VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 25m. | 8mėn. | 15d. |
Nerūkau | 16m. | 8mėn. | 27d. |
ozka, su aštuonetuku :)
Neprisijungęs
ir aš prisidedu prie sveikinimų Ožkai
Neprisijungęs
Ačiū visiems už sveikinimus.Noriu visiems palinkėti stiprybės ir kantrybės,ypač moterims,kurios turi vaikų(kaip svarbu yra vaikams,kad ir dideliems blaivi mama)Blaivūs mėnesiai tiesiogiai atsispindi artimųjų akyse,keičiasi santykiai,VISKAS keičiasi.Aiškiai tai juntu ir labai labai džiaugiuosi.
Neprisijungęs
Pariuke kaip sekasi?
Neprisijungęs
Gerai sekasi, visai neliūdna, vakar buvau pasportuoti, skaniai valgyti pasidariau, ilgai po miestą vaikštinėjau, anksti ryte buvo labai gražu, balta. Šiandien vėl prisigalvojau ką veikti. Su drauge sutariau eiti į kavinę kavos su pyragėliu.
Ir dabar geriu rytinę kavą ir svajoju.
Neprisijungęs
Stebėjau save ir paskaičiavau,kad po visokių gėrimų tik kokioj trečioj blaivioj savaitėj pradeda tvarkytis psichika...jau lengvai dėliojasi mintys ir planai,grįžta ramybė ir pasitikėjimas savim
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 9d. |
O ar nebūna po pusės metų vėl apima tokia nuojauta kad viskas erzina, jauti nepasitenkinama viskuo?
Neprisijungęs
Būdavo taip anksčiau,bet tiesiog neturėjau patirties..,dabar susierzinimo neturiu anei kiek ir viskas neatsibosta..,vis noris kažkokių nepatirtų dalykų.
Kaip pradedi mokintis meilės sau ir stengtis būti geresniu (kaip mes čia minėjom),tada išgaruoja visi nepasitenkinimai,pradedi brangint laiką ir pati gyvenimą
Būtų didelė nuodėmė reikšt pretenzijas Visatai,nes galima užsitraukt didelę nemalonę iš aukščiau:)
Neprisijungęs
Taip branginti gyvenimą ir laiką, labiausiai man to ir gailą prarasto laiko, nežinau kodėl bet dažnai save graužiu kodėl praradau tą, kodėl šiandien gėriau kavos , neturiu tokio griešto aš.
Neprisijungęs
katyte rašė:
Būdavo taip anksčiau,bet tiesiog neturėjau patirties..,dabar susierzinimo neturiu anei kiek ir viskas neatsibosta..,vis noris kažkokių nepatirtų dalykų.
Kaip pradedi mokintis meilės sau ir stengtis būti geresniu (kaip mes čia minėjom),tada išgaruoja visi nepasitenkinimai,pradedi brangint laiką ir pati gyvenimą
Lygiai taip pat viskas ir pas mane.
Neprisijungęs
uj,uj Žvejy,net kavos gurkšnelius skaičiuoji?)))))
Baik tik griaužtis,nes liks iš taves tik graužtukas:))))))(nepriimk asmeniškai)
Nu nebėgiok tu į tą praeitį,negaišink laiko.
Pagalvok-kaip tu grežiojies atgal,ar turi didelių lūkesčių į priekį,tada tu neturi šiandienos..,ir kada tavo tie grand lūkesčiai neišsipildo,tu jauti neviltį,apmaudą.O kam taip save skriaust?
Būk dabar ir nesuk sau galvos:)
Neprisijungęs
Taip atėjo laikas tvarkytis su priklausomybe ir maistui ir vaistams, tai taip pat gan sunkiai įveikiamos kliūtys gyvenime , bent man. Labai aš nesigraužiu gal tik atrodo iš šono.
Neprisijungęs
Man ir panašiai
katyte rašė:
Stebėjau save ir paskaičiavau,kad po visokių gėrimų tik kokioj trečioj blaivioj savaitėj pradeda tvarkytis psichika...jau lengvai dėliojasi mintys ir planai,grįžta ramybė ir pasitikėjimas savim
Neprisijungęs
kitu priklausomybių nebeturiu,rūkyti mečiau senai,o vaistų nereikia,nesergu jau 25 metus,pabarškinau į stalą,kad ..
žvejys rašė:
Taip atėjo laikas tvarkytis su priklausomybe ir maistui ir vaistams, tai taip pat gan sunkiai įveikiamos kliūtys gyvenime , bent man. Labai aš nesigraužiu gal tik atrodo iš šono.
Paskutinis taisė smiltis (2015-01-25 14:53:21)
Neprisijungęs
Dar toks pastebėjimas,kad kaip nustojau vartoti alko,tai nebesergu peršalimo ligomis ir nebepuola slogos..reiškia imunitetas tvarkosi
Neprisijungęs
Laba diena
Nebenoriu gerti...Ta kartoju kiekviena sestadieni,nes penktadieni baliai,koma,nezinomybe.Sestadieni stresas,kada parejau,ka prisidirbau,baime,nenoras gyventi.Ar cia rasciau bendraminciu ? kaip kovoti su velnio lasais ? Kodel po savaites ar dvieju viskas pasimirsta ir vel drauges ,taureles,koma.?
Neprisijungęs
Vodke, medus pipiras ir imbieras, nesergu irgi, o anksnciau visokie Gripexai, Teraflu, dabar ramu viska nuima...
Neprisijungęs
Spindulelis rašė:
Laba diena
Nebenoriu gerti...Ta kartoju kiekviena sestadieni,nes penktadieni baliai,koma,nezinomybe.Sestadieni stresas,kada parejau,ka prisidirbau,baime,nenoras gyventi.Ar cia rasciau bendraminciu ? kaip kovoti su velnio lasais ? Kodel po savaites ar dvieju viskas pasimirsta ir vel drauges ,taureles,koma.?
Bendraminčių čia pilna, patarimų taip pat daug forume prirašyta, visi pasirengę padėti patarimasi ir palaikyti.
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 8mėn. | 29d. |
kad viskas pasimiršta po savaitės, dviejų... Tai didžiausia daugelio bėda atsikratant priklausomybės, nes, kaip ir man, tarsi alkoholis eina išvien su linksmybėmis, vakarėliais, draugais, ir po kelių savaičių tarsi to vėl pasigendi, ir pamiršti koks būni kiaulė išgėręs, kaip gėda dėl kai kurių poelgių.
Neprisijungęs
Sveika prisijungusi, Spinduleli. Bendraminčių čia rasi, informacijos taip pat sočiai, tik spėk skaityti. O iš užburto rato pabėgsi išbraukusi iš jo bent vieną sudedamąją, pvz. penktadienį jokių draugių, jokio gėrimo... Žinoma viską labai supaprastinau, bet iš tikro viskas maždaug taip ir yra. Reikia tik suprasti, kad norint kažką gauti, reikia kažko atsisakyti, o norint ką nors pakeisti, reikia tai ir daryti. Negali tikėtis kitokio rezultato darydama tą patį...
Neprisijungęs
valanciukas rašė:
kad viskas pasimiršta po savaitės, dviejų... Tai didžiausia daugelio bėda atsikratant priklausomybės, nes, kaip ir man, tarsi alkoholis eina išvien su linksmybėmis, vakarėliais, draugais, ir po kelių savaičių tarsi to vėl pasigendi, ir pamiršti koks būni kiaulė išgėręs, kaip gėda dėl kai kurių poelgių.
Viskas teisingai, valanciukai, bet kai tikrai įsisąmonini, kad taip gyventi nebegali, pats nenori ir priklausomybei neleidi pamiršti, kaip viskas būna, kai paragauji pirmą, tai viskas gražiai atsistoja į savo vietas. Tuomet ir pastangų didelių nebereikia, ir spalvų gyvenime atsiranda...
Neprisijungęs
Spindulelis rašė:
Laba diena
Sveika čia ir esam kad padėtume vienas kitam , teisingai Audronis rašė jei nori keist kažkuria grandine turi nutraukt, kažką paaukot , dėl geriasnio gyvenimo, iš pradžių keistai atrodo po to viskas savo vėžėse.
Neprisijungęs
Labas vakaras
Paskaiciau Jusu zinutes ,aciu uz palaikyma. Penktadieni po darbo,jokio telefo,duris uzrakint ir rakta praryt Malonu bus cia pabendraut ir sestadieni prabudus atsiminsiu kur buvau.
Neprisijungęs
Paziurejau alkoholis-nuodas rusu kalba. Net neisivaizdavau ka daro alkoholis su musu organais , smegenim. Net supykino-jausmas lyg kazka noreciau istrauk is savo vidaus. Visad pagalvodavau vargses kepenys,o pasirodo viska eda tas brudas
Neprisijungęs
Blaivus | 20m. | 0mėn. | 2d. |
Nerūkau | 19m. | 0mėn. | 19d. |
Spindulelis rašė:
Paziurejau alkoholis-nuodas rusu kalba. Net neisivaizdavau ka daro alkoholis su musu organais , smegenim. Net supykino-jausmas lyg kazka noreciau istrauk is savo vidaus. Visad pagalvodavau vargses kepenys,o pasirodo viska eda tas brudas :(
Be to kepenis blogiausiu atveju yra vilties persodint, o smegenų ne...
Penktadienį jei neturėsi ką veikt, čia forume pabūk, gal kas nors irgi norės pašnėkėt :)
Neprisijungęs