VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 3mėn. | 29d. |
Sveikinu Saulytę su 3 savaitėm blaivybės
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mėn. | 23d. |
Ačiū Žuvyte. Aš pati savim didžiuojuos. Ir čia tik pradžia.
Žiūrėsim kas ką nugalės, aš alkoholį, ar alkoholis mane.
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 5mėn. | 13d. |
Nerūkau | 16m. | 5mėn. | 25d. |
Saulyte, sveikinu! 3 savaitės yra gerai, linkiu toliau keliauti :)
Neprisijungęs
Dauguma senų patirčių (bei forumiečių) byloja, jog ne kovoti su alko reikia, o jį tiesiog palikti. Tuomet ir parduotuvių vitrinos akių nebadys, bei širdies nekirbins
Neprisijungęs
Ačiū Audroni. Tai kad Žuvyte, draugystė su alko kaip ir nutraukta.
Neprisijungęs
Tai šaunu. Svarbu palaikyti vidinį norą (bent pradžiai, nes vėliau kitų norų bus), kad nutraukta draugystė vėl neužsimegstu pačiu netikėčiausiu momentu.
Neprisijungęs
Žuvis rašė:
Tai šaunu. Svarbu palaikyti vidinį norą (bent pradžiai, nes vėliau kitų norų bus), kad nutraukta draugystė vėl neužsimegstu pačiu netikėčiausiu momentu.
Noro tai yra. Ir manau kad jis niekur nedings.
Neprisijungęs
Oi, kiek čia kolegų susirinko... Net gražu žiūrėti Nors plepaluose pabaksnokit klaviatūra ...
Neprisijungęs
Žuvis rašė:
Ojojoj... Man dar dūmelis ne svetimas... Žinau, kad nėra protinga turėti šią priklausomybę, vienintelė paguoda, jog kenkia man, o ne sąmoningumui kai užgeriama... Tačiau, manau, su laiku reiks ir dūmelio atsisakyti... Kadaise sugebėjau du metus nerūkyti, o va dabar reiks NORO NENORĖTI dūmint...
Turbūt girdėjai apie knygą ,,Lengvas būdas....'' Nenorėtum perskaityt? Girdėjau kad daug kam padėjo atsisakyti rūkymo.
Neprisijungęs
saulyte rašė:
Turbūt girdėjai apie knygą ,,Lengvas būdas....'' Nenorėtum perskaityt? Girdėjau kad daug kam padėjo atsisakyti rūkymo.
Dar yra knyga ''Lengvas būdas mesti gerti'', skaičiau jas abi kelis kartus įdėmiai... Sumažint skaitant padėjo, tačiau tik tiek... Daug kam padeda, bet man nepadėjo...
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 5mėn. | 6d. |
,, Tот, кто лечится по книгам, рискует умереть от опечатки. ''
Neprisijungęs
Ai, Pumputi... Vis girdėjau - tam padėjo, anas irgi metė rūkyti vos perskaitęs, ir anam ''Pečkinui'' irgi pavyko lengvai mesti... O tuomet tiek noru buvau pritvinkusi, tačiau, dabar suvokiu - vien valios pastangos duoda tik kančią... Manęs net anuomet siaubingi filmukai ir ''alei pamatai ir nebegeri'' , ''alei neberūkai'' kadrai neveikė... Kiekvienam savas kelias į blaivybę bei ieškojimų apvaizda...
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
,, Tот, кто лечится по книгам, рискует умереть от опечатки. ''
Cha, juokinga, bet jei rimtai, tai, manau, ne veltui AA daug literatūros leidžia, ir tikrai verta bent kartais tas knygeles paskaityti.
Neprisijungęs
Bimcius rašė:
Cha, juokinga, bet jei rimtai, tai, manau, ne veltui AA daug literatūros leidžia, ir tikrai verta bent kartais tas knygeles paskaityti.
Be knygų yra dar ir gyva gyvų žmonių patirtis.
Neprisijungęs
Žmonės ir dalinasi savo patirtimi rašydami knygas.
Neprisijungęs
Aš manau, jog efektingiausiai padeda ''kompleksas'', tačiau, jei tai nėra pasiekiama - knyga arba forumas irgi gali būti paskata. Tačiau forume reiškiasi įvairūs žmonės, tačiau jų nepažįstant bei negirdint kalbos intonacijos kartais klaidingai galima interpretuoti tą ar kitką... O ''gyvu'' būdu lengviau tokias subtilybes perkasti...
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
Bimcius rašė:
Pumputi, tas knygas rašo žmonės, ir ne iš lubų, o remdamiesi savo patirtimi. Lygiai kaip ir šiame forume - pasakojami savi įspūdžiai, kai kas ir visą savo istoriją iškloja. Kai kuriuos šio forumo, ar kitas forumas narius pažįstu gyvai, bet labai įdomu skaityti ką jie rašo.
Knygos dar ne viskas, bet vien susirinkimai - irgi ne viskas, ypač tiems, kas mėgsta skaityti.
Neprisijungęs
Bimcius rašė:
Pumputis rašė:
Bimcius rašė:
Pumputi, tas knygas rašo žmonės, ir ne iš lubų, o remdamiesi savo patirtimi. Lygiai kaip ir šiame forume - pasakojami savi įspūdžiai, kai kas ir visą savo istoriją iškloja. Kai kuriuos šio forumo, ar kitas forumas narius pažįstu gyvai, bet labai įdomu skaityti ką jie rašo.
Knygos dar ne viskas, bet vien susirinkimai - irgi ne viskas, ypač tiems, kas mėgsta skaityti.
Rašydamas apie gyvų žmonių gyvą patirtį neturėjau mintyje nei AA, nei susirinkimų.
Neprisijungęs
VA VA, KOLEGOS ALKOHOLIKAI... SKYRELYJE .''...be jokių moralų'' dar ir pasikandžioti spėjame
Na jo - Tiesiog tai kaip yra.., be jokių moralų.
Neprisijungęs
Kur visi dingot? Nors kas nors apsireikškit. Ar aš viena čia besilankau?
Neprisijungęs
Norėtum, viskas stebima ;) Paprasčiausiai savaitgalis naminiams darbams skirtas, nėra kada rašinėti. Va kai prasidės darbo savaitė... :)
Neprisijungęs
Na va... Jau ramiau pasidarė.
Neprisijungęs
Kartais tiek nedaug tereikia... ;)
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 9mėn. | 0d. |
Nerūkau | 18m. | 9mėn. | 17d. |
Jo, jo! Vietoje visi :)
Neprisijungęs
Pumputis rašė:
Rašydamas apie gyvų žmonių gyvą patirtį neturėjau mintyje nei AA, nei susirinkimų.
labai rimtai klausiu - o ką turėjai mintyje? man trūksta fantazijos pačiam sugalvoti
Neprisijungęs