VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 16m. | 8mėn. | 21d. |
Audronis rašė:
Pumputis rašė:
Egle rašė:
plym Pumputi, kam tau tas klaustukas gale..kaip galvoji taip, geriau papasakok kaip tau sekasi, su kuo tu bendrauji..galbūt natūraliai, pagal asmeninę patirtį ir gausis konsesusas savaime..
Papasakosiu. Kitur.
Kodėl ne čia? Kompanija per prasta? Lygis per žemas? Bet skaityti kitų pasakojimus tinka? Kaip cekavai kaimynkai per rakto skylutę...
Skaitliukas rodo mano parašytas 226 žinutes šiame forume. Paskaičiuok Audroni kiek jų realiai yra likę neištrintų ir rasi atsakymą kodėl ne čia. Rašau ne tam, kad trintum. Eglei atsakysiu, kad bendrauju su AA.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 28d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 10d. |
Pumputis rašė:
Audronis rašė:
Pumputis rašė:
Papasakosiu. Kitur.
Kodėl ne čia? Kompanija per prasta? Lygis per žemas? Bet skaityti kitų pasakojimus tinka? Kaip cekavai kaimynkai per rakto skylutę...
Skaitliukas rodo mano parašytas 226 žinutes šiame forume. Paskaičiuok Audroni kiek jų realiai yra likę neištrintų ir rasi atsakymą kodėl ne čia. Rašau ne tam, kad trintum. Eglei atsakysiu, kad bendrauju su AA.
Paskaičiavau - 204. Gal nori mano paskaičiuoti? Skaitliukas rodo 1391 su šia bus 1392. Suskaičiavau. Ar turiu eiti į kamputį paverkti, nes man trūksta žymiai daugiau nei tau?
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Pumputis rašė:
Audronis rašė:
Paskaičiavau - 204. Gal nori mano paskaičiuoti? Skaitliukas rodo 1391 su šia bus 1392. Suskaičiavau. Ar turiu eiti į kamputį paverkti, nes man trūksta žymiai daugiau nei tau?
Audroni? Šiame forume kažkas trina tavo žinutes? Kuo nusikaltai tu?
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
Skaitliukas rodo mano parašytas 226 žinutes šiame forume. Paskaičiuok Audroni kiek jų realiai yra likę neištrintų ir rasi atsakymą kodėl ne čia.<...>
Forumo taisyklės:
4.1. Reklama forume leidžiama tik gavus administratoriaus leidimą.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 22d. |
Kiekvienas aprašomas būdas yra reklama, kiekvienas parašomas (kraujo ar kitas) tyrimas taip pat savotiška reklama, tai kas ne reklama?
Bet kokiai diskusijai šiomis temomis užkertamas kelias. Vieniems galima rašyti kuo šlykščiau ir kvailiau kitiems negalima padaryti nė vienos gramatinės klaidos, ar tai lygybė?
Laikas bėga viskas keičiasi nestovi , kas buvo prirašyta seniau tai laikmečio žmonių pamąstymai ir išreikštos bėdos , šiuo metu kiekvienas sveikimo būdas taip pat turi naujovių ir gerų ir blogų , išreikštas viešai kartais blogas veiksmas yra pakeičiamas , dėl diskusijos trūkumo užkertamas kelias, kodėl?
Ar toli pasislinkom gyvenime jei ir forume daugiausia dėmesio sulaukia "Girtos naktys" su visomis nešvankybėmis , tai kiek mes pakeitėm to gyvenimo?
Eglės įkeliamos nuorodos ir pamąstymai gana įdomūs , nors ir esu aršus jos nuomonės kritikas ( ne asmenybės) , bet kartais meluoju , kad neskaitau, po truputį bandau mela išgyvendint iš savo gyvenimo, koks būtų gyvenimas be melo ir apgaulės?
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 22d. |
Žvejuk, nu būk geras nestatyk manęs į savo priešo pozicijas, tu net nežinau mano būdo, aš apie jį net lietuviškai normaliai nerašiau, o manai kad kritikuoji...viskas ok, aš suprantu, jei esi asmeniškas, į mane asmeniškai reaguoji, tokius dalykus aš greitai suprantu, man jie priimtini, suteikia vertingų, nors nelabai jau ir norimų pamokų..bet mano galva čia kalba eina apie kelių žmonių konfliktą..duokim tiems žmonėms erdvės išsiaiškinti....nepradėkim čia moralės ir etikos bytvos dar ant viršaus..čia ir taip aišku, kad labai daug kas yra santykinai..reliatyvu..
Neprisijungęs
admin rašė:
Pumputis rašė:
Skaitliukas rodo mano parašytas 226 žinutes šiame forume. Paskaičiuok Audroni kiek jų realiai yra likę neištrintų ir rasi atsakymą kodėl ne čia.<...>
Forumo taisyklės:
4.1. Reklama forume leidžiama tik gavus administratoriaus leidimą.
Atsibuskite. Paminėti tik vietovardžiai: Pailgio ežeras, Vištytis, Šventoji ir t.t. čia reklama? Kai trynėt šituos vietovardžius net AA renginiai ten nevyko
Paranoja yra išgydoma.
P.S. Ir žinučių mano likę mažiau nei 204.
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
admin rašė:
Pumputis rašė:
Forumo taisyklės:
4.1. Reklama forume leidžiama tik gavus administratoriaus leidimą.Atsibuskite. Paminėti tik vietovardžiai: Pailgio ežeras, Vištytis, Šventoji ir t.t. čia reklama?
Kai trynėt šituos vietovardžius net AA renginiai ten nevyko
Paranoja yra išgydoma.
P.S. Ir žinučių mano likę mažiau nei 204.
Kybartai ir tie pasirodo reklama.
Neprisijungęs
tai daug žinučių liko ) Pumputi, kas tau? nejau apsimesi, pirmą kartą išgirdai koks gali būti admin'o darbas? Jei tu atsipūtęs diagnozuoji paranoją, tai kodėl aš negalėčiau diagnozuoti manipuliacijos pvz kam nors?
galėčiau daug pasakyt, bet kaip tėtukas, tik atsidusiu, ranką taip energingai į žemę, nusišypsosiu..ir šiki jus....mano kalba tai ne įžeidimas..
p.s Linkiu išsiaiškinti su savimi ir tarpusavy...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 17d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 4d. |
Gražaus savaitgalio, visiems Ir man
Neprisijungęs
Pasakykit kas nors, ką tokio nuveikt... Grįžau iš darbo, tai taip nieko nesinori, kad nors po samanom lįsk. Velniop tokį gyvenimą. Čia tokia tinginystė užėjo ar kaip...
Veronika, jei nesusigadins keliaujant, tai tau vieną dalyką išsiunčiau
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Pasakykit kas nors, ką tokio nuveikt... Grįžau iš darbo, tai taip nieko nesinori, kad nors po samanom lįsk. Velniop tokį gyvenimą. Čia tokia tinginystė užėjo ar kaip...
Veronika, jei nesusigadins keliaujant, tai tau vieną dalyką išsiunčiau
Cha tuoj turėsi ką veikt
Trupučiuką patiginiauk, lauk siurprizo
Neprisijungęs
Nunu Jau ta Veronika, tai kaip kokia fėja
Neprisijungęs
Gal yra čia "itešnikų"?
Klausimą turiu. Kaip žinot kokius Win dėt į Pc - 32 ar 64 bit? Kur ten pažiūrėt, kad nesusibalamutint?
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Gal yra čia "itešnikų"?
Klausimą turiu. Kaip žinot kokius Win dėt į Pc - 32 ar 64 bit? Kur ten pažiūrėt, kad nesusibalamutint?
Jei turi naują krūtą PC desktopą, kuriame yra daugiau nei 4 GB RAM tai instaliuokis 64 bit. O jei senuką laužiuką, tai geriau 32 bit.
Neprisijungęs
O, ačiū, aiškiai sudėstei. Biški atsilikus darausi...
Neprisijungęs
Egle rašė:
tai daug žinučių liko
) Pumputi, kas tau? nejau apsimesi, pirmą kartą išgirdai koks gali būti admin'o darbas? Jei tu atsipūtęs diagnozuoji paranoją, tai kodėl aš negalėčiau diagnozuoti manipuliacijos pvz kam nors?
galėčiau daug pasakyt, bet kaip tėtukas, tik atsidusiu, ranką taip energingai į žemę, nusišypsosiu..ir šiki jus....mano kalba tai ne įžeidimas..
p.s Linkiu išsiaiškinti su savimi ir tarpusavy...
Ne esi neteisi.
Neprisijungęs
Dėl reklamos , nesu dažnas AA lankytojas .Ačių už nerynimą ir tolerancija.
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
Pumputis rašė:
admin rašė:
Forumo taisyklės:
4.1. Reklama forume leidžiama tik gavus administratoriaus leidimą.Atsibuskite. Paminėti tik vietovardžiai: Pailgio ežeras, Vištytis, Šventoji ir t.t. čia reklama?
Kai trynėt šituos vietovardžius net AA renginiai ten nevyko
Paranoja yra išgydoma.
P.S. Ir žinučių mano likę mažiau nei 204.Kybartai ir tie pasirodo reklama.
Tau ką paranoja , pas mane štuka su dviem šimtais , matyt admin iš Kybartų
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Dėl reklamos , nesu dažnas AA lankytojas .Ačių už nerynimą ir tolerancija.
O gaila...
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Pumputis rašė:
Pumputis rašė:
Atsibuskite. Paminėti tik vietovardžiai: Pailgio ežeras, Vištytis, Šventoji ir t.t. čia reklama?Kai trynėt šituos vietovardžius net AA renginiai ten nevyko
Paranoja yra išgydoma.
P.S. Ir žinučių mano likę mažiau nei 204.Kybartai ir tie pasirodo reklama.
Tau ką paranoja , pas mane štuka su dviem šimtais , matyt admin iš Kybartų
Greičiau iš Žvirgždaičių. Nes i tuos nutrynė kai buvau parašęs.
Neprisijungęs
Na va, išgėrę kolegos tyli, tai forumas ir miega....
Ar dauguma bėga maratoną Vilniuje?
Neprisijungęs
Kaupiasi naujai darbo savaitei
Neprisijungęs
Jau pradėjo naują darbo savaitę ir trepsi dėl ateinančio savaitgalio, chi chi..
Neprisijungęs