VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 16d. |
Sveikinu Pasiklydusį su 0-line blaivybės diena! Geras dalykas skaitliukas, ar ne
Neprisijungęs
Detskyj Sad tie skaitikliai, paskui vistiek prisigeri ir net užmiršti nuimti, bet jei kažkam matau tai labai smagu ir įdomu tai kodėl gi ne, galima ir pažaisti tuos žaidimėlius...
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 16d. |
Pasiklydes rašė:
Detskyj Sad tie skaitikliai, paskui vistiek prisigeri ir net užmiršti nuimti, bet jei kažkam matau tai labai smagu ir įdomu tai kodėl gi ne, galima ir pažaisti tuos žaidimėlius...
Taip ir supratau, kad čia toooks mielas žaidimėlis
Neprisijungęs
Na jei negeriu tai ir tegul būna tas skaitiklis, kodėl gi ne, man jis netrukdo gal ir kitiems tai pat..
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 15d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 2d. |
Kaip jaučias šiandien Liepukas?
Neprisijungęs
Sveikučiai, esu pati laimingiausia mama ir būsima žmona. Vakar buvom reagatų šventėje,mačiau girtus veidus,girtas mamas,net negera kaip jos elgiasi su vaikais.Vyras gėrė alų,man tiesėsi ranka atsigerti,bet galvoju kas čia dabar,atsigėriau vandenuko ir fsio.Grįžom aš prie knygos,šeima į lovą.Šiandien prie jūros varom,paskui su dviračiais,valio.Ryt noriu į vienuolyną nuvažiuoti,pažiūrėti jų mišias.Tiesiog gyvenu fantastiškai.Aš dabar labai laiminga.Kaip jūsų nuotaikytės?
Neprisijungęs
Smagu, kad tau taip einas Nuo pat pradžių, kaip per sviestą
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 20d. |
Liepa rašė:
Sveikučiai, esu pati laimingiausia mama ir būsima žmona. Vakar buvom reagatų šventėje,mačiau girtus veidus,girtas mamas,net negera kaip jos elgiasi su vaikais.Vyras gėrė alų,man tiesėsi ranka atsigerti,bet galvoju kas čia dabar,atsigėriau vandenuko ir fsio.Grįžom aš prie knygos,šeima į lovą.Šiandien prie jūros varom,paskui su dviračiais,valio.Ryt noriu į vienuolyną nuvažiuoti,pažiūrėti jų mišias.Tiesiog gyvenu fantastiškai.Aš dabar labai laiminga.Kaip jūsų nuotaikytės?
Liepa, aš tau labai pavydžiu gimto miesto lokacijos, labai.
Neprisijungęs
Forumo tėčiai esami ir būsimi su švente
Cat Stevens - Father & Son (1970)
https://www.youtube.com/watch?v=E-DsYmxznWA
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Na jei negeriu tai ir tegul būna tas skaitiklis, kodėl gi ne, man jis netrukdo gal ir kitiems tai pat..
Keistai žiūrisi Pasiklydęs + skaitiklis
Neprisijungęs
Blaivus | 4m. | 3mėn. | 24d. |
Nerūkau | 8m. | 7mėn. | 23d. |
Veronika rašė:
Pasiklydes rašė:
Keistai žiūrisi
Pasiklydęs + skaitiklis
žiūrėk, o gal ir patiks skaičiuoti...nors iki 7 ))
Neprisijungęs
Nida rašė:
Veronika rašė:
Pasiklydes rašė:
Keistai žiūrisi
Pasiklydęs + skaitiklis
žiūrėk, o gal ir patiks skaičiuoti...nors iki 7
))
Ką čia žinai? Gal? O paskui dar iki 7
Neprisijungęs
sapnavau tėvo laidotuves per tėvo dieną ir dar nevažiuosiu šiandien pas tėvą..brrr..vos gyva iš po nakties. Vakar 25km numyniau dviračiau, kad išvėdint galvą, išsivėdino gi lygtais...brrr..
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 4d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 28d. |
Myniau ir aš į vakarą. Tik 16km...
Neprisijungęs
o aš šiemet dar nebuvau ant dviračio užšokus
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Keistai žiūrisi
Pasiklydęs + skaitiklis
Skaičiuok naujai. Pasiklydes + Alus..
Neprisijungęs
Pasiklydes rašė:
Veronika rašė:
Keistai žiūrisi
Pasiklydęs + skaitiklis
Skaičiuok naujai. Pasiklydes + Alus..
Tai vietoj blaivių dienų, rašyk išgerto alkoholio vienetų skaičių. Įdomų kiek cisternų per mėnesį išsiurbi
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
Tai vietoj blaivių dienų, rašyk išgerto alkoholio vienetų skaičių. Įdomų kiek cisternų per mėnesį išsiurbi
Nežinau kiek per menesi, per šia vasara kazkur apie 20 litru alaus (birželio 1 - 7 dienos), plius apie litra stipresniu gėrimu...
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 13d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 30d. |
Artaz rašė:
Šauniai. Aš aną savaitę širdies monitorių krūtą pagaliau nusipirkau. Dabar treniruodamasis galiu sekt pulsą, pagal jį krūvius parinkt. Geras daikčiukas.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 4d. |
Nerūkau | 10m. | 0mėn. | 28d. |
Marijus rašė:
Artaz rašė:
Šauniai. Aš aną savaitę širdies monitorių krūtą pagaliau nusipirkau. Dabar treniruodamasis galiu sekt pulsą, pagal jį krūvius parinkt. Geras daikčiukas.
Čia toks kur apie juosmenį užsideda? Numesk link'ą pažiūrėti.
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 13d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 30d. |
Artaz rašė:
Čia toks kur apie juosmenį užsideda? Numesk link'ą pažiūrėti.
Jo, kaip laikrodis ant rankos tik su integruotu gps ir širdies davikliu, kur atskirai ant krūtinės užsideda. Įmesiu PM, nes namanau kad kam konkretus mano pasirinkimas aktualu.
Neprisijungęs
Domuz, du mėnesiai ir viena diena, sveikinimai!
Neprisijungęs
Nida, kaip laikais šįvakar?
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Nida, kaip laikais šįvakar?
puikiai-pasidariau kokteili pienišką-matyt priklausomybė savo daro-turiu kazką vartot:D
Neprisijungęs
Veronika kaip tu šį vakarą??
Neprisijungęs