VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Žvejy, gera dabar to negirdėt,ania?
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 22d. |
Va žiūriu žinias ir apie vėžį , reiškias jei užauginta natūraliai (ekologiškai) daržovės , jos gali padėt išvengt vėžio. Kap tik tokių šiais metais užauginau.
Neprisijungęs
Šiaip namie sakė , kad mane tik grabo lenta ištiesins. Kap forume taip ir namie tampu retas svečias. Toliau geriu tą arbatinį gryba ar kaip ten jis , na karočia galvoju kad apgyvendinsiu kokius penkis emingrantus , vat duosiu darbo.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 6d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 30d. |
Kas iš forumiečių gali pasigirti užturėjęs baltąją karštligę (Delirium tremens)?
Neprisijungęs
Labas rytas,gal Pasiklydusio paklausk
Neprisijungęs
Vot tai sapnavau! Kad beveik visi dantys iškrito. Net pasitikrinau ryte ar tikrai čia tik sapnas Dviejų savaičių bėgyje kažkas iš pažįstamų mirs. Dar nėra buvę kitaip-krenta dantys-lauk šermenų.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Vot tai sapnavau! Kad beveik visi dantys iškrito. Net pasitikrinau ryte ar tikrai čia tik sapnas
Dviejų savaičių bėgyje kažkas iš pažįstamų mirs. Dar nėra buvę kitaip-krenta dantys-lauk šermenų.
Kad žinoti kas, galima būtų pinigų po maximum pasiskolinti. Analizuok.
Neprisijungęs
Liepa rašė:
prie ko čia? manau ten daugiau pontų. Kas gerai pavaro (bet kokioj srity) daug nesireiškia.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 22d. |
žvejys rašė:
Va žiūriu žinias ir apie vėžį , reiškias jei užauginta natūraliai (ekologiškai) daržovės , jos gali padėt išvengt vėžio. Kap tik tokių šiais metais užauginau.
jei planuoji būti Vilniuje pyptelki, daržovių jau reikėtų , išvien nueitume kavutės ir aišku su tamsta pasimatyt, jeigu pageidaujate.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Vot tai sapnavau! Kad beveik visi dantys iškrito. Net pasitikrinau ryte ar tikrai čia tik sapnas
Dviejų savaičių bėgyje kažkas iš pažįstamų mirs. Dar nėra buvę kitaip-krenta dantys-lauk šermenų.
pasamonė..kažkokia, mano mamai irgi, ne bedrai tai ji mažus vaikus sapnuoja, tada sunkumai tarp gyvybės ir mirties..aš irgi turiu savo specifinius sapnus, atsikartojančius..šiaip tai laukiu, man jie svarbūs ir esu dėkinga sau už savo sapnus..man tai kažkas tokio..įpatingo.
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 26d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 25d. |
Egle rašė:
žvejys rašė:
jei planuoji būti Vilniuje pyptelki, daržovių jau reikėtų
, išvien nueitume kavutės ir aišku su tamsta pasimatyt, jeigu pageidaujate.
Pajūry irgi apsidžiaugtų daržovytėm
Neprisijungęs
o pajūris turi jūros kopūstų šiemet?
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 26d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 25d. |
Egle rašė:
o pajūris turi jūros kopūstų šiemet?
Pilni centrai paruoštų įvairiausiais būdais-kirskit į sveikatą, tik abejoju kiek ten naudos iš jų
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Liepa rašė:
prie ko čia? manau ten daugiau pontų. Kas gerai pavaro (bet kokioj srity) daug nesireiškia.
Va būtent, jei labai nori sužinoti, pavaryk "nuo dūšios" keleta savaičių kokių ir viska pats pamatysi. Tie kurie net arti nebuvo to dalyko tai matai jiems linksma, baikos tarsi iš Šuriko nuotykių ten Kaukaze. Visai kas kita kai pats ten pabūni... Mano prisiminimus pasiliksiu manau tik sau, perdaug jie beprotiški ir baisūs...
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 28d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 10d. |
žvejys rašė:
<...>Toliau geriu tą arbatinį gryba ar kaip ten jis , na karočia galvoju kad apgyvendinsiu kokius penkis emingrantus , vat duosiu darbo.
Atsigėriau kambučios (arbatos grybo) puodelį ir supratau, kad man jo gerti nereikia... Ne tik dėl to, kad jame yra šiek tiek alkoholio, bet ir skonis toks, kad geriau netampyti katino už ūsų. Žmona nutarė tą patį - gėrimas skanus, bet per daug „alkoholiškas“. O vaikystėje, kai dar nebuvo išsivysčiusi priklausomybė gerdavom jį litrais...
Neprisijungęs
Dėl to Audroni prieš kurį laiką ir klausiau , kas turi patirties su šiuo gėrimu. Tas skonis manes neveža , bet pasiskaičius jo gydomasias savybes ir savijauta man tinka. Kita vertus kiekvienas produktas išgautas rūgimo būdu turi alkoholio, tai neišvengiama. Skonis manes lyg ir neveža , daugiau palūštu kompanijose, jų dabar ir vengiu , gal tiksliau jas galutinai keičiu į tokių kaip mes kompanijas. Taip liūta tampyt už ūsų negerai , kas žino gal po kurio laiko vėl atsiuksiu skaitliuką ir rašysiu kad va užgėriau nes užsikabinau už kvapo ar kad suvalgiau saldainį su likeriu. Prieš kurį laiką vos ne kryžium guliau , kad geriančių , kad ir saikingai kompanijos manes neveža , rezultatas skaitliukas iš naujo. Pirma padarau po to galvoju tai viena iš mano klaidų.
Neprisijungęs
Egle rašė:
žvejys rašė:
jei planuoji būti Vilniuje pyptelki, daržovių jau reikėtų
, išvien nueitume kavutės ir aišku su tamsta pasimatyt, jeigu pageidaujate.
Mielai , bet gyvenu toli nuo Vilniau ir Klaipėdos, tokių kap aš yra ir jūsų miestuose. Jei būna krovinys iš tų pusių tai daugiausia naktį , nes eismas mažas. O kiek buvo tokių susitikimų iš nežinių ir neplanuotų , manau bus dar susitikimų.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Kas iš forumiečių gali pasigirti užturėjęs baltąją karštligę (Delirium tremens)?
Man yra keista, kad apie "baltus arklius" visokias linksmybes kuria būtent tie, kas yra turėję reikalų su tuo reikalu. Man pasakojo vienas vyrukas kaip didžiausią juoką, kai jam po daugiadienių einant per Kudirkos aikštę pradėjo rodytis, kad jį vejasi Kudirkos paminklas. Pasakojo detaliai ir įtikinamai. Žmogus besprukdamas net privarė į kelnes. Galiu tik įsivaizduoti, koks tai siaubas, o jis kvatoja ir sako, kad buvo visai linksma . Šiaip teko skaityti, kad karštinė pasireiškia ne geriant, o staigiai nutraukus ilgalaikį besaikį lėbavimą ir būtent šis atvejis yra išskirtinis, kai reikia žmogui duoti išgerti, nes kitaip pasekmės gali būti ne kas. Ką jau tas ne kas, mirtis.
Rizikuoju būti nesuprasta, bet manau, kad tai yra plati ir aktuali tema ir ji netinka į "Paplepėjimus". Argumentuoju: manau, kad forumo skaitovai (ne rašovai ) mažiausiai skaito šitą temą.
Neprisijungęs
Aš tik norėjau pasidomėti kiek daug forumiečių yra pasiekę lygį. Teko ir pačiam porą kartų patirti - iki dabar nežinau kaip ten kas iš tikrųjų buvo. O kad po fakto būna linksma prisiminti, tai tikrai.
Neprisijungęs
Viktorija rašė:
Šiaip teko skaityti, kad karštinė pasireiškia ne geriant, o staigiai nutraukus ilgalaikį besaikį lėbavimą ir būtent šis atvejis yra išskirtinis, kai reikia žmogui duoti išgerti, nes kitaip pasekmės gali būti ne kas. Ką jau tas ne kas, mirtis..
Man ne teko skaityti, o teko patirti ir tai gryna tiesa, staigiai buvo nutrauktas gėrimas, tiesiog atrodė padarysiu dideli STOP ir viskas susitvarkys... Oi kaip aš pasigailėjau tokio savo sprendimo... Visas kūnas buvo kruvinai sudraskytas, visos lūpos nukandžiotos kruvinai, vos ryto sulaukiau gyvas, o apie tai kalbėti kaip apie juoka??? Na aš mėgstu kartais juoda jumora, bet ta naktis jau i joki jumora deja nebetelpa...
Neprisijungęs
Tara, sveikas sugrįžęs į pirmąją dieną, lietinga?
Neprisijungęs
Tara einam gerti toliau, ka ta Egle valkata žino, cha cha
Neprisijungęs
čia jau muset tavo bonkos turinys prakalbo tavo balsu, mistika..
Neprisijungęs
taigi geria tas Tara tai chule slapstytis, nera jokiu blaivybiu, gerti toliau!!!
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
taigi geria tas Tara tai chule slapstytis, nera jokiu blaivybiu, gerti toliau!!!
Aš užrišau, su pertraukom gurkšnojau beveik tris savaites. Nepatinka ištisai gerti.
Neprisijungęs