VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
labai gražus oras, o gamtoje tai ypač gera būti. Vakare kepsim su draugėmis šašlykus. Ir visos sutarėme, kad vakaras bus be alkoholio. Nežinau ar pasiseks. . Bandau ir drauges įtraukti į blaivybės kelią- vedu agitaciją
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 15d. |
Nerūkau | 0m. | 5mėn. | 2d. |
Saulyte, sveikiju su trim blaiviais mėnesiais. Pamparam
Neprisijungęs
O kur dingo ožka? Kodėl skaitliukas neįjungtas?
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 20d. |
Šiaip esu baisiai priešininkas tų skaitliukų , už vandenį , baisiausiai tai už elektrą, bet šiuo atveju gerai , nors žinai kiek laiko išsilaikai . Dar vienas esu pastebėjas kuo ilgiau išbūna nevartojas tuo išmintingesnis būna , nu man taip neina koks buvau pradžio toks ir dabar su kauptuku vidurį lauko.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 26d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 8d. |
žvejys rašė:
<...>Dar vienas esu pastebėjas kuo ilgiau išbūna nevartojas tuo išmintingesnis būna , nu man taip neina koks buvau pradžio toks ir dabar su kauptuku vidurį lauko.
Gaunasi, žvejy, tau tikrai gaunasi... Gal ne tai, kad protingesniu, bet arogantiškesniu, tai tikrai. Atsiprašau, pasakysiu tau suprantamiau - puikybė iš tavęs tiesiog liejasi per kraštus. Išvadinti žmones žiopliais už tai, kad jie domisi dar kažkuo be pinigų ir versliukų, na nežinau, pakantumo kitai nuomonei visiškas nulis...
Šiaip jau esu tolerantiškas, bent stengiuosi tokiu būti, bet jau ir aš neišlaikiau. žvejy, tu labai pasikeitei nuo to laiko, kai pradėjai čia rašyti. Labai.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 20d. |
ai Audroni, manau, kad tai santykių asmeniškumai tarp manęs ir Žvejo..dalyvavau panašiam forume, tik jame buvo buvo viena nuomonė, jei turi kitokią, rasdavosi tokių žmonių, kurie kažkaip neįtikėtinai sugebėdavo kapsėt kapsėt, panašiu stiliumi kaip šiandieninėj diskusijoje apie knygas. Tik truputėlį atviriau su epitetais: nesubrendėliai ir pan..tokiu tėvišku stiliumi tik ne mylinčio tėvo, o kaip tu gerai įvardinai, besipuikuijančiu savo autoritetu ..taip kapsint aš asmeniškai ėmiau po truputį "žvėrėt" konfliktuose, kol vieną dieną pajaučiau kad nevaldau savęs ir situacijos ir mane tiesiog išmetė ) nors buvau moderatorius, tai pasitarnavo geram tikslui, aš apmąsčiau, kad vienas iš mūsų turi pasitraukt ir pasitraukiau...tokie vat povandeniniai vandenai..
Neprisijungęs
Jūs geriau parašykit , kaip sugebat išvyniot iš mano keverzionių tokių gilių minčių , kokių asmeniškumų , Egle ar tu nesutinki panašių į mane natūro kurie akivaizdžiai nepritaria tavo nuomonei. Kai rašau tai mažų mažiausiai galvoju apie tavo parašytą , tik ne tavo rašytos tos knygos ir kai kurie straipsniai kuruos įkeli. Čia parašiau nepiktai ir tiekto , bala nematė tas tokias diskusijas.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Egle ar tu nesutinki panašių į mane natūro kurie akivaizdžiai nepritaria tavo nuomonei.
Nesutinku ...deja nesutinku Žvejy,kad kas tiesiogiai argumenuotų savo poziciją " kokios blevyzgos..einu lašišos pasipjaustysiu" žinau kad yra, bet neturim jokių bendrų taškų, jei kas nesutinka, tai pasako nesimaivydami..
...gerai Žvejy, tikrai ne dėl manęs tu turi savo nuomonę ir tikrai nesu ta kuri tau kartos, kad jos negali reikšti,preišingai..tik priimk savo ruožtu kada kitą sykį, kai aš pakomentuosiu tavo pasisakymus bet kuria tau asmeniškai svarbia tema, kaip nebrandžias blevyzgas ir viskas ore
Bet aš tikriausiai to ir nebedarysiu, nes svarbiausia buvo pasakyti sau ir kitų žmonių akivaizdoje, kaip pati reaguoju į tavo komentarus. Nes aš nuoširdžiai suglumstu kai taip komentuoji..nežinau ar reikia reaguot kažkaip ar priimti kaip norma..dabar truputį aiškiau darosi, kad tau tai kaip komentuoji ir reiški mintis yra norma..
Taika, atsiprašau tų kuriuos mudviejų pokalbis užkniso..iš mano pusės svarbiausias šulinio turinys šiuo klausimu manau jau išsemtas..
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Egle ar tu nesutinki panašių į mane natūro kurie akivaizdžiai nepritaria tavo nuomonei.
mano aplinkoj yra kaip sykis norma turėti savo nuomonę, bet žinok plūkiamės kaip jaučiai galvodami kaip tą dažnai skirtingą nuomonę išdėstyti ..kokia forma..sykiais forma svarbiau nei turinys..
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Jūs geriau parašykit , kaip sugebat išvyniot iš mano keverzionių tokių gilių minčių <...>
Tai, kad po kiekvieno tavo posto galima rašyt ir rašyt... Forumą užkišim
Neprisijungęs
Eglute, niu tavo skaitliukas koks gražus
Neprisijungęs
oho ,kartais ir man nuskyla koks dailesnis dalykas..ačiū, kad užmatei Veronika. Ta proga, einu kur nors pasiganyt ir ką nors suvalgyt, jei būčiau Kaune, susilauktumei kvietimo ;P
Neprisijungęs
Egle rašė:
oho ,kartais ir man nuskyla koks dailesnis dalykas..ačiū, kad užmatei Veronika. Ta proga, einu kur nors pasiganyt ir ką nors suvalgyt, jei būčiau Kaune, susilauktumei kvietimo ;P
Gero vakaro, mieloji Niam, niam
Neprisijungęs
Audronis rašė:
žvejys rašė:
<...>Dar vienas esu pastebėjas kuo ilgiau išbūna nevartojas tuo išmintingesnis būna , nu man taip neina koks buvau pradžio toks ir dabar su kauptuku vidurį lauko.
Gaunasi, žvejy, tau tikrai gaunasi... Gal ne tai, kad protingesniu, bet arogantiškesniu, tai tikrai. Atsiprašau, pasakysiu tau suprantamiau - puikybė iš tavęs tiesiog liejasi per kraštus. Išvadinti žmones žiopliais už tai, kad jie domisi dar kažkuo be pinigų ir versliukų, na nežinau, pakantumo kitai nuomonei visiškas nulis...
Šiaip jau esu tolerantiškas, bent stengiuosi tokiu būti, bet jau ir aš neišlaikiau. žvejy, tu labai pasikeitei nuo to laiko, kai pradėjai čia rašyti. Labai.
Audroni, parašyk apie mane- kokia buvau ir kokia dabar esu ? Bet tik teisybę, neįsižeisiu. Labai noriu, kad mane kas taip paanalizuotų Tada apie save daugiau sužinosiu ir tai prisidės prie mano keitimosi. Pvz. pradėjau labai viską pastebėti ir džiaugtis tuo kas vyksta gamtoje, į viską reguoju daug ramiau, mane sunkiau įžeisti ar supykdyti. Bet man dar daug ko reikia mokytis gyvenime, daug kur save suprasti, dar daug daug galėčiau įvardinti kiek man ką reikia keisti ir keistis.
O man tai Žvejo parašymai visai neatrodo pasiputėliški, gal jo toks rašymo stilius, gal jis gyvena savo gyvenimą, kuriame sukasi ir tiek. Na nežinau.
Skanaus Eglei. Mielai prie jūsų su Veronika ir aš prisidėčiau jei tik būtų galimybė.
Neprisijungęs
pariuke faina, prisidėk, mintyse mes su Veronika tūsinamės ne pirmą kartą
aš turiu tau klausimėlį, jei tu man leisi, o kokia vardo pariukė reikšmė?
Neprisijungęs
Kažkaip... pagalvojau... o kodėl nesusitikus arbatos pagert arba colos? A? Papliurptumėm
Nai, nai, nai
Neprisijungęs
reikėtų
Neprisijungęs
Kažkaip jūs ten kovą labai susireguliavot Aš neišdrįsau parašyti... Bet, bus dar tų susitikimų
Neprisijungęs
Egle rašė:
pariuke faina, prisidėk, mintyse mes su Veronika tūsinamės ne pirmą kartą
aš turiu tau klausimėlį, jei tu man leisi, o kokia vardo pariukė reikšmė?
oi negaliu pasakyti, bet reikšmę turi. Tai visa istorija. Bet negaliu tos istorijos pasakoti, ji labai asmeninė.
Neprisijungęs
Sveikinu sukaktuvininkus.
Rytas , rūkas , balta balta kur dairais , tyla ir maloni gaiva. Nors man kartais patinka ir trukšmas , patinka stebėti žmonės stovint kamščiuose (Vilnius -Lazdynai ir Kaunas-Jonavos gatvė), šiaip tos blaivėjimo programos reikalingos netik man , bet dar daugeliui kitų neturinčių problemų su alkoholiu. Taip būdavau (nors ir dabar kartais nervai nelaiko) ir aš toks parodydavau įvairias pirštų kombinacijas, išsakydavau ruskių tautinio paveldo visus keiksmažodžius. Todėl ir stengiuosi būt bent kiek nuolaidesnis ir santūresnis , ne čia rašte o realybė.
Neprisijungęs
Eglute 13 su septyniais apvaliais mėnesiais
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 16d. |
Egle rašė:
Eglute 13 su septyniais apvaliais mėnesiais
Ačiū, brangioji. Net pati nepastebėjau:)
Neprisijungęs
Sveikiju, Eglaite13 oj, smagumėlis tau - 7 mėnesiukai
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 8mėn. | 4d. |
žvejys rašė:
Sveikinu sukaktuvininkus.
Rytas , rūkas , balta balta kur dairais , tyla ir maloni gaiva. Nors man kartais patinka ir trukšmas , patinka stebėti žmonės stovint kamščiuose (Vilnius -Lazdynai...
žvejy, kur tu Lazdynuose kamščius matei?
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 9mėn. | 16d. |
Veronika rašė:
Sveikiju, Eglaite13
oj, smagumėlis tau - 7 mėnesiukai
Ačiū, Veroniūte:)
Neprisijungęs