VšД "Aukodeita"
Psichologijos klinikaVЕЎД "Aukodeita"

Būk blaivus!


Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams

Jūs nesate prisijungę.

#76 2015-08-20 07:41:47

Veronika
Senbuvis
Miestas: Kaunas
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515


Blaivus  9m.  0mėn.  20d. 

Re: Pasipešiojimai...

Troja rašė:

Bebras rašė:

Viena įdomesnių temų yra tas gan mistinis visiškas pasveikimas nuo alkoholizmo. Visiško pasveikimo šalininkams noriu užduotį keletą klausimų. Kaip ir kada žinoti ar ligonis jau yra visiškai pasveikęs ar dar nevisiškai? Ar tada kai negeria mėnesį, pusmetį, metus, penkis metus? (kaip tada žinoti ar ir toliau negers iki grabo lentos) Ar tada kai nebesinori gerti, kai alko kelią pasišlykštėjimo jausmą? (o gal ateity ant pabandymo paragavus porą stopkių visai patiks?) Ar tada kai paragauji ir sugebi sustoti? (kaip žinoti kad vėliau neprarasi kontrolės?) Ar tada kai esi viduje užtikrintas kad jau niekada niekada nebegersi? (šiandien užtikrintas, o rytoj, poryt, po metų?) Aš manau, kad visiškas pasveikimas yra gebėjimas kontroliuoti išgeriamo alkoholio kiekį taip, kad gėrimas nebekenktų nei sau, nei aplinkiniams. Tai tie, kurie sakosi esą visiškai pasveikę turbūt gali ramiai sau maktelt vieną kitą stopariką kokio nors skanaus airiš krym likerio ar žolelinio balzamo prieš miegą ir nesukt sau plaučių dėl kablių ar kitų dalykų būdingų tik priklausomiems t.y. nevisiškai sveikiems ar nevisiškai pasveikusiems ar kaip čia pavadint smile

Nors mano rašymas čia yra visiškai beprasmis, bet atsakysiu, aš tau, Bebre. Visiškai pasveikęs žmogus yra tada, kai jo santykis su alkoholiu yra toks, koks jis buvo prieš pradedant tą alkoholį savo gyvenime vartot pirmus kartus, ar net pirmą kartą. Aš asmeniškai pirmą kartą prisigėriau būdama 16 metų su draugais miškelyje. Šlykštaus kažkokio likerio. Tai vat, dabar alkoholio atžvilgiu jaučiuosi taip, kaip jaučiausi būdama 15 metų. Tik kai kuriuo atveju – daug geriau, nes kai buvau 15 metų, buvo didelis smalsumas: koks ten tas jausmas pasigėrus, gal labai faina būna, o gal labai krūtas tada pasidarai, o gal visi berniukai tada mane įsimylės? Ir gi be galo knietėjo išbandyti. Tiesiog nagai niežėjo. O dabar situacija daug dėkingesnė, nes nors jaučiuosi, lyg niekada nebuvau gėrusi, bet nėra absoliučiai jokio smalsumo, nes jis savo laiku buvo patenkintas ir absoliučiai viską apie alkoholio vartojimą žinau. Todėl dabar yra tik didžiulio pasitenkinimo jausmas, kad viskas yra taip, kaip yra dabar. Teisingai, Bebre, rašai – alkoholis kelia didžiulį pasišlykštėjimą, ypač degtinė ir alus, kuriuos, beje, labiausiai ir tvatijau. Aš mintyse save jau per prievartą bandau tikint, kad gal gi nėra jis jau toks šlykštus tas alkoholis, nes tiek žmonių jį geria kibirais. Nu bet be šansų. Rašiau, kad prieš keletą savaičių dalyvavau iškilmėse, kur tiesiog provokavau save panorėti išgerti, bet – be šansų. Beje, už stalo labai šauniai jaučiausi, nes dabar einu tik į tokius balius, kuriuose dalyvauja man brangūs žmonės, kuriuos noriu visada matyti. Šalia manęs sėdėjo stipriai nuo alkoholio priklausomas vyras, kuris vieną kartą pasiūlė man išgerti, bet tik vieną. Jis žinojo, kad ir aš buvau alkoholikė. Visi artimesni žmonės jau susipažino su mano „politika“ ir niekam net į galvą neateina siūlyti, ar priskresti su „nu tik vieną, nu tik su manim, nu labai prašau“.  O žmonės, su kuriais susipažinau paskutiniais metais, nė baisiausiuose savo sapnuose nesapnavo, kad aš buvau juoda alkoholikė. Žinoma, nesiruošiu jiems to sakyti, tikrai.

” Aš manau, kad visiškas pasveikimas yra gebėjimas kontroliuoti išgeriamo alkoholio kiekį taip, kad gėrimas nebekenktų nei sau, nei aplinkiniams.“ (Bebras)

Bebre, aš ne manau, bet esu įsitikinusi, kad visiškas pasveikimas yra tada, kai negebi nieko kontroliuoti, o tiesiog alkoholis tau nebeegzistuoja. Kokios čia iliuzijos, kad gali gerti, nekenkdamas sau ar aplinkiniams? Kaip gali nekenkti sau, gerdamas nuodus???  Ir tie pasveikusieji tikrai  negali, anot tavęs, „...ramiai sau maktelt vieną kitą stopariką kokio nors skanaus airiš krym likerio ar žolelinio balzamo prieš miegą ir nesukt sau plaučių dėl kablių ar kitų dalykų būdingų tik priklausomiems...“, nes alkoholis iš jų gyvenimo yra išeliminuotas. Gi nešaauna į galvą niekam prieš miegą išgert kokių „Moment“ klijų ar antifrizo, tai kodėl turėtumėm gerti kitokios cheminės formulės nuodą?
Na, ir pabaigai: be abejo, kad keletą kartų esu bandžiusi išgerti, nes be šių bandymų nedrįsčiau taip drąsiai kalbėti, kad priklausomybės jau neturiu. Taigi, kaip ir sakiau, kad bandymai su degtine, brendžiais, viskiais, starkom ir alum – negalimi. Turi būti bent jau ne daugiau, nei 20 laipsnių stiprumo, kad mano smegenys leistų tai priartinti prie burnos. Buvau kažkada pas draugę, kuri griuvo kryžium, kokio skanaus gėrimo turi, kad su mama kas vakarą, kol yra tam gėrimui akcija, po butelį išlaižo. Gerai, sakau, pilk, jei jau toks stebuklingai skanus. Įpylė apie 100g, paragavau – tikrai labai skanus, kaip geras desertas. Iščepsėjau apie pusė kiekio ir pajaučiau, kad artinasi apsvaigimas, tai kaip ugnies apimtą tą taurę mečiau, galvoju, ką aš su savimi darau, juk labai nemalonus jausmas. Na, nespėjau to apsvaigimo prisileist ir daugiau bandyti tiesiog nematau jokio reikalo ir jokios prasmės.  Man absoliučiai viskas aišku.
O šiaip tai jei kam įdomu, tai susiraskite mokslinės medžiagos, ką chlorofilas daro su organizmo ląstelėmis. Tik ne kokios paviršutiniškos, bet išsamios, mokslinės medžiagos. Ir visi atsakymai į klausimus taps aiškūs.

Troja, jau darosi kažkaip neskanu. Tavo postų turinys tampa panašus į AA narių pasisakymus. Kurie marškinius plėšosi ir įrodinėja, kad jų sveikimo būdas yra vienas tikras, nepakartojamas ir kiti neturi šansų iš alkoholizmo išlipti eidami kitu keliu...

Neprisijungęs

 

2015-08-20 07:41:47

Google

#77 2015-08-20 08:52:49

žvejys
Senbuvis
Registravosi: 2013-11-16
Žinutės: 1676


Blaivus  5m.  4mėn.  25d. 

Re: Pasipešiojimai...

O tai blogai Veronika? O tu viskuo tiki ką tau pasakoja ir tau kiša? Manau iš visų būdų galima išsirinkti kas tinka ir pritaikyti sau. Ne , nesuprask kaip kritika aš tik noriu pakalbėt , kad kiekvienas yra geras. O iš vis mityba tai labai svarbu ir tai užsikabinau nuo Trojos , sunkiai man sekasi su ta mityba kaip ir su gėrimu bet po truputį atsisakau senų blogų įpročių.

Neprisijungęs

 

#78 2015-08-20 09:02:53

Veronika
Senbuvis
Miestas: Kaunas
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515


Blaivus  9m.  0mėn.  20d. 

Re: Pasipešiojimai...

Kokį tu gėrį ar blogį įžvelgi žvejy?  Tave užkabino kad apie AA parašiau, Trojos žaliavalgyetės kaip ir nekritikavau? Rašiau apie postų nuotaiką.

Neprisijungęs

 

#79 2015-08-20 21:36:56

Audronis
Senbuvis
Miestas: Jonava
Registravosi: 2011-12-10
Žinutės: 1887


Blaivus  24m.  5mėn.  1d. 
Nerūkau  15m.  5mėn.  13d. 

Re: Pasipešiojimai...

Mano patirtis su psichiatrais ir psichoterapeutais teigiama. Jei nebūčiau su jais bendravęs, tai nežinau ar šiuo metu gerčiau, ar iš vis gyvas būčiau. O jei ir negerčiau, tai skaitiklis tikrai ne tokius skaičius rodytų. Niekas labai vaistais manęs nešėrė, o kad pats antidepresantus su šnapsu vartojau, tai čia gal ir ne jie kalti.

P.S. Galvoju rytoj porą lentučių prasiobliuoti, kad turėčiau iš ko įtvarą pasidaryti, jei kartais kokią koją susilaužyčiau, nes į tuos "mėsininkus" gi nesikreipsi, ką jie supranta. Tiesa, gal kas kokia bobutę žinote, kur dantis pagaliuku išmušinėja? Vienas priekinis paskaudena kartais, reikia priemonių imtis... :D

Neprisijungęs

 

#80 2015-08-20 22:24:29

Nida
Senbuvis
Registravosi: 2014-12-01
Žinutės: 889


Blaivus  2m.  11mėn.  29d. 
Nerūkau  7m.  3mėn.  28d. 

Re: Pasipešiojimai...

Audronis rašė:

Mano patirtis su psichiatrais ir psichoterapeutais teigiama. Jei nebūčiau su jais bendravęs, tai nežinau ar šiuo metu gerčiau, ar iš vis gyvas būčiau. O jei ir negerčiau, tai skaitiklis tikrai ne tokius skaičius rodytų. Niekas labai vaistais manęs nešėrė, o kad pats antidepresantus su šnapsu vartojau, tai čia gal ir ne jie kalti.

P.S. Galvoju rytoj porą lentučių prasiobliuoti, kad turėčiau iš ko įtvarą pasidaryti, jei kartais kokią koją susilaužyčiau, nes į tuos "mėsininkus" gi nesikreipsi, ką jie supranta. Tiesa, gal kas kokia bobutę žinote, kur dantis pagaliuku išmušinėja? Vienas priekinis paskaudena kartais, reikia priemonių imtis... big_smile

bobutės nežinau, bet pažįstu gerą stalių-galės naują koją išdrožt big_smile


Negalime pakeisti praeities. Bet galime pasirinkti ateitį.(The Perks of Being a Qallflower)

Neprisijungęs

 

#81 2015-08-20 23:19:51

Troja
Senbuvis
Registravosi: 2012-06-18
Žinutės: 739


Blaivus  11m.  4mėn.  9d. 

Re: Pasipešiojimai...

Veronika rašė:

Troja, jau darosi kažkaip neskanu. Tavo postų turinys tampa panašus į AA narių pasisakymus. Kurie marškinius plėšosi ir įrodinėja, kad jų sveikimo būdas yra vienas tikras, nepakartojamas ir kiti neturi šansų iš alkoholizmo išlipti eidami kitu keliu...

Na, visų pirma, tai labai atsiprašau, kad su savo neskaniu postu sugadinau poniai apetitą.
Taip, Veronika, mano pasveikimo būdas man yra vienintelis. Įdomu, apie kokius kitus būdus galėčiau rašyti, jei pasveikau būtent šituo būdu? Supratau, kad tu pasveikai kitais būdais ir žinai juos, bet kažkodėl niekur neradau, kad būtum parašiusi – kokiais. Bet mano būdas nėra nepakartojamas. Žinok, jis yra netgi labai pakartojamas, jeigu ką. Ir teisingai parašei: iš alkoholizmo išlipti galima ir kitais keliais, bet iš priklausomybės – ne.
Ne pati aš tą būdą sugalvojau. Informaciją intensyviai rinkau ir praktikavau ne vienerius metus ir jei šičia apie visa tai nebūčiau parašiusi, tai čia esantys alkoholikai taip ir nesužinotų, kad toks pasveikimo būdas aplamai yra. Bet gi kad čia kai kuriuos net persuka ir sutraukia mano kokį postą pamačius.
O mano postai, tavo žiniai, yra rašomi MANO mintimis, todėl rašau ne pagal tavo pageidavimus, o taip, kaip MANO mintys dėstosi. Bet poniai, matai, nepataikiau su posto nuotaika. Matai, neturiu tavo instrukcijos, kaip man tuos postus rašyti, kokius nuotaikų atspalvius naudoti, kad poniai įtikčiau? 
Tikiuosi, ateity, jei dar kada čia užklysiu,  skaitysiu tavo gurmaniškai įstabius, desertinius postus, kurie, neabejoju, ir dabar tokie jau yra – kaip gi kitaip?


Gyvenimas duoda ne tai, ko tu nori, o tai, ko tau reikia...

Neprisijungęs

 

#82 2015-08-21 07:54:52

Veronika
Senbuvis
Miestas: Kaunas
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515


Blaivus  9m.  0mėn.  20d. 

Re: Pasipešiojimai...

Troja rašė:

Na, visų pirma, tai labai atsiprašau, kad su savo neskaniu postu sugadinau poniai apetitą.
Taip, Veronika, mano pasveikimo būdas man yra vienintelis. Įdomu, apie kokius kitus būdus galėčiau rašyti, jei pasveikau būtent šituo būdu? Supratau, kad tu pasveikai kitais būdais ir žinai juos, bet kažkodėl niekur neradau, kad būtum parašiusi – kokiais. Bet mano būdas nėra nepakartojamas. Žinok, jis yra netgi labai pakartojamas, jeigu ką. Ir teisingai parašei: iš alkoholizmo išlipti galima ir kitais keliais, bet iš priklausomybės – ne.
Ne pati aš tą būdą sugalvojau. Informaciją intensyviai rinkau ir praktikavau ne vienerius metus ir jei šičia apie visa tai nebūčiau parašiusi, tai čia esantys alkoholikai taip ir nesužinotų, kad toks pasveikimo būdas aplamai yra. Bet gi kad čia kai kuriuos net persuka ir sutraukia mano kokį postą pamačius.
O mano postai, tavo žiniai, yra rašomi MANO mintimis, todėl rašau ne pagal tavo pageidavimus, o taip, kaip MANO mintys dėstosi. Bet poniai, matai, nepataikiau su posto nuotaika. Matai, neturiu tavo instrukcijos, kaip man tuos postus rašyti, kokius nuotaikų atspalvius naudoti, kad poniai įtikčiau? 
Tikiuosi, ateity, jei dar kada čia užklysiu,  skaitysiu tavo gurmaniškai įstabius, desertinius postus, kurie, neabejoju, ir dabar tokie jau yra – kaip gi kitaip?

"Klysti žmogiška". Ciceronas. big_smile

Neprisijungęs

 

#83 2015-08-21 10:14:35

Tara
Senbuvis
Registravosi: 2012-02-11
Žinutės: 592

Re: Pasipešiojimai...

Turesiu normalu rysi, atrasysiu velniu uz AA uzgauliojima. wink

Neprisijungęs

 

#84 2015-08-21 10:21:58

Veronika
Senbuvis
Miestas: Kaunas
Registravosi: 2012-03-19
Žinutės: 2515


Blaivus  9m.  0mėn.  20d. 

Re: Pasipešiojimai...

Tara rašė:

Turesiu normalu rysi, atrasysiu velniu uz AA uzgauliojima. wink

Tara, jau drebu... sad
Chį, chi, chi lol

Neprisijungęs

 

#85 2015-08-21 10:43:10

Pumputis
Vartotojas
Miestas: Šakiai
Registravosi: 2012-09-05
Žinutės: 236


Blaivus  15m.  4mėn.  24d. 

Re: Pasipešiojimai...

Tara rašė:

Turesiu normalu rysi, atrasysiu velniu uz AA uzgauliojima. wink

Kažką praleidau? roll

Neprisijungęs

 

#86 2015-08-21 12:47:12

Marijus
Senbuvis
Miestas: Kaunas
Registravosi: 2011-12-25
Žinutės: 1065


Blaivus  18m.  8mėn.  18d. 
Nerūkau  17m.  9mėn.  4d. 

Re: Pasipešiojimai...

Audronis rašė:

Mano patirtis su psichiatrais ir psichoterapeutais teigiama. Jei nebūčiau su jais bendravęs, tai nežinau ar šiuo metu gerčiau, ar iš vis gyvas būčiau. O jei ir negerčiau, tai skaitiklis tikrai ne tokius skaičius rodytų. Niekas labai vaistais manęs nešėrė, o kad pats antidepresantus su šnapsu vartojau, tai čia gal ir ne jie kalti.

P.S. Galvoju rytoj porą lentučių prasiobliuoti, kad turėčiau iš ko įtvarą pasidaryti, jei kartais kokią koją susilaužyčiau, nes į tuos "mėsininkus" gi nesikreipsi, ką jie supranta. Tiesa, gal kas kokia bobutę žinote, kur dantis pagaliuku išmušinėja? Vienas priekinis paskaudena kartais, reikia priemonių imtis... :D

Fe, koks tu koncervatorius, nemoderniškas ir nedvasingas. Ir nepriklausai mums - new age higher society.
ag, tu niekad mūsų ne understand.
Visada kalti specialistai, valstybė ir globalizmo sąmokslas. Visada.
Negalima į juos kreiptis, jokių paprastų, tiesių ar "tradicinių" būdų. Ten gi farmacininkų ir medikų mafija.

Kokios be to bobutės? Fe kaip nemoderniška, argi nežinai, kad dabar dantis reik gydyti ne užkalbėjimais, o jutūbėje. Tuoj surasim tau kokį TEDą su seksualiai atrodančiu guriuku. Dar indėną kokį galima iš bėdos susirast, tie tai irgi viską moka.

O šiaip tau viskas dėl to, kad valgai neteisingai. Aj, bet ir nesitikiu, kad čia ką nors suprasi, čia yra tiesiog tragedija... liūdesys... Oi, pažiūrėkit kokį pūkuotą kačiuką FB radau, ūdi-būdi-būdi-myliu....

Neprisijungęs

 

#87 2015-08-21 13:07:43

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988


Blaivus  12m.  1mėn.  25d. 

Re: Pasipešiojimai...

su nerimu laukiau tavęs grįžtančio iš atostogų (ar gi ne atostogai buvo?) . Dabar tikra pusiasvyra smile) šiek tiek kriksčioniško skepcitizmo nepamaišė, upss tu gi taip nesakei, ahh mano mintys tikrai kažkur tarp indėno ir sexy guru.
Nei pats rodai ką valgai nei kitiems leidi, bučkis myliuka..bubu


“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

 

#88 2015-08-21 13:11:58

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988


Blaivus  12m.  1mėn.  25d. 

Re: Pasipešiojimai...

o jei visai rimčiau tai sexy guru atsidūrė forume tik dėl tavęs Mariau, kaip tik su vienu liežuvėliu šįryt plakėm telefonu, kur tu dingęs, o radus facebuko naujienose tą vyruką, maniausi įkelsiu, Marius neatsilaikys smile) taip ir atsitiko.


“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

 

#89 2015-08-21 13:56:42

Marijus
Senbuvis
Miestas: Kaunas
Registravosi: 2011-12-25
Žinutės: 1065


Blaivus  18m.  8mėn.  18d. 
Nerūkau  17m.  9mėn.  4d. 

Re: Pasipešiojimai...

Va kaip gerai viskas išgirsta ir suprasta.

Apie "nedavimą valgyt", Egle, pasiskaityk forumo skyrius apie alkoholizmą, tada jau klijuok etiketes. Nors aišku tokio produktyumo rašymo kiekyje kaip tavo niekad nepasieksiu.

Parašiau aštriai, nes kantrybė baigėsi. Čia šituo pašaipiu tonu norėjau atkreipt dėmesį, kad čia yra forumas orientuotas į tai, kaip pasiekti blaivybę, o ne savo pasaulėžiūros, pasaulėjautos, skleidimui. Savęs realizavimui yra asmeniniai blogai ir kitokie būdai.

Neprisijungęs

 

#90 2015-08-21 14:01:38

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988


Blaivus  12m.  1mėn.  25d. 

Re: Pasipešiojimai...

nesutinku su tavim. Bet aš pailsėsiu, kad mano pseudoproduktyvumas atsigautų nuo tavo trūkusios kantrybės.


“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

 

#91 2015-08-21 14:08:59

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988


Blaivus  12m.  1mėn.  25d. 

Re: Pasipešiojimai...

galėjai paprasčiau Marijau iš savo pusės pasakyt: pailsėk Egle, jau perdaug maliesi savo sultyse tame pačiame per tą patį. Gero patarimo stokoja visi. Peace. wink


“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

 

#92 2015-08-21 17:28:35

Viktorija
Senbuvis
Registravosi: 2013-05-24
Žinutės: 176

Re: Pasipešiojimai...

Labai dėkoju adminui už tvarkos įvedimą smile. Jau kroviausi daiktus dingti iš forumo. Kur prasideda asmeniškumai, baigiasi konstruktyvi diskusija. Skaičiau lyg visas temas, ber tik šiandien aptikau šitą smile. Perskaičiau visą, faina, tik, kad aš ne to čia. Ech.., lieku, kokie namai be dūmų smile.
P.S. pavadinimas "Pasipešiojimai" geras, bet šiandien pasijutau, kaip apkandžiota dviejų komisarų Reksų. Jokių asmeniškumų cool.

Neprisijungęs

 

#93 2015-08-21 18:40:29

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988


Blaivus  12m.  1mėn.  25d. 

Re: Pasipešiojimai...

Kritika skirta man, ją priimu, bet lieku prie asmeninės nuomonės, viešoj erdvėj yra galimybė būti asmeniškam ir beja, teisė. Kitas dalykas galiu būti tikrai neįtikėtinai įkyri ir užsiciklinus su savo nuomonės reiškimu. Paversiu tai savo trukumu socialiniuose ryšiuose. Dar kartą pasikartosiu, aš neužsiimu anei gydymu anei noru, kad kiti kalbėtų apie gydymą vien taip kaip aš jį suprantu. Nuorodas nesusijusias su priklausomybės gydymu stengiausi kelti į tam skirtus skyrius. Ar taip nemalonu aplinkiniams? Gali būti. Bet man lygiai taip pat nemalonus žinojimas kad šalia esančio kantrybė yra sekinama ir prašymas, o gal net tiesiog pasiuntimas keltis su tom nuorodom į asmeneninę erdvę, rašyti internetinį dienoraštį, tik dėlto, kad erzinu. Kur aš dėsiu savo asmeniškumus tai mano reikalas ir mano teisė.
p.s na ką indėnai ir bernai iš nuorodų kraunamės daiktus, nebijokit, vietos mano galvoje ir širdyje jums tikrai užteks.
pasirašo Eglė, kuri nebuvo Rainbow feste, bet giliai susisaistė su jo idėjom.
❤ ( tai ženklas kuris reiškia myliuka)
wink


“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

 

#94 2015-09-22 12:38:20

Virgilijus
Vartotojas
Registravosi: 2015-08-26
Žinutės: 132

Re: Pasipešiojimai...

skaitau skaitau, ir vis nesuprantu - kokia bomba? ir kuo čia dėti obuoliai?

žvejys rašė:

Dabar obuolių metas (derlius nekoks) , proga apsirūpinti žiemai, Lietuvos kaime alpeistų sodybų tuzinas arba pabėgo į užsienį arba didmiestį , kada sproks durnumo bomba neaišku.

Neprisijungęs

 

#95 2015-09-22 14:26:25

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988


Blaivus  12m.  1mėn.  25d. 

Re: Pasipešiojimai...

Virgilijus rašė:

skaitau skaitau, ir vis nesuprantu - kokia bomba? ir kuo čia dėti obuoliai?

žvejys rašė:

Dabar obuolių metas (derlius nekoks) , proga apsirūpinti žiemai, Lietuvos kaime alpeistų sodybų tuzinas arba pabėgo į užsienį arba didmiestį , kada sproks durnumo bomba neaišku.

obuoliukų bomba smile)


“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

 

#96 2015-09-22 14:50:42

Virgilijus
Vartotojas
Registravosi: 2015-08-26
Žinutės: 132

Re: Pasipešiojimai...

Egle rašė:

Virgilijus rašė:

skaitau skaitau, ir vis nesuprantu - kokia bomba? ir kuo čia dėti obuoliai?

žvejys rašė:

Dabar obuolių metas (derlius nekoks) , proga apsirūpinti žiemai, Lietuvos kaime alpeistų sodybų tuzinas arba pabėgo į užsienį arba didmiestį , kada sproks durnumo bomba neaišku.

obuoliukų bomba smile)

durnų obuoliukų? 

dar sykį pasikartosiu - toks rašymas tep lep, kai autorius pats nebeperskaito ką prikeverzojo yra tiesiog skaitančiųjų negerbimas.... arba buvo kokios kitos rimtos priežastys taip rašyti

Neprisijungęs

 

#97 2015-09-22 14:56:01

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988


Blaivus  12m.  1mėn.  25d. 

Re: Pasipešiojimai...

bet visą laiką galima pagerbti skaitytojus smile pačiam, nu ..
skaitytojai tokia mistika...būna kartais prisijungia prie rašytojų, pagrūmoja piršteliu ir vėl grižta į saugią  skaitytojų žemę..


“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

 

#98 2015-09-22 15:12:24

Virgilijus
Vartotojas
Registravosi: 2015-08-26
Žinutės: 132

Re: Pasipešiojimai...

Egle rašė:

...būna kartais prisijungia prie rašytojų, pagrūmoja piršteliu ir vėl grižta į saugią  skaitytojų žemę..

abiejose žemėse jaučiuosi saugiai (ir šią minutę, ir apskritai). Nelabai norisi rašyti rimtai kai matai, kad ...

smile

Neprisijungęs

 

#99 2015-09-22 15:13:59

Virgilijus
Vartotojas
Registravosi: 2015-08-26
Žinutės: 132

Re: Pasipešiojimai...

Egle rašė:

bet visą laiką galima pagerbti skaitytojus smile pačiam

kaip tą reik daryti?  ar čia toks pasiūlymas "nepatinka - išeik"?

Neprisijungęs

 

#100 2015-09-22 15:19:31

Egle
Senbuvis
Registravosi: 2015-01-26
Žinutės: 1988


Blaivus  12m.  1mėn.  25d. 

Re: Pasipešiojimai...

nieko panašaus dėl pasiūlymo, o kaip tą reikia ar nereikia daryti manau tikrai ne manęs klausti. Tiesiog kviečiu fokusuotis nuo kitų link savęs, vaisingiau..nebent dėl kokių priezasčių yra noro išsiaiškinti su kitais žmonėmis..


“I don’t care what you shake, just shake something”.

Neprisijungęs

 

Forumo apačia

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Bukblaivus.lt © 2011–2024 Visos teisės saugomos