VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 16d. |
Jeronimas rašė:
Aš tai retai iš pajūrio išvažiuoju.Na o rytoj mėginsiu Šventojoj kokią žuvelę pasigaut.
Stintos ar ką kitą gaudot?
Neprisijungęs
Sveikinu , visas forumietes su Moters diena, geros nuotaikos ir gražių pavasariškų dienų
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 19d. |
žvejys rašė:
Jeronimas rašė:
Aš tai retai iš pajūrio išvažiuoju.Na o rytoj mėginsiu Šventojoj kokią žuvelę pasigaut.
Stintos ar ką kitą gaudot?
Gaudėm ešerius,kelias kuojas,kai kas pagavo karšį ir kažką panašaus i lašį.Man asmeniškai ši žvejyba turi pranašumų,žuvies reiks mažai valyt.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 16d. |
visko būna, laikykis Pupa
šiandien galbūt atrodo kad tai kažkas baisaus nutiko, man irgi taip buvo ir parašiau internete, žodis žodin kaip tu ir ..nieko blogo neįvyko, tiesiog bėgau nuo jausmų. Užgėrimas aprūpina švelniai tariant proga pagalvoti, kodėl ir už ką ir nuo katrų savų jausmų, jausmelių bėgi. Nebėki..
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 22d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 4d. |
Egle, kaip ten tos atostogos prie pasišiaušusios jūros? Gal irgi žvejojai? ;)
Neprisijungęs
nusikaliau labai, vistiek Klaipėdoj nori nenori suki kilometražus..ten kur krantas sutinka bangas, ten tiek energijos, kad kaip bado metu ėjau ėjau, ėjom ..ir nenorom grįžom. Visko būna man ten, gero ir gyvybiško, jaučiuosi kaip nutrauktom arterijom dabar..
Neprisijungęs
jei kas paklaustų, kokia mano misija gyvenime, atsakyčiau: eiti pakrante..
net žinau kaip išsiversti šį atsakymą žmonių kalba-pagydyti .
Neprisijungęs
su dešimtu Ožka šaunus skaičiukas
Neprisijungęs
Sveikinu Ozka su dešimtuku:)
Neprisijungęs
Sveika, katyte, tik dabar pamaciau, kad nuo tavęs esu gavusi 2 laiškus. Labai retai pažiūriu tą paštą, nes turiu darbinį email. Norėjau atsakyti, bet man rodo kad negaliu išsiųsti laiško, nes tavo dėžutė perpildyta. Buvo labai malonu skaityti. Ačiū, bet matyt neturėsiu tam drąsos.
Neprisijungęs
Šiandien ryte pažiūrėjęs per langą pamačiau, kad iš šalia namo medyje esančio inkilo galvą iškišo toks juodas padaras su snapu... Tai ką gi, jau tikrai pavasaris :) Inkile ilgą laiką gyveno tą pati varnėnų porelė, o pernai jie jau nepasirodė, matomai amžius padarė savo. Šiemet lygtai ne tie patys kurie buvo pernai, įdomu kada stabilius kaimynus gausim :)
Neprisijungęs
Gal ten nomuojamas tas inkilas,todėl kas met nauji nuomininkai:)))
Neprisijungęs
Reiks išsiaiškinti, nes kai inkilą remontuoti, tai man, o kai nuompinigius paimti, tai kažkas iš šono prisitaiko :D
Neprisijungęs
mhrrrrrrr...burbiu su katinu, išsilydžiau nuo pašvaistės vaizdo..
http://it.lrytas.lt/visata/vilniaus-pad … eginys.htm
labos nakties***
Neprisijungęs
Egle rašė:
mhrrrrrrr...burbiu su katinu, išsilydžiau nuo pašvaistės vaizdo..
http://it.lrytas.lt/visata/vilniaus-pad … eginys.htm
labos nakties***
Man nuo tų magnetinių audrų stogas nučiuožė. Net pati sau į užpakalį vaistus leidausi. Tik šiandien sužinojau kas nutiko...
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Šiandien ryte pažiūrėjęs per langą pamačiau, kad iš šalia namo medyje esančio inkilo galvą iškišo toks juodas padaras su snapu... Tai ką gi, jau tikrai pavasaris
Inkile ilgą laiką gyveno tą pati varnėnų porelė, o pernai jie jau nepasirodė, matomai amžius padarė savo. Šiemet lygtai ne tie patys kurie buvo pernai, įdomu kada stabilius kaimynus gausim
As irgi noriu turet tokius "nuomininkus", bet kad ir kur namus jiems siulyciau, nenori niekur gyvent.. Isbandziau visas kryptis - rytai, vakarai, pietus. Niekas jiems negerai. Gal inkila ne toki padariau? Betgi ziurejau ir landos dydi, ir visa statymo eiga, niekas netinka..O pas kaimynus uz 20.m tai gyvena... Gal nepatinka kad boba namus sukale?
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 8mėn. | 15d. |
Iškaimo rašė:
Audronis rašė:
Šiandien ryte pažiūrėjęs per langą pamačiau, kad iš šalia namo medyje esančio inkilo galvą iškišo toks juodas padaras su snapu... Tai ką gi, jau tikrai pavasaris
Inkile ilgą laiką gyveno tą pati varnėnų porelė, o pernai jie jau nepasirodė, matomai amžius padarė savo. Šiemet lygtai ne tie patys kurie buvo pernai, įdomu kada stabilius kaimynus gausim
As irgi noriu turet tokius "nuomininkus", bet kad ir kur namus jiems siulyciau, nenori niekur gyvent.. Isbandziau visas kryptis - rytai, vakarai, pietus. Niekas jiems negerai. Gal inkila ne toki padariau? Betgi ziurejau ir landos dydi, ir visa statymo eiga, niekas netinka..O pas kaimynus uz 20.m tai gyvena... Gal nepatinka kad boba namus sukale?
Varnėnams nei kryptys, nei aukščiai nedaro jokios įtakos.
Neprisijungęs
Svarbu kad būtų tvirtas ir ar seniai pakabinai?
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
As irgi noriu turet tokius "nuomininkus", bet kad ir kur namus jiems siulyciau, nenori niekur gyvent.. Isbandziau visas kryptis - rytai, vakarai, pietus. Niekas jiems negerai. Gal inkila ne toki padariau? Betgi ziurejau ir landos dydi, ir visa statymo eiga, niekas netinka..O pas kaimynus uz 20.m tai gyvena... Gal nepatinka kad boba namus sukale? :D
Gal kaimynų varnėnams nepatinka kaimynystė? Nors atstumas pakankamai didelis... Pakabinom ~7 metrų atstumu nuo gyvenamo inkilo dar vieną naują. Vienais metais naujokas varnėnas pavėluotai jį pamatė ir niekaip nesusirado antros pusės. Gražu buvo žiūrėti, kaip jis sparnais mosikavo ir trimitavo :) Deja, nesėkmingai. Kitais metais jau atskrido porelė ir intensyviai puolė ruošti namus. Senieji gyventojai visais būdais juos išėdinėjo, įkurtuvės taip ir neįvyko... Nors aplinkui, kiek didesniu atstumu yra apgyvendinti bent 3 inkilai... Dabar ten kartais apsigyvena zylės, žiūrėsim, kaip bus šiemet.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Svarbu kad būtų tvirtas ir ar seniai pakabinai?
Antri metai mano "barakas" niekam neidomus..Sukaliau, suverziau ir dar papuosiau. Niekam neidomu. Zyles ir kekstai tik ziema atskrenda "pabaliuskint", o kaip tik pavasaris - "eik tu nafik su savo "inkilais"" As kad ir moteriske, bet moku ir sukalt, ir nupjaut, ir prisukt. Uztat "Iškaimo" esu,bet. matomai, kazka negerai padariau, kad nenori mano kaiminystes net zyles. Gal kad tokia "hyperpanika" esu, ir paukstukai nenori amzino streso pasnapej
Neprisijungęs
Nei tu kalta , nei ką , norės atskris , svarbu , kad kažką darai , nes be veiklos , be darbo vėl gali prisimąstyt visokių nesąmonių. Veikla atitolina mintis apie gėrimą, bent man taip.
Neprisijungęs
Oi,šiandien penktadienis,varysim visi į SOS.gal mane smerksit,bet aš per paskutines 3 dienas pati viena buvau sos .sėkmės visiems.
Neprisijungęs
Sveikinu Saulyte su mėnesiu, kaip einas? Kokia savijauta?
Neprisijungęs
saulyte, kaip tas mėnuo..?
Neprisijungęs
dzentelmenas, PonasNiekas jūs pasveikinti galima?
Neprisijungęs