VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 13m. | 4mėn. | 13d. |
Sveiki, aš nežvejoju, bičių neturiu, o ir šiandien dangus visai ne žydras - sninga, pūga... Gerai, kad bent šiltai namie sėdžiu ir niekur eiti nereikia. Lauksiu grįžtančios šeimynos, smagus vakaras, bendra vakarienė, karšta arbata
Neprisijungęs
Aukščiau nosį. Darbo diena amžinai netruks... O gal dar ir vakarienės namuose kas nors duos?
Neprisijungęs
Tai ar davė valgyti? Šiandien diena visai kitokia, net saulutė išlindusi buvo
Paskutinis taisė zuikis (2011-12-10 20:23:06)
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 2mėn. | 2d. |
Nerūkau | 16m. | 2mėn. | 14d. |
Priimkit ir mane
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Priimkit ir mane
Priimtas
Neprisijungęs
Dėkoju
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 5mėn. | 19d. |
Nerūkau | 18m. | 6mėn. | 5d. |
Ahoy! Naujus žmogus priimat?
Neprisijungęs
Na tai žinoma
Sveikas prisijungęs!
Neprisijungęs
Kažkaip plepančių nesimato, kur prapuolė visi?
Pakeleivis rašė:
Kažkaip plepančių nesimato, kur prapuolė visi?
Tikriausiai visi tik skaito, aš irgi dažnai tik paskaitau, o rašyti ne visada turiu nuotaikos. Bet šiandien toks žiemiškas oras, nuotaika puiki, atrodo kalnus nuversti galiu Norėčiau būt vaiku - tai eičiau su rogutėmis nuo kalniukų pačiužinėt . Dabar gi bijau, kad mano seni kaulai neatlaikys
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 5mėn. | 19d. |
Nerūkau | 18m. | 6mėn. | 5d. |
Rimas rašė:
..... šiandien toks žiemiškas oras, nuotaika puiki, atrodo kalnus nuversti galiu Norėčiau būt vaiku - tai eičiau su rogutėmis nuo kalniukų pačiužinėt . Dabar gi bijau, kad mano seni kaulai neatlaikys
Jou, faina. Šį ryt kasiau sniegą, toks lengvas . Kaifas vienas! Ale vistiek bambėjau po nosim, toks jau bjaurus įprotis rytinis, kai į darbą skubėt reikia. Fu, bet įpročius pakeist sunku... nu, jūs gi žinot:)
Neprisijungęs
Aš tai pabambėsiu ;). Jau žiema į pabaigą, buvo reikalas tiek sniego pridrėbti ir dar tokiu šalčius prognozuoti..? Gerai jau gerai, gražu už lango, bent jau į žiemą panašu :)
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Aš tai pabambėsiu . Jau žiema į pabaigą, buvo reikalas tiek sniego pridrėbti ir dar tokiu šalčius prognozuoti..? Gerai jau gerai, gražu už lango, bent jau į žiemą panašu
Kol nevairavau, tol sniegas labai patiko... O dabar nepasakyčiau, kad labai juo džiaugiuosi. Taip, gražu, bet kai reikia visą dieną su mašina po miestą suktis - sustoji, apsninga, nusivalai, pavažiuoji, sustoji - vėl apsninga... Iš kitos pusės gerai, kad yra sniego, pamestą telefoną prie automobilio pavyko kitą dieną rasti sniege, be sniego nebūtų jis manęs tiek laukęs...
Neprisijungęs
O, užteko pakalbinti ir atsirado plepančių ;)
Ar sniegas vis dar patinka ar jau pavasario noris?
Pakeleivis rašė:
O, užteko pakalbinti ir atsirado plepančių
Ar sniegas vis dar patinka ar jau pavasario noris?
Pasirodo, kiek nedaug tereikėjo, kad plepučiai imtų plepėti . O pavasario tai jau nuo lapkričio mėn. man norisi
Neprisijungęs
Be Pakeleivio plepėti nesiseka? ;)
Pakeleivis rašė:
Be Pakeleivio plepėti nesiseka?
Jungiosi prie plepaliu ir as . Dabar salta ir lauke ir namie, prie kompo laiko daugiau turiu, tik va pirstines butu neblogai nukirptais pirstais, o tai turiu vis stikline arbatos rankoje laikyti
Neprisijungęs
Na prisiskaičiau įvairių testų apie alkoholio vartojimą ir nuotaika subjuro visai... kažkaip per daug žiauriai ten tie testai, taip šviesiai tiesiai į akis...
Neprisijungęs
Nesinervuok, cia pilnatis taip veikia ant saves nepastebejau, bet sako, kad alkoholikus ir visokius kitokius psichinius gerai griebia menulis Testai visai normalus, nesiginciju as su jais.
Neprisijungęs
ciuvakas rašė:
Nesinervuok, cia pilnatis taip veikia ant saves nepastebejau, bet sako, kad alkoholikus ir visokius kitokius psichinius gerai griebia menulis Testai visai normalus, nesiginciju as su jais.
Joa, praeis pilnatis - reiks iš naujo testuotis, truputi atlaidžiau į save pažiūrint, gal kitokius rezultatus gausiu , o tai vakar labai griežta sau buvau
Neprisijungęs
Fanta, ar keitėsi testo rezultatai? Man tai ir be testų jau buvo aišku, kas prie ko. Testai tai tik patvirtino, ką ir pats numaniau (nors norėjosi, kad būtų kitaip)
Neprisijungęs
Vakar pamačiau, kad grįžo jau varnėnai . Pagaliau pavasaris! Valioooo
Neprisijungęs