VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 10m. | 5mėn. | 1d. |
žvejys rašė:
Sveikinu Saulyte su mėnesiu, kaip einas? Kokia savijauta?
Sveiki, puikiai. Tiek daug veiklos atsirado, kad nėra laiko net čia prisijungti.
Neprisijungęs
Gražaus visiems savaitgalio, lauke oras, bent jau Žemaitijoje, gražus, šiltas kad ir be saulės, tai veiklos ir kuo užsiimti manau visiems pakanka, forume ramu tai nežinai kad tik nebūtu tyla prieš audrą, bet tikiuosi kad taip nėra, ir visi blaivūs bei laimingi grėbsto pernykščius lapus, balina bei genėja medelius, kelia inkilus, ir džiaugiasi pavasariu, sėkmės visiems.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 16d. |
skorpionas rašė:
Gražaus visiems savaitgalio, lauke oras, bent jau Žemaitijoje, gražus, šiltas kad ir be saulės, tai veiklos ir kuo užsiimti manau visiems pakanka, forume ramu tai nežinai kad tik nebūtu tyla prieš audrą, bet tikiuosi kad taip nėra, ir visi blaivūs bei laimingi grėbsto pernykščius lapus, balina bei genėja medelius, kelia inkilus, ir džiaugiasi pavasariu, sėkmės visiems.
arba aria prie kompų... gero ir Tau.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 16d. |
skorpionas rašė:
Tirai taip , tik iš tavo išvardintų darbų du dabar atliekami inkilai ir džiaugtis pavasariu, nors šiandien lietus , bet pas mus. O vakar super paroda Kaune puse dienos pravaikščiojau ir pasėdėjau naujuose traktoriuose ir net pažystamų ne viena sutikau. Man ši savaitė gera buvo , visomis prasmėmis.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 16d. |
Katyte trys mėnesiai šaunu sveikinu, šiaip nesvarbu ar pirma diena ar šimtas mėnesių , sveikinu visus kad šaindien balaivūs, geros kad ir lytingos , bet vistiek nuostabios dienos.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 4mėn. | 11d. |
Nerūkau | 0m. | 4mėn. | 29d. |
Sveikiju sukaktuvininkus
Visiems gražios dienos
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 16d. |
su katyte ,Ausre, Iškaimo, Anonime , Armin Van Buuren
Neprisijungęs
Ačiū uz sveikinimus:)
Sveikinu ir aš visus sukaktuvininkus ir linkiu kazkam nepaslysti,kazkam pradėti iš naujo nors ir šimtajį kartą ..ir nenusiminti,o būti atkakliems.
Aš dziaugiuosi savo savijauta ir atliekamais darbais.Nebetrukdo man alkoholis po truputį stumtis į priekį ir svajones versti realybe.Pinigų uztenka viskam ir niekad jų nebetruksta..,negu būdavo kaip gerdavau-vis jų nėr ir nėr..amzinas nepriteklius.Labai tas jaučiasi.Dabar neisivaizduoju,kaip galėdavau tokiam pramy...atsiprašasnt švaistytis.Visiškai nebesuprantu aš tų zmonių,kurie dirba per savaitę,kad paskui savaitgalį nueitų į pubą/klubą ir maziausiai 100 eurų išmestų rytiniam galvos skausmui.
Neprisijungęs
Vakar, kai buvo ne kokia savijauta, atėjo mintis "primesti" kiek pinigų pragėriau per metus. Iškalkuliavau
Neprisijungęs
Aš irgi zymėjausi paskutiniais metais prieš rimtą nuosprendį mesti gert...zymėjau kiekvieną dieną kalendoriuje ir pragertą sumą...buvo kraupoka(maziausiai 1000 eu...)
Daugiausiai ištempdavau porą savaičių negėrus..penktadieniais pradėti gerti budavo norma..uzbaigdavau pirmadienį/antradienį,tada pora dienų free ir vėl tas pats.
Neprisijungęs
katyte rašė:
Aš irgi zymėjausi paskutiniais metais prieš rimtą nuosprendį mesti gert...zymėjau kiekvieną dieną kalendoriuje ir pragertą sumą...buvo kraupoka(maziausiai 1000 eu...) <...>
Oooo, mano suma didesnė daugiau negu dvigubai....
Neprisijungęs
Čia nepridejus visokių vaišintojų...
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 7mėn. | 3d. |
Kažkada parduotuvėje mačiau(išgirdau) tokį vaizdą:
mama su vaiku apsipirkinėja.Kažkodėl visada labai mėgstu stebėti ką ir kiek žmonės perka:)
Jos vėžimėlyje buvo keli maisto produktai,butelis degtinės ir du bambaliai alaus.
Vaikas (kaip dabar pamenu,tai buvo berniukas)paklausė:
-Mama,ar galiu sūrelį?
Atsakymas sukrėtė iki širdies gelmių:
-Ne,negali-NĖRA PINIGŲ.
P.S.jokių būdų nepritaikau niekam asmeniškai - tiesiog perskaičius apie Jūsų skaičiavimus pagalvojau:
Iš ties kol neskaičiuoji,net nesusimastai kiek pinigų išleidi alkoholiui,ir kurioj vietoj jis yra pirkinių sąraše.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 11mėn. | 3d. |
Smiltis123 rašė:
mama su vaiku apsipirkinėja.Kažkodėl visada labai mėgstu stebėti ką ir kiek žmonės perka:)
Mums buvo toks atvejis Maximoje. Norėjome su vyru ir sūnumi nusipirkti tris porcijas ledų, tai mus kasininkė pakvietė į tuščią kasą, bet pamatę ateinančią jauną šeimą su gal kokių trijų metų vaiku, pasiūlėme jiems eiti pirmiems, net nežiūrėdami, ką jie perka... Bet kai pamatėm vežimo turinį... gal koks 10 butelių alaus, keletas stipresnių gėrimų ir vienas čipsų pakelis... Tai net kasininkė juokėsi ir kraipė galvą jiems jau nuėjus. Na klientai su mažais vaikais turi būti aptarnaujami be eilės, ypač su tokiu svarbiu vežimo turiniu .
Neprisijungęs
Man reikia sukretimo. Geriausia butu naujas isimylejimas..Tada nieko nereikia-nei valgyt, nei gert, nei liudet. Buni paskendusi tame nuostabiame jausme, plaukioji kazkur anapus ir nori but ideali. Krenta nereikalingi kg, o apie alko net pamirsti, nes euforijos busena sukelia isimylejimas. Nieko nuostabiau nesu patyrusi. Deja... pagal uzsakyma tas jausmas neateina...
Neprisijungęs
Oho kiek daug emocijų, forume vien merginos... gal ir neblogai...
Kiek suprantu Iškaimo skaitliukas nusinulino - va čia tai nieko gero. Ikaušus gali tik pasvajoti, bet meilės (kokios norėtum) nesurasi... panašu kad rutina užkniso. Rutina blogas dalykas, pas mane panašiai, darbai nudirbti, sodas sutvarkytas, namuose ledai aptirpę (beveik visai ištirpę), baigiasi du mėnesiai blaivybės. Prasidės trečiasis kritinis...
Neprisijungęs
Tara rašė:
<...> Prasidės trečiasis kritinis...
Tara, kokie mėnesiai kritiniai, žinai aš pradinukė, ilgiausias blaivus laiko tarpas man buvo 2 mėn.
Neprisijungęs
Na pas tave gali būti ir ne kritinis. Aš užgeriu stabiliai kas du trys mėnesiai, šiaip gyvenu blaiviai. Pats nesuprantu kodėl trečiame blaivybės mėnesyje imu ir užgeriu. Tada geriu tris septynias dienas, paskui sergu. Pilnai atstatyti psichologinę būseną man reikia savaitės, net formulę išsivedžiau: n+n*0.25 čia n=gertų dienų skaičius. Tarkim geriu 5 dienas tada 5+5*0.25=6.26 reiškia man reikia sugrįžti į gyvenimą beveik septynių dienų....
Neprisijungęs
Smiltis123 rašė:
Jos vėžimėlyje buvo keli maisto produktai,butelis degtinės ir du bambaliai alaus.
Vaikas (kaip dabar pamenu,tai buvo berniukas)paklausė:
-Mama,ar galiu sūrelį?
Atsakymas sukrėtė iki širdies gelmių:
-Ne,negali-NĖRA PINIGŲ.
Esu ir aš mačiusi tokių atvejų. Labai gaila pasidaro vaikų. Ir kelis kartus, pati jiems nupirkau trokštamus skanėstus.
Neprisijungęs
Labas Saulyte,
kaip laikaisi, ar tavo skaitliukas buvo sugedęs ???? pagal mane turėtų daugiau rodyti ???
Neprisijungęs
Oi... Tikrai nesugedęs. Tik truputi striginėjo. Bet dabar viskas gerai, ir prižadu, kad jie dar ilgai skaičiuos mano blaivybės dienas. Ot taip.
Neprisijungęs
Tara rašė:
Na pas tave gali būti ir ne kritinis. Aš užgeriu stabiliai kas du trys mėnesiai, šiaip gyvenu blaiviai. Pats nesuprantu kodėl trečiame blaivybės mėnesyje imu ir užgeriu. Tada geriu tris septynias dienas, paskui sergu. Pilnai atstatyti psichologinę būseną man reikia savaitės, net formulę išsivedžiau: n+n*0.25 čia n=gertų dienų skaičius. Tarkim geriu 5 dienas tada 5+5*0.25=6.26 reiškia man reikia sugrįžti į gyvenimą beveik septynių dienų....
Vadinas, pas mane kiekviena diena kritinė
Neprisijungęs
saulyte rašė:
Oi... Tikrai nesugedęs. Tik truputi stiginėjo.
Bet dabar viskas gerai, ir prižadu, kad jie dar ilgai skaičiuos mano blaivybės dienas. Ot taip.
Na tada viskas gerai, stiprios moterys mane visada žavėjo... Laikykis, o tai imsiu ir pakeisiu nuomonę apie tave
Neprisijungęs
Sutariam. Visada žinojau, kad aš sugebėsiu pakilti iš to liūno.
Neprisijungęs
Veronika rašė:
Vadinas, mane kiekviena diena kritinė
Teoriškai manau kad taip. Kaip matau (iš skaitiklio) dar tu labai "šviežia", turbūt ir savijauta ne kokia????
Neprisijungęs