VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Laba saulyte,iÅ¡ visko suprantu kad tu dar labai jauna,linkiu tau eiti teisingu keliu,nelabai pritariu kad reikia nusistatyti tokiÄ… ribÄ…,kaip trys mÄ—nesiai,aÅ¡ pritarÄiau nuostatai-gyventi blaiviai,linkiu tau nuoÅ¡irdžiai gyventi blaiviai,ir bÅ«ti pavyzdžiu kitiems,geros dienos,Å¡endiena tokia smagi diena,taip Å¡auniai sninga,nežinau kodÄ—l,bet man patinka blogas oras,kai sninga ar lyja.
Neprisijungęs
Blaivus | 10m. | 3mÄ—n. | 7d. |
Nesu aÅ¡ jau tokia jauna. Skorpione, jei nebÅ«Äiau užsibrėžus sau tikslo iÅ¡bÅ«ti tris mÄ—nesius blaiva, tai bÅ«Äiau palūžus antrÄ… savaitÄ™. Man pradžioj vien mintis, kad niekada nebegalÄ—siu iÅ¡gerti baugino labiausiai. O dabar su ta mintimi kaip ir susitaikiau. Ir tikrai po tų trijų mÄ—nesių nelÄ—ksiu į krautuvÄ™ pirkti alkoholio, ir tikrinti save, iÅ¡mokau gerti ar ne. Dabar aÅ¡ apie jį visiÅ¡kai negalvoju. Ir tvirtai žinau, kad jo dabar man visiÅ¡kai nereikia.
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 10mÄ—n. | 15d. |
Nerūkau | 18m. | 11mėn. | 1d. |
saulyte rašė:
Tara, pagarba. Prisidedu prie palaikymo komandos. :) Mano nuspręstas laikas negerti, trys mėnesiai. Senbuviai gal ir nepritars, tokiam laiko nusistatymui. Bet man taip lengviau. :D
O tai ko Äia nepritart? Labai gerai ir trys! Labai gerai ir viena diena blaivi!
Va kad ir šiandien; taip smagiai pasnigę, šviesu, minkšta... :)
Neprisijungęs
o jei rimtai, tai yra Äia kažkokia psichologinÄ— gudrybÄ—. Bet jinai realiai veikia.
Ta prasme kad nutarimas visą likusį gyvenimą nebegert, ar dar kažką - yra kažkoks fatališkas, prislegia.. Jis yra tiesiog kažkoks nepakeliamas yra ir net jį nuoširdžai priėmus, vistiek, kažkur kamputy išlieka suvokimas, kad tai nerealu, eiliniai makaronai..
Va nutarimas kažkokiam laikui - aiškiai suvokiamas, realus... Nu žodžiu tiksliai nežinau kaip, bet ta tikrai veikia. :)
Neprisijungęs
Geriausia man atrodo tas užraÅ¡as paÄiame virÅ¡uje, kad visi bÅ«dai siekti blaivybÄ—s yra geri,jei jie priimtini žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams,berots taip,tad kokį ir kas bepasirinktumÄ—te bÅ«da,reikia tik sveikinti ir palaikyti,sÄ—kmÄ—s visiems.
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 6mÄ—n. | 6d. |
Tara rašė:
... šiandien jungiu skaitiklį, ir įsipareigoju išjungti (nunulinti) nesėkmės atveju.
Tara, palaikysiu ir aš tau kompaniją dėl skaitliuko. Būsim du pradedantieji
Neprisijungęs
Troja rašė:
Tara, palaikysiu ir aš tau kompaniją dėl skaitliuko. Būsim du pradedantieji :D
Geras!!! Laikysiu kumÅ¡Äius :)
Neprisijungęs
Blaivus | 25m. | 6mÄ—n. | 28d. |
Nerūkau | 16m. | 7mėn. | 10d. |
saulyte rašė:
<...> Mano nuspręstas laikas negerti, trys mėnesiai. Senbuviai gal ir nepritars, tokiam laiko nusistatymui. Bet man taip lengviau. :D
Man irgi baisiai atrodė pasakymas, kad niekada negalėsiu gerti. Paskui kažkaip nustojau galvoti apie tą „niekada“ ir viskas stojo į savo vietas. Tikriausiai geriau nusistatyti kažkokį terminą ir jį pasiekus drąsiai keliauti toliau, suprantant, kad įmanoma tai padaryti, nei siekti kažko tolimo, neapibrėžto ir vis pergyventi, kad tikriausiai nepavyks...
Troja rašė:
Tara, palaikysiu ir aš tau kompaniją dėl skaitliuko. Būsim du pradedantieji :D
Šaunuoliai, gražu žiūrėti! Troja, taip tyliai tyliai, o jau ir mėnesį perkopė ;)
Neprisijungęs
Troja rašė:
Tara rašė:
... šiandien jungiu skaitiklį, ir įsipareigoju išjungti (nunulinti) nesėkmės atveju.
Troja man labai malonu matyti tave psisijungusią ar įsijungusią. Ką gi „korta mesta“, blefuoti pavojinga, belieka laikytis žaidimo taisyklių,
Neprisijungęs
Tara rašė:
Troja rašė:
Tara rašė:
Troja man labai malonu matyti tave psisijungusią ar įsijungusią.
Ką gi „korta mesta“, blefuoti pavojinga, belieka laikytis žaidimo taisyklių,
VisiÅ¡kai teisingai, Tara, teks laikytis žaidimo taisyklių. AÅ¡ tik atsipraÅ¡au už savo neatidumÄ…, kai paraÅ¡iau, kad bÅ«sim du pradedantieji, nes juk dar yra Artaz su panaÅ¡iais skaiÄiukais, kurie matosi skaitiklyje. Tai bÅ«sime kokia nors TrejybÄ— O toliau - kaip Dievas duos
Neprisijungęs
Troja rašė:
O toliau - kaip Dievas duos
Man, (manau kad ir tau) kažin ar Dievas duos, vis burnojam prieš jį, manau kad reikės patiems pasiimti.
Neprisijungęs
Tara rašė:
Troja rašė:
Man, (manau kad ir tau) kažin ar Dievas duos, vis burnojam prieš jį, manau kad reikės patiems pasiimti.
Tai, jei norėsim, tai ir pasiimsim Bet kad prieš Dievą lyg neburnojam, ar aš ką užmiršau, ar praleidau?
Neprisijungęs
Troja rašė:
Tai, jei norÄ—sim, tai ir pasiimsim
Bet kad prieš Dievą lyg neburnojam, ar aš ką užmiršau, ar praleidau?
Aš dažnokai paburnoju, pagiringas net ir pakeiksnoju...
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 11mÄ—n. | 6d. |
Nerūkau | 9m. | 10mėn. | 30d. |
Troja rašė:
Tara rašė:
Troja rašė:
Tara, palaikysiu ir aš tau kompaniją dėl skaitliuko. Būsim du pradedantiejiTroja man labai malonu matyti tave psisijungusią ar įsijungusią.
Ką gi „korta mesta“, blefuoti pavojinga, belieka laikytis žaidimo taisyklių,
VisiÅ¡kai teisingai, Tara, teks laikytis žaidimo taisyklių. AÅ¡ tik atsipraÅ¡au už savo neatidumÄ…, kai paraÅ¡iau, kad bÅ«sim du pradedantieji, nes juk dar yra Artaz su panaÅ¡iais skaiÄiukais, kurie matosi skaitiklyje. Tai bÅ«sime kokia nors TrejybÄ—
Pasikartosiu, kad man tas skaitliukas labai patinka. Turiu omeny, kad ne dėl olimpinių pasiekimų, bet grynai statistiškai, gera idėja ir techninis sprendinas. Ir labai keista, kad jūs tik dabar jungiat.
Neprisijungęs
Tai kad nusibosta įjunginėt ir išjunginėt, toks beprasmiškas Sizifo darbas gaunasi O dėl skaitiklio, tai gaila, kad jis šiek tiek netikslus ir jo visuose mėnesiuose tik po 30 dienų. Ateities olimpinių rekordų dienos nesutaps ir būsimi jubiliejai bus netikslūs
Neprisijungęs
Blaivus | 9m. | 11mÄ—n. | 6d. |
Nerūkau | 9m. | 10mėn. | 30d. |
Troja rašė:
Tai kad nusibosta įjunginėt ir išjunginėt, toks beprasmiškas Sizifo darbas gaunasi
O dėl skaitiklio, tai gaila, kad jis šiek tiek netikslus ir jo visuose mėnesiuose tik po 30 dienų. Ateities olimpinių rekordų dienos nesutaps ir būsimi jubiliejai bus netikslūs
Na aš tai rimtai nusiteikęs ne'reset'uoti skaitiklio, nes, aišku skambės naiviai ir kaikam net juokingai, nutariau rimtai spręsti šitą savo problemą, nes jau toliau jau nėra kur.
Neprisijungęs
Artaz rašė:
Troja rašė:
Tai kad nusibosta įjunginėt ir išjunginėt, toks beprasmiškas Sizifo darbas gaunasi
O dėl skaitiklio, tai gaila, kad jis šiek tiek netikslus ir jo visuose mėnesiuose tik po 30 dienų. Ateities olimpinių rekordų dienos nesutaps ir būsimi jubiliejai bus netikslūs
Na aš tai rimtai nusiteikęs ne'reset'uoti skaitiklio, nes, aišku skambės naiviai ir kaikam net juokingai, nutariau rimtai spręsti šitą savo problemą, nes jau toliau jau nėra kur.
Šaunu, gražu, pagirtina
Neprisijungęs
Artaz rašė:
O kas Äia juokingo? ÄŒia tik džiaugtis reikia, kad rimtai imiesi sprÄ™sti problemÄ…, pagirtinas pasiryžimas. Kuo anksÄiau pradedama su alkoholiu tvarkytis, tuo tai lengviau sekasi ir tuo mažiau prarandama gyvenimo...
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mÄ—n. | 14d. |
Tiesa... Tik labai sunku
Neprisijungęs
o kaip tau anna sekasi?
Neprisijungęs
Blaivus | 13m. | 5mÄ—n. | 13d. |
IÅ¡ posto atrodo, kad annai palikymo reikia
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 3mÄ—n. | 14d. |
Blogai... :'( Å iandien po nemigo nakties kamuojuosi... Penkios dienos net susidÄ—jo... :'(
Neprisijungęs
Laba anna, labai tave palaikau,ir gerai suprantu kokia tavo savijauta,daug kartų tai išgyvenau,tik alkoholio nebeužgauk,būtinai išgerk kokių raminamų lengvų,valeriono ar dar kokių arbatų,vaje kaip negerai,bet gerai kad esi sažininga,laikykis.
Neprisijungęs
Laikykis, anna, manau visi tave palaiko. Žinau savijautÄ… po gero pagÄ—rimo, suprantu kaip jautiesi, laikykis. Nieko Äia neprigalvosi, teks iÅ¡kentÄ—ti, paskui bus lengviau... Tik neprapulk.
Neprisijungęs
anna rašė:
Blogai... :'( Å iandien po nemigo nakties kamuojuosi... Penkios dienos net susidÄ—jo... :'(
Atsitiko kas nors? :(
Neprisijungęs