukia stipresni variantai, o nuo Velyku ir per visą vasara tai be abejo alaus upės patvinsta...
Neprisijungęs