VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 13d. |
Bet vėl tai galima pasiekti tik namuos , bet jei aš dažnai būnu kelionė ar dirbu , pietauju nereguliariai ir bet kur daugiausia už vairo. Dar viena dalyka manau bandysiu reik pradėt tuo pačiu laiku valgyt.
Neprisijungęs
Žinot hebrike , smagu su jumis kalbėtis , bet turiu baigt, vėl naktį kelt reiziuką turiu. Pratesim kitą dieną, mane ima užkabint. Geros nakties.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 28d. |
žvejys rašė:
Bet vėl tai galima pasiekti tik namuos , bet jei aš dažnai būnu kelionė ar dirbu , pietauju nereguliariai ir bet kur daugiausia už vairo. Dar viena dalyka manau bandysiu reik pradėt tuo pačiu laiku valgyt.
Manau, kad viskas įmanoma, tik turėtum labai gerai viską apgalvoti ir susiplanuoti. Aš iki mitybos pakeitimo kažkur pusę metų intensyviai kiekvieną dieną apie tai galvojau, planavau ir kūriau, kaip tai bus. Tikrai ir jaudinausi, ir nežinojau, ar pavyks, ir bijojau, kad nesugebėsiu laikytis tų taisyklių.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mėn. | 13d. |
aš irgi manau, kad mityba yra stipru, l.stipru
Neprisijungęs
katyte su dveim tave
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 19d. |
Nerūkau | 16m. | 9mėn. | 1d. |
katyte, su 2 mėnesiais :)
Neprisijungęs
ir Eglutė turėtų sudalyvaut
https://www.facebook.com/video.php?v=10154093325012588
Neprisijungęs
http://www.delfi.lt/sveikata/sveikas-ku … d=67136008
Tai tik patvirtina , tavo pasakojimą Troja. Kai perskaičiau straipsnį net suabejojau , gal sakau tu rašei. Gyvent ir nieko nekeist , tai tas pats kaip kiekviena diena gert ir sakyt kad esu stiprus ir galiu sustot , o realiai tik ir ieškau progos kaip įkalt. Kaip ir žadėjau taip ir darau stengiuosi ne darstiškai iškarto , bet po truputį keist dienos darbotvarke sustatyt valandas kada bus pietūs , kada pavakariai ir t. t. Manau neprapulsi Troja ir reiks patarimo galėsiu kreiptis , žinoma su laiku rasiu taip pat būrį žmonių kurie šio sritį keitė gyvenimą.
Neprisijungęs
Nežinau sveikinau ar ne bet sveikinu Katyte su sukaktim, sėkmės.
Neprisijungęs
Ačiū uz sveikinimus:)
Laikausi puikiai ir laukiu saulėtų dienų
Neprisijungęs
Egle rašė:
katyte su dveim tave
Ačiū Egle:)
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 6d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 23d. |
katyte rašė:
Ačiū uz sveikinimus:)
Laikausi puikiai ir laukiu saulėtų dienų
Tai jau visai ne už kalnų tos saulės. :)
Žiema pralėkė šiemet labai greit. Bent man. Va atrodo laukiau pirmo pavasarinio bėgimo (kovo 11-tą būna). Taip toli atrodė, o dabar žiūriu - jau kitą savaitę :D
Kur buvai dingus? O tai ilgai žmogus nerašo, bile ką pradedi galvot :)
Neprisijungęs
Absoliutiškai nieko blogo aš nedariau...laikausi ir nesigundau.Tiesiog inykus į savo hobį-dabar darau tokį naują projektą,kuris mane atitraukia nuo visko(kaip koks apsėdimas)...todėl nepaleidziu to įkvėpimo ir mėgaujuosi:)
Neprisijungęs
katyte rašė:
Absoliutiškai nieko blogo aš nedariau...laikausi ir nesigundau.Tiesiog inykus į savo hobį-dabar darau tokį naują projektą,kuris mane atitraukia nuo visko(kaip koks apsėdimas)...todėl nepaleidziu to įkvėpimo ir mėgaujuosi:)
Kiba anksčiau kokį blogį darydavai? :D
Hobis labai gerai, tik jis tiktai nėra svarbiausias dalykas gyvenime.
Neprisijungęs
gal administracija vyrai? ką mes merginos tik užkabinam, vis ateina padeda, patobulina, nu gerai prisigalvoju, nes pypinsiu ant penkatdienio prie mieliausios Balcijos..miau
Neprisijungęs
o kur Blykstė ? pasigedau..
Neprisijungęs
žiema visam savo nuostabume? ohoho (: o karališkai
Neprisijungęs
Egle rašė:
žiema visam savo nuostabume? ohoho (: o karališkai
Pas mus Kaune irgi gožis šįryt :)
Neprisijungęs
Kažkaip tylu čia... Kaip laikotės? Ar visi, kaip Egle, darbus metėt ir į pajūrį išmovėt? Jei taip, tai pavydėt pradėsiu ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 5mėn. | 16d. |
Aš tai retai iš pajūrio išvažiuoju.Na o rytoj mėginsiu Šventojoj kokią žuvelę pasigaut.
Neprisijungęs
Tau tau atvirkščiai, poilsis kai iš pajūrio pabėgi :D
Neprisijungęs
Nerūkau | 25m. | 7mėn. | 0d. |
Audroni,visi pas Kaziukus turbūt išskubėję,todėl ir tylu ...
Neprisijungęs
Tikrai, taigi Kaziuko mugė... Kadangi mūsų miestelyje ji jau vyko, tai nepagalvojau, kad didmiesčiuose dar tęsiasi :)
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 7mėn. | 28d. |
žvejys rašė:
http:// Manau neprapulsi Troja ir reiks patarimo galėsiu kreiptis , žinoma su laiku rasiu taip pat būrį žmonių kurie šio sritį keitė gyvenimą.
Žinoma, žvejy, jei reikia - būtinai klausk. Jei nori, rašyk į AŽ. Tik patariu tau jau nuo rytdienos įvesti daugiau veiksmo, nes man atrodo, kad vis atidėlioji ir atidėlioji. Linkiu sėkmės
Neprisijungęs
Troja rašė:
žvejys rašė:
http:// Manau neprapulsi Troja ir reiks patarimo galėsiu kreiptis , žinoma su laiku rasiu taip pat būrį žmonių kurie šio sritį keitė gyvenimą.
Žinoma, žvejy, jei reikia - būtinai klausk. Jei nori, rašyk į AŽ. Tik patariu tau jau nuo rytdienos įvesti daugiau veiksmo, nes man atrodo, kad vis atidėlioji ir atidėlioji.
Linkiu sėkmės
Taip Troja visad žinau ir jei tikrai bus būtinybė parašysiu. Dabartiniu momentu jau , darau , kaip ir sakei ir skaičiau straipsniuose , po truputuka mažinu saldumynus , kava, pats nusistatau ką galėsiu valgyt , ko ne. Kas liečia sportą , tai jau bus jaučiu kitą savaite prasidės žemės darbai , paskui freza palakstysiu , svoris greit nukris , taip būna kiekvieną metą ir šiais metais tikrai daugiau daržovių ir vaisių , tarp kitko obuolių ir dabar turiu , ko ankščiau nebuvo.
Neprisijungęs