VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 16d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 3d. |
Nida rašė:
Veronika, sveikinimai su pirmo trimestro užbaigimu!!!!!!
Ačius Aš laukiu tavo mėnesiuko
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 21d. |
Katyte su pusmečiu tave
Neprisijungęs
Niu, sukakčių šiandien, net eilutė raitojasi
Neprisijungęs
nuostabi eilutė
Neprisijungęs
Egle rašė:
nuostabi eilutė
Aham
Neprisijungęs
Katyte, su pusmečiu
Neprisijungęs
Liepa, su mėnesiuku, kaip sekas?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 17d. |
Liepa, su mėnesiu:) gal atostogauji? Kur tavo trykštantis optimizmas?
Neprisijungęs
Nida, mieloji, su mėnesiu blaivybės
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 17d. |
Nidute, best regardai! Jau viiiiisas mėnuo... Jėga!
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 25d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 24d. |
Ačiū už sveikinimus, labai tikiuosi, kad dar po mėnesiuko sulauksiu pakartotinų, nors prisipažinsiu labai jau ilgas man šis mėnuo buvo, bet gal ir gerai, kad laikas lėčiau pradėjo bėgti, o tai nespėji suprasti buvo vasara ar nebuvo...
Neprisijungęs
Nida rašė:
Ačiū už sveikinimus, labai tikiuosi, kad dar po mėnesiuko sulauksiu pakartotinų, nors prisipažinsiu labai jau ilgas man šis mėnuo buvo, bet gal ir gerai, kad laikas lėčiau pradėjo bėgti, o tai nespėji suprasti buvo vasara ar nebuvo...
Pirmas mėnesis sunkiausias ir reikšmingiausias Su kiekviena diena vis lengvyn ir linksmyn
Neprisijungęs
Kai karštumas Neįmanoma... griūnu lovon su knyga
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Kai karštumas
Neįmanoma... griūnu lovon su knyga
atostogos??
Neprisijungęs
Nida rašė:
Veronika rašė:
Kai karštumas
Neįmanoma... griūnu lovon su knyga
atostogos??
Nea, dar ne, bet jau kantrybė trūko... Mašina juoda, o darbas toks, didesnė laiko praeina automobilyje... kai įsėdi į mašiną toliau važiuot, rankų neįmanoma ant vairo nulaikyt... Suspausim darbelius kitai savaitei Mažu bus vėsiau.
Neprisijungęs
Sveikutė, Iškaimo, kaip laikais?
Neprisijungęs
Kas nori eit į darbą? Aš ne Bet reikia. Kaunas škvalo išvengė, tik palijo. Gerai, kad karščiai baigėsi
Neprisijungęs
Nu bet tai vėjas lauke... Kas čia šiemet darosi-pavasaris šaltas, vasaros pradžia irgi nei šiokia nei tokia, jau ir į liepos vidury traukia, prekybcentriai jau vasaros išpardavimus skelbia, o aš vis atostogų laukiu... Kokios čia atostogos, kai šuo net į lauką eit nenori, reikia nuo laiptų nešte nešt..Nekomfortas jam, suprantate..
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Nu bet tai vėjas lauke... Kas čia šiemet darosi-pavasaris šaltas, vasaros pradžia irgi nei šiokia nei tokia, jau ir į liepos vidury traukia, prekybcentriai jau vasaros išpardavimus skelbia, o aš vis atostogų laukiu... Kokios čia atostogos, kai šuo net į lauką eit nenori, reikia nuo laiptų nešte nešt..Nekomfortas jam, suprantate..
mano šuniui didžiausia bausmė, kai į lauką reikia eit, čia tokie dabar šiuolaikiniai šunys?? o mano laikais...
Neprisijungęs
Taip taip, seniau šunys visai kitokie būdavo. Dabartiniai tai tokie apsimetėliai. Ėst bet ko nepaduosi, reikia gamint atskirus patiekalus, ir dar padažu užpilt (geriausia tai aliejus iš šprotų dėžutės), miega tik lovose ir urzgia, kai bandai naktį pastumt. Dar gerai, kad išmaniojo telefono neprašo nupirkt, kad galėtų su kaimynų Murzium facebooke susirašinėt. Žodžiu siaubas, kas darosi
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Taip taip, seniau šunys visai kitokie būdavo. Dabartiniai tai tokie apsimetėliai. Ėst bet ko nepaduosi, reikia gamint atskirus patiekalus, ir dar padažu užpilt (geriausia tai aliejus iš šprotų dėžutės), miega tik lovose ir urzgia, kai bandai naktį pastumt. Dar gerai, kad išmaniojo telefono neprašo nupirkt, kad galėtų su kaimynų Murzium facebooke susirašinėt. Žodžiu siaubas, kas darosi
Pas mane katė... ne prastesnė išpuikėlė
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Kas nori eit į darbą? Aš ne
Bet reikia. Kaunas škvalo išvengė, tik palijo. Gerai, kad karščiai baigėsi
aš tai vos ne tiesioginia prasme ariu darbe, noriu tsakant atostogas rugpjūty išsipirkt, riebią savaitę -su visais svečių namais, virtuvėlėm, turgeliais jomarkėliais, maistais, gamybom, skanavimais, laiveliais kur Jonas šaukia- Delfinari!Delfinari!, Smiltyne, mama Jūra, Uostais uosteliais, kavom iš pauksčio skrydžio, pasiplaukiojimais atviroj Balcijoj su Jonu, Klaipėdos sausainininiais stogais ir fachverkais, naktinėjimais ir svajomis, kad kada nors čia atsikraustysiu..
keliu save už ausų tai vadinasi...tfu tfu kol kas einasi produktyviai mergužėlei, lelijėlei
Neprisijungęs
Egle rašė:
Veronika rašė:
Kas nori eit į darbą? Aš ne
Bet reikia. Kaunas škvalo išvengė, tik palijo. Gerai, kad karščiai baigėsi
aš tai vos ne tiesioginia prasme ariu darbe, noriu tsakant atostogas rugpjūty išsipirkt, riebią savaitę -su visais svečių namais, virtuvėlėm, turgeliais jomarkėliais, maistais, gamybom, skanavimais, laiveliais kur Jonas šaukia- Delfinari!Delfinari!, Smiltyne, mama Jūra, kavom iš pauksčio skrydžio, pasiplaukiojimais atviroj Balcijoj su Jonu, Klaipėdos sausainininiais stogais ir fachverkais, naktinėjimais ir svajomis, kad kada nors čia atsikraustysiu..
keliu save už ausų tai vadinasi...tfu tfu kol kas einasi produktyviai mergužėlei, lelijėlei
Dėl Nidos ir Klaipėdos... Sausaininių stogų ir fachverko net seilės nutyso iki kelių. Sunėrus pirštus ir aš turiu planų pasileist basomis pajūriu ir išbučiuot bangas
Neprisijungęs
Veronika tu mano įkvėpimas
Neprisijungęs
Egle rašė:
Veronika tu mano įkvėpimas
Manau atvirkščiai
Neprisijungęs