VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 21d. |
sveik Nida, pirmą dalį jau savo atkentėjai, dabar liko detoksas ir abstinencija.Laikykis.
Neprisijungęs
nu man dar taip nebuvo, kad sapnas persekiotų taip metodiškai. Kokį ketvirtą kartą per savaitę sapnuoju, kad vėluoju į lėktuvą, tai daiktų perdaug, tai nesukrauta, tai toli orouostas, tai atvažiuoju orouostan, o matau savo lėktuvą pakylant, nerandu amžiais piniginės, dabar ėmė transformuotis, į tai kad aš jau visgi amerikoj ir bandau kažką pasivyt, blaškausi gatvėj, sapne tėčiui sakau: aš čia lieku. Amerika persekioja sapnuose..ilgesys multikltūrinei aplinkai ir dutūkstantiesiems metams..
Neprisijungęs
Marijau spaudžiu dešnę... gražus jubiliejus!
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 14d. |
Nerūkau | 19m. | 1mėn. | 0d. |
Tara rašė:
Marijau spaudžiu dešnę... gražus jubiliejus!
Dėkui, Tara.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 16d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 3d. |
Gal visus pelės išpjovė? Kukū
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 8mėn. | 5d. |
Veronika rašė:
Gal visus pelės išpjovė?
Kukū
Gal greičiau, karštis išguldė Aš pasidariau visame bute "ciongus", tai visai galima gyvent
Dirbantiems žmonėms, tur būt, sunkiausia darbuose atlaikyt tuos karščius. Įdomu, ar per tokį karštį irgi kyla noras "įkalt"?
Neprisijungęs
Troja rašė:
<...> Įdomu, ar per tokį karštį irgi kyla noras "įkalt"?
Važiuodama namo mačiau vieną vinguriuojantį šaligatvis/važiuojamoji dalis, koja šen, koja ten... Brrrr...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 8mėn. | 5d. |
Veronika rašė:
Troja rašė:
<...> Įdomu, ar per tokį karštį irgi kyla noras "įkalt"?
Važiuodama namo mačiau vieną vinguriuojantį šaligatvis/važiuojamoji dalis, koja šen, koja ten... Brrrr...
Na, taip, tiesą pasakius, ir man temperatūra už lango neturėjo jokios reikšmės norui išgerti. Jis buvo visur ir visada.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 5mėn. | 6d. |
Troja rašė:
Dirbantiems žmonėms, tur būt, sunkiausia darbuose atlaikyt tuos karščius. Įdomu, ar per tokį karštį irgi kyla noras "įkalt"?
Šiandien darbe nejutau jokio karščio. Vėsu ir gera.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 21d. |
Troja rašė:
Veronika rašė:
Gal visus pelės išpjovė?
Kukū
Gal greičiau, karštis išguldė
Aš pasidariau visame bute "ciongus", tai visai galima gyvent
Dar ir kiek , nuo pat ryto svirduliuoja, alaus pardavimai tikrai padidėjas . Šiandien girdėjau , kad nuo Spalio mėnesio degalinėse nebus alkoholio .
Neprisijungęs
Žvejy, įjunk skaitliuką.
Neprisijungęs
Įsijunk, žvejy, visiems ramiau bus. Žinom, kad tu nesureikšmini to skaitiklio. Bet įsijunk dėl kitų. Tavo įjungtas skaitiklis gali kažkam padėti, kažką sumotyvuoti.
Čia ne puikybė, čia tarnystė :)
Neprisijungęs
Dėkui už priminimą , kažkaip per tą skubėjimą pamirštu. Net susimėčiau tiksliai net nepamenu kada , bet berots ta diena . Tokius įvykius kuo greičiau trinu iš atminties. Kaip seniau trindavau iš atminties baudas policijai už vairavimą išgėrus ir sudaužytas mašinas.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Dėkui už priminimą , kažkaip per tą skubėjimą pamirštu. Net susimėčiau tiksliai net nepamenu kada , bet berots ta diena . Tokius įvykius kuo greičiau trinu iš atminties. Kaip seniau trindavau iš atminties baudas policijai už vairavimą išgėrus ir sudaužytas mašinas.
Tai aš irgi tiksliai nepamenu. Savaitė plius minus. Nefiksavau, nes tuo metu visa buvau praradęs pasitikėjimą savim po n-tojo atkritimo. Nieko nesitikėjau jau tada, o va kaip išėjo...
Neprisijungęs
džiūgaju kaip vaikas gavęs bobonkę )
http://tv.lrytas.lt/?id=14387020691436436973
Tūkstančiai hipių užplūdo Rokiškio kaimelį
gaila, kad išplanuotas laikas, nepavyks pabūti.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 5d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 29d. |
Egle rašė:
džiūgaju kaip vaikas gavęs bobonkę
)
http://tv.lrytas.lt/?id=14387020691436436973
Tūkstančiai hipių užplūdo Rokiškio kaimelį
gaila, kad išplanuotas laikas, nepavyks pabūti.
Geras. Prijaučiu hipiams.
Neprisijungęs
Marijus rašė:
Įsijunk, žvejy, visiems ramiau bus. Žinom, kad tu nesureikšmini to skaitiklio. Bet įsijunk dėl kitų. Tavo įjungtas skaitiklis gali kažkam padėti, kažką sumotyvuoti.
Čia ne puikybė, čia tarnystė
oi patiko šitas komentaras, net viena pati sau garsiai nusijuokiau. Na tikrai buvo kažkas ne taip - skaitau kasdien svetainę, randu vis Žvejo parašymus, o čia nei postų nėra, ir dar skaitliukas išjungtas
Dabar geriau.
Katyte su mėnesiu.
Neprisijungęs
Sveiki gyvi,
Ačiū Pariuke :-)
Ilgokai čia nebuvau... teko skaitliuka grąžinti į pradinę padėtį prieš mėnesį -buvau uzragavus vieną dieną matinio,po to išsikankinau dar trys dienas atsigaunant...netolerancija.
Praeitą savaitę svenciau savo gimtadienį be alko-papietavom skaniai ir apturėjau staigmena nuo artimųjų -valandą žirgyne jojimo... o tai buvo man iššūkis pirmą kart ant arklio sėdėt.
Buvo labai smagu ir nereikėjo svaigalų
Neprisijungęs
sveikutė, katyte, su gimtadieniu ir blaiviadieniu pasiilgta tavęs mano
Neprisijungęs
Nu va,,smagu ir viskas čia laiku:)
Neprisijungęs
Sveika, katyte, eiliuotai postus rašai Neužmiegu, nžn kur dėtis nuo karsčio...
Neprisijungęs
Todėl ir esam čia Bebre, kad alkoholis , narkotikai ir cigaretės veda prie tavo įvardinto baisumo. Na dar maistas. Jaučiuosi nekaip, kažkaip sugadinta diena, esu suvalkas. Vakar pavakariams nusipirkau maža pyragiuka (priklausomybė PC), liko, ryte atsikėles damušiau. Anadien pusvelčiui gavau griliažiniu sausainių ( galiojimas ant ribos), susilaikyt ryte , juokaujat , kava ir sausainiai, viskas nešu tolyn , nuo kompo. Tai va su mano valia ir užsispyrimu , numest kiek nors svorio , pamatau ir noriu. Jei būt galimybė parodyt ant skaitliuko kiek laiko sveikai valgau , tai nuliai kas antra diena būt, palyginu su potraukiu šaltai degtinei , tai jei apie tai negalvočiau , nesilankyčiau grupė , čia forume ir nebendraučiau su kitais turinčiais priklausomybe, tai puse šaldytuvo būt ne vandens , bet alaus ir votkės.
Kas liečia saiko neturėjima , baisu . Prieš dvi dienas įdavė namo parvešt sušių (na tie ryžių suktukai, MODE IN CINA) , tai nuo Taikos žiedo(čia Kaunas) iki Jonavos gatvės liko tuščia dėžutė, 15 vnt. sprogo ir dar su tuo žaliu mostrikiu , hm... fantastika. Tai va turiu problema su skoniu, jei skanu ,tai sako neturiu . Tai dabar prisirijes pukšėsiu į lauka , bet kita vertus manau geriau ryte sočiai pavalgyt nei vakare prieš einat miegot, o gal klystu net nežinau.
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 8mėn. | 20d. |
žvejys rašė:
Todėl ir esam čia Bebre, kad alkoholis , narkotikai ir cigaretės veda prie tavo įvardinto baisumo. Na dar maistas. Jaučiuosi nekaip, kažkaip sugadinta diena, esu suvalkas. Vakar pavakariams nusipirkau maža pyragiuka (priklausomybė PC), liko, ryte atsikėles damušiau. Anadien pusvelčiui gavau griliažiniu sausainių ( galiojimas ant ribos), susilaikyt ryte , juokaujat , kava ir sausainiai, viskas nešu tolyn , nuo kompo. Tai va su mano valia ir užsispyrimu , numest kiek nors svorio , pamatau ir noriu. Jei būt galimybė parodyt ant skaitliuko kiek laiko sveikai valgau , tai nuliai kas antra diena būt, palyginu su potraukiu šaltai degtinei , tai jei apie tai negalvočiau , nesilankyčiau grupė , čia forume ir nebendraučiau su kitais turinčiais priklausomybe, tai puse šaldytuvo būt ne vandens , bet alaus ir votkės.
Kas liečia saiko neturėjima , baisu . Prieš dvi dienas įdavė namo parvešt sušių (na tie ryžių suktukai, MODE IN CINA) , tai nuo Taikos žiedo(čia Kaunas) iki Jonavos gatvės liko tuščia dėžutė, 15 vnt. sprogo ir dar su tuo žaliu mostrikiu , hm... fantastika. Tai va turiu problema su skoniu, jei skanu ,tai sako neturiu . Tai dabar prisirijes pukšėsiu į lauka , bet kita vertus manau geriau ryte sočiai pavalgyt nei vakare prieš einat miegot, o gal klystu net nežinau.
Klysti. Geriau abu kartus valgyt saikingai.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Žvejy, tiek gėrimu, tiek valgymu mes bandom užpildyt tuštumą. Ar ne taip?
Neprisijungęs
dar gali būti kad taip organizmas bando neišprotėti dėl vitaminų trūkumų, jama viską deperatiškai..
o dar tą cukrų šitaip...
Neprisijungęs