VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Blaivus | 12m. | 10mÄ—n. | 1d. |
Egle, visos būsenos pažįstamos, bet jau man visiškai išgydytos. O išgydė Jėzus Kristus, aktyvios maldos, rekolekcijos,maldos grupės narių maldos ir pan. Kalbu iš patirties, ką patyriau ir dabar esu dėl to laimingas. Dievui neįmanomų dalykų nėra.
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 2mÄ—n. | 7d. |
Pijus rašė:
Egle, visos būsenos pažįstamos, bet jau man visiškai išgydytos. O išgydė Jėzus Kristus, aktyvios maldos, rekolekcijos,maldos grupės narių maldos ir pan. Kalbu iš patirties, ką patyriau ir dabar esu dėl to laimingas. Dievui neįmanomų dalykų nėra.
Neprisijungęs
https://www.youtube.com/watch?v=AXjHBnk … e=youtu.be
kai norisi paklausyti apie sveikatÄ…, patinka tokie pokalbiai, tik tokie ir patinka, ty traukia.
simpatiškas vyras..nu
Neprisijungęs
Blaivus | 16m. | 5mÄ—n. | 6d. |
Pijus rašė:
O galÄ—tum plaÄiau pasidalint Pijau?
Neprisijungęs
O kur Dievas buvo, kai leido iki to nusirist? ÄŒia kas, iÅ¡bandymas koks? Juk aÅ¡ nusižudyt pasiruoÅ¡us. KodÄ—l Dievas nenori man padÄ—t? IÅ¡ kunigų girdžiu tik tai, kokie mes esam "žemÄ—s kirmelÄ—s", kokie esam nusidÄ—jeliai ir turim maldaut atleidimo. Po tokių kalbų man "dulkei" norisi ta dulke virst kuo greiÄiau
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
O kur Dievas buvo, kai leido iki to nusirist? ÄŒia kas, iÅ¡bandymas koks? Juk aÅ¡ nusižudyt pasiruoÅ¡us. KodÄ—l Dievas nenori man padÄ—t? IÅ¡ kunigų girdžiu tik tai, kokie mes esam "žemÄ—s kirmelÄ—s", kokie esam nusidÄ—jeliai ir turim maldaut atleidimo. Po tokių kalbų man "dulkei" norisi ta dulke virst kuo greiÄiau
Gerai skamba: ''..... Juk aš nusižudyt pasiruošus. Kodėl Dievas nenori man padėt?.....''
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 1mÄ—n. | 2d. |
Nerūkau | 0m. | 1mėn. | 20d. |
Iškaimo rašė:
<...> Iš kunigų girdžiu tik tai, kokie mes esam "žemės kirmėlės" <...>
Tu ne žemės kirmėlė, tu esi mylimas Dievo vaikas
Neprisijungęs
Blaivus | 6m. | 5mÄ—n. | 7d. |
Iškaimo rašė:
Iki ko tu dasiritai? Kas yra blogai?
Apsidairyk ,viskas tavo rankose, tu gali pakeist viska , rauk blogį su šaknimis, nėra blogo oro yra išankstinė nuostata, kad viskas bus blogai. Ar nori, kad dievas ir už tave blynus keptų? O ar nepagalvoji ko gyveni? , koks gyvenimo tikslas?
NenorÄ—k vilų ant kopų, ar dangaus karalystÄ—s (Äia palyginimas , perkeltine prasme) ,pvz. noriu pakeist indus Å¡ia savaite ir iÅ¡suki makaule , kokiu bÅ«du tai padaryt ir darai. Poto kita ir tai įgauna pagreitį ir po kurio laiko namiÅ¡kiai aikÅ¡Äios , neraÅ¡au apie drastiÅ¡kas priemones : apie draugų pekeitimus ir kita , aÅ¡ taip pasielgiau , dabar nesigailiu , mane supa daug daugiau ir kažkaip iÅ¡tikimesni pažįstami. KÄ… aÅ¡ dariau ieÅ¡kojau tos terpÄ—s kurio galÄ—Äiau gyventi ir bÅ«ti blaivas, esu daug bendraujantis ir gyvai bendraujantis , tai pasirinkau grupe viena , antra susiradau ten patikimų draugų , kurie patars ir galÄ—si pabendraut , treÄia internike pasikuoÄiau info , jos tikrai daug ir įvairios , yra forumų ir daug juose info.
O kas lieÄia soda tikrai pabendrausim , tik gal kiek vÄ—liau darbai spaudžia , geros dienos.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Iki ko tu dasiritai? Kas yra blogai?
Apsidairyk ,viskas tavo rankose, tu gali pakeist viska , rauk blogį su šaknimis, nėra blogo oro yra išankstinė nuostata, kad viskas bus blogai. Ar nori, kad dievas ir už tave blynus keptų? O ar nepagalvoji ko gyveni? , koks gyvenimo tikslas?
NenorÄ—k vilų ant kopų, ar dangaus karalystÄ—s (Äia palyginimas , perkeltine prasme) ,pvz. noriu pakeist indus Å¡ia savaite ir iÅ¡suki makaule , kokiu bÅ«du tai padaryt ir darai. Poto kita ir tai įgauna pagreitį ir po kurio laiko namiÅ¡kiai aikÅ¡Äios , neraÅ¡au apie drastiÅ¡kas priemones : apie draugų pekeitimus ir kita , aÅ¡ taip pasielgiau , dabar nesigailiu , mane supa daug daugiau ir kažkaip iÅ¡tikimesni pažįstami. KÄ… aÅ¡ dariau ieÅ¡kojau tos terpÄ—s kurio galÄ—Äiau gyventi ir bÅ«ti blaivas, esu daug bendraujantis ir gyvai bendraujantis , tai pasirinkau grupe viena , antra susiradau ten patikimų draugų , kurie patars ir galÄ—si pabendraut , treÄia internike pasikuoÄiau info , jos tikrai daug ir įvairios , yra forumų ir daug juose info.
O kas lieÄia soda tikrai pabendrausim , tik gal kiek vÄ—liau darbai spaudžia , geros dienos.
Na tu Äia ir paraÅ¡ei. SkaiÄiau postÄ…, ir aiÅ¡ku, prisitaikiau, sau. Net akys plaÄiau atsivÄ—rÄ—
Gavau gerÄ… užtaisÄ… visai dienai (o gal kelioms). AÄiÅ«
10 balų.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 10mÄ—n. | 1d. |
Pumputis rašė:
Pijus rašė:
O galÄ—tum plaÄiau pasidalint Pijau?
Deja, negalÄ—Äiau pasidalinti. SudÄ—tingas ir ilgas kelias su laiminga pabaiga. Dalinuosi tik gyvai ir tik tiem kam įdomu ir kas nori iÅ¡gyti. ÄŒia (forume) neįmanoma to perteikti, ir ne tokia paskirtis.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 4mÄ—n. | 22d. |
Į Lietuvą šiomis dienomis atkeliauja nemokamas, bet labai svarbus Vitaminas D. Todėl nepatingim ir saulėtomis dienomis, apsinuoginę, visi žengte marš į gamtą
Neprisijungęs
Troja rašė:
Į Lietuvą šiomis dienomis atkeliauja nemokamas, bet labai svarbus Vitaminas D. Todėl nepatingim ir saulėtomis dienomis, apsinuoginę, visi žengte marš į gamtą
![]()
![]()
Baik tu Bandžiau. Kaimynai pirštus ties smilkiniais sukiojo, o šiandien - snarglys iki kelių. Geriau jau į soliariumą kolkas
Neprisijungęs
Oi, Iškaimo, nevyk Dievo į medį ir netampyk tigro už ūso. Kaip galima gyvenant kaime, arti gamtos, galvoti apie soliariumą??? Šventvagystė, nekitaip!
Soliariumas perspektyvoje – odos vėžys. Nepriverstų manÄ™s niekas į tÄ… baisų grabÄ… atsigulti. Kita vertus apie kokį VitaminÄ… D galima kalbÄ—ti soliariume??? O kaimynai tegu sukioja viskÄ…, kas jiems sukiojasi. AÅ¡ jau seniai nereaguoju į jokias kaimynų nuomones apie mane. AÅ¡ sau esu svarbesnÄ—, nei kvaila kaimynų nuomonÄ— apie mane. Mesk iÅ¡ galvos mintį, kad tau rÅ«pi ta kaimynų nuomonÄ—. LaisvÄ— nuo kaimynų nuomonÄ—s, žinok, yra labai geras dalykas. Kaip ir visos kitos laisvÄ—s: laisvÄ— nuo televizoriaus, nuo bažnyÄios, nuo vaistinių, nuo gydytojų, nuo minties, kad „neturiu kÄ… apsivilkt“ ir retkarÄiais net nuo laikrodžio.
Neprisijungęs
Troja rašė:
Oi, Iškaimo, nevyk Dievo į medį ir netampyk tigro už ūso.
Kaip galima gyvenant kaime, arti gamtos, galvoti apie soliariumÄ…??? Å ventvagystÄ—, nekitaip!
Soliariumas perspektyvoje – odos vėžys. Nepriverstų manÄ™s niekas į tÄ… baisų grabÄ… atsigulti. Kita vertus apie kokį VitaminÄ… D galima kalbÄ—ti soliariume??? O kaimynai tegu sukioja viskÄ…, kas jiems sukiojasi. AÅ¡ jau seniai nereaguoju į jokias kaimynų nuomones apie mane. AÅ¡ sau esu svarbesnÄ—, nei kvaila kaimynų nuomonÄ— apie mane. Mesk iÅ¡ galvos mintį, kad tau rÅ«pi ta kaimynų nuomonÄ—. LaisvÄ— nuo kaimynų nuomonÄ—s, žinok, yra labai geras dalykas. Kaip ir visos kitos laisvÄ—s: laisvÄ— nuo televizoriaus, nuo bažnyÄios, nuo vaistinių, nuo gydytojų, nuo minties, kad „neturiu kÄ… apsivilkt“ ir retkarÄiais net nuo laikrodžio.
Nu aÅ¡ kaimietÄ— dar Å¡viežia, tai man kažkaip keista jaustis laisvai. Å iandien trumpom rankovÄ—m morkas sÄ—jau, tai jau iÅ¡ trijų pusių buvo pažadÄ—tas plauÄių uždegimas ir su džiugesiu akcentuota "vaaa, sakiau, kad snargly minimum gausi"
Ä® soliariumus evaikÅ¡tau, juokavau. TurbÅ«t nebetilpÄiau į tÄ… grabÄ…
O kad nesu alkoholikÄ—, tai norÄ—Äiau, kad kaimynai taip galvotų, visgi...
Neprisijungęs
Neprisijungęs
Troja rašė:
http://www.vlmedicina.lt/2012/02/maisto-prekiu-parduotuvese-maisto-is-viso-nera/
koks nenormalus liūdesėlis, maistas kaip iš kokios netinkamos žmogui gyventi planetos.
Neprisijungęs
Troja rašė:
http://www.vlmedicina.lt/2012/02/maisto-prekiu-parduotuvese-maisto-is-viso-nera/
tai kÄ… valgyt?
Neprisijungęs
Užauginta savo arba rast augintoja. Pabandykit nevalgyt dešros arba rūkytų lašinukų iš parduotuvės. Pajusit kad kažko trūksta , kažkokia savijauta neta , mūsų organizmas per daug yra priklausomas nuo visokių skonių stipriklių.
Šiaip šiandien įdomi diena , pyksta iš visų. Nusipirkau blenderį šiandien , sako durnas neturi kur pinigų kur dėt, vakar padariau salotų be grietinės tik su nedaug aliejuko , vėl netikau. Senstu. O gal moterys per daug reiklios pasidarė.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
O gal moterys per daug reiklios pasidarÄ—.
Žinoma, visada vyrai šaunuoliai
Neprisijungęs
Dėkui, tik žinai kai pasakai kad stengsiuosi sveikai maitintis , mesiu svorio , tuoj ima įtarinėt "tai ką jau kitą susiradai" , tai va visas ir šaunumas.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Dėkui, tik žinai kai pasakai kad stengsiuosi sveikai maitintis , mesiu svorio , tuoj ima įtarinėt "tai ką jau kitą susiradai" , tai va visas ir šaunumas.
Turėtum džiaugtis. Esi šio to vertc jei pavydi.
Neprisijungęs
Gerai , tai ko kasdien kartoja, kad niekam tikes. Sunku su tomis moterimis, ryt bus efektas kai pasiūlysiu pietums kokteiliuką iš žolelių , dabar svarstau , o gal jei su kokiu kotletu sumalt kokteiliuką , žinai visai geras dalykas , blenderis , šiandien birbinu viską iš eilės.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Gerai , tai ko kasdien kartoja, kad niekam tikes. Sunku su tomis moterimis, ryt bus efektas kai pasiūlysiu pietums kokteiliuką iš žolelių , dabar svarstau , o gal jei su kokiu kotletu sumalt kokteiliuką , žinai visai geras dalykas , blenderis , šiandien birbinu viską iš eilės.
Garšvų i dilgėlių galiu nebrangiai paskolyt.
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Blenderis dalykas tikrai geras, dabar praktiškai tik jį ir naudoju. Jau kurį laiką geriu tuos kokteiliukus ryte ir dažnai vakare. Viskas liuks. Tik man nutiko taip, kad gamtai subujojus pripuoliau prie laukinių žolių. Pripult tai pripuoliau, bet matyt per greitai ir karvinėmis dozėmis. Visada turėjau alergiją nuo balandžio iki birželio vidurio, bet šiemet teko net į medikus kreiptis. Daktarė mažumėlę nukraupo ir paaiškino, kad sukultūrintos žolės nėra pavojingos, o su laukinėm reikia atsargiai, po truputį. Kol kas kreivai dar žiūriu ir į tą patį nekaltą špinatą, bet geriau mirsiu, nei šito gėrio atsisakysiu (tik saikingiau)
.
Neprisijungęs
iš AA persimetėm į sveikatą ir keliam temos reitingus
Sveikuoliai
Neprisijungęs