VšД® "Aukodeita" Psichologijos klinika |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Jo, maÄiau. Kaip žmonÄ—s sako, kad jei žmogus stengiasi, tai ir dievas jam padeda. Taip ir Äia - mes iÅ¡reiÅ¡kÄ—m iniciatyvÄ…, o adminas Äia kaip Äia
Apie SOSÄ… žinau tik tiek, kiek teko skaityti Äia. AÅ¡ paraÅ¡ysiu kaip man tai pasirodÄ—: pats modelis yra panaÅ¡us į AA, , tik (kaip Äia pasakius .... gal modernesnis). Man neteko lankytis AA susirinkimuose, bet kaip suprantu, jų esmÄ— tikrai nÄ—ra tik kalbÄ—jimas apie apsimy....ar tortukus . Mano supratimu žmonÄ—s renkasi tam tikru laku, tam tikroje vietoje kalbÄ—tis labai konkreÄia tama. Svarbu yra kaip forumieÄiai supranta to reikalingumÄ… ir naudingumÄ…. SiÅ«lau apie tai padiskutuoti. Pasakysiu iÅ¡ savo varpinÄ—s, kad, man tai bÅ«tų naudinga.
Neprisijungęs
Blaivus | 19m. | 3mÄ—n. | 1d. |
Nerūkau | 18m. | 3mėn. | 18d. |
Tai padiskutuokim :) Reikia iÅ¡aiÅ¡kint adminui, ir mums patiems ko mes Äia norÄ—tume.
Neprisijungęs
Blaivus | 5m. | 11mÄ—n. | 8d. |
Taip Viktorija ir yra , AA renkasi kalbÄ—ti konkreÄia tema , žinoma jei nÄ—ra ta diena blogai ar gerai besijauÄianÄių .
Neprisijungęs
Blaivus | 24m. | 11mÄ—n. | 14d. |
Nerūkau | 15m. | 11mėn. | 26d. |
Diskutuokim :) Tai Balbieriškyje (gal turit kas ten pažįstamu? Porą kartų pravažiuodamas esu buvęs, nespėjau su niekuo susipažinti ;) ) ar virtualiai?
Neprisijungęs
Blaivus | 12m. | 8mÄ—n. | 8d. |
aš už gyvą meeting'ą nors ir fiziškai ir papušus gerokai, bet jei virtualiai tai irgi yr pliusiukų
Neprisijungęs
BalbieriÅ¡kyje nesu buvusi, tiesiog pavadinimas man labai juokingas:). Mano mintis yra Å¡i: kiekvienos savaitÄ—s tam tikrÄ… dienÄ…, tam tikrÄ… valandÄ… visi, kas galime, renkamÄ—s ÄŒIA padiskutuoti konkreÄia tema. PVZ "Kaip tvarkausi su savo stresais" ar panaÅ¡iom, visus mirtinguosius lieÄianÄiomis temomis. Turiu galvoje sistematiÅ¡kumÄ… - na, kaip Ä—jimÄ… į darbÄ…, sporto klubÄ… ar pan.
Neprisijungęs
Pritariu Viktorijai, skelbkit datÄ… ir laikÄ…, man geriau nuo 21 val.
Neprisijungęs
Mintis aiÅ¡ki, galima pamÄ—ginti, jei norinÄių bus. Nors taip gan rimtai susimÄ…sÄiau kaip susitvarkau su stresais ir nesugalvojau kÄ… pasakyti... Nežinau. Kažkaip susitvarkau :)
Kas dÄ—l realaus susitikimo, tai pradžioj reikÄ—tų iÅ¡siaiÅ¡kinti norinÄių skaiÄių ir geografijÄ…. Po to bus galima galvoti apie tikslesnes koordinates, o gal kas kokį rÅ«sį pasiÅ«lys pogrindininkams ir pasirinkimas labai supaprastÄ—s.
Neprisijungęs
AÅ¡ savo vatine galva Äia vis dar nepagaunu apie kÄ… Äia Å¡nekam: ar apie virtualų ar apie realų susitikimÄ…?
Neprisijungęs
Dabar ir aÅ¡ nelabai suprantu , tai norit daryt susirinkimÄ… gyvai ar Äia forume raÅ¡yt?
Neprisijungęs
SakyÄiau iÅ¡ dviejų renkamÄ—s :)
Man kitas dalykas parÅ«po. Mes Äia Å¡iaip apie paplepÄ—jimus bendrom gyvenimiÅ¡kom ir alkoholinÄ—m temom kalbame ar apie bandymÄ… padaryti pradžiÄ… SOS?
Neprisijungęs
Audronis rašė:
SakyÄiau iÅ¡ dviejų renkamÄ—s :)
Man kitas dalykas parÅ«po. Mes Äia Å¡iaip apie paplepÄ—jimus bendrom gyvenimiÅ¡kom ir alkoholinÄ—m temom kalbame ar apie bandymÄ… padaryti pradžiÄ… SOS?
Manau formato klausimą galima būtų išspręst tuose pirmuose susitikimuose?
Neprisijungęs
tai gerai tai susitinkam online Å¡iÄ… savaitÄ™, galim ilgai netrukt pvz rytoj, po 20val?kaip jumi?
Neprisijungęs
Egle rašė:
tai gerai tai susitinkam online Å¡iÄ… savaitÄ™, galim ilgai netrukt pvz rytoj, po 20val?kaip jumi?
20 nespÄ—siu. Gal 21:00?
Neprisijungęs
tai pabandom ryt pasišnekėt Pokalbiuose apie tai. 21val. antradienį
Neprisijungęs
Egle rašė:
tai pabandom ryt pasišnekėt Pokalbiuose apie tai. 21val. antradienį
Ok, ryt antradienį 21:00 "Pokalbiuose" :)
Neprisijungęs
Tai galÄ—sim visi dalyvaut?
Neprisijungęs
žvejys rašė:
Nebent užgersi ir nesugebėsi prisilogint prie forumo. Tada negalėsi :)
Neprisijungęs
Blaivus | 15m. | 11mÄ—n. | 7d. |
Marijus rašė:
žvejys rašė:
Nebent užgersi ir nesugebėsi prisilogint prie forumo. Tada negalėsi
O jei numirsi gali jungtis iš anapus
Neprisijungęs
Marijus rašė:
žvejys rašė:
Nebent užgersi ir nesugebėsi prisilogint prie forumo. Tada negalėsi
Labai juokinga , aÄių, o kas tas prisilogint?
Neprisijungęs
Prisilogint,mandras žodis, log in ,reiškia prisijungti
Neprisijungęs
Šiais laikais susirast paprastai kalbantį žmogų retenybė, teks įtraukt į tautinį paveldą.
Neprisijungęs
Gal yra galinÄių ir norinÄių iÅ¡versti iÅ¡ anglų kalbos SOS literatÅ«rÄ… Vadovas ir SiÅ«lomas susirinkimo formatas. BÅ«tų rimtas žingsniukas į priekį...
Neprisijungęs
Audronis rašė:
Gal yra galinÄių ir norinÄių iÅ¡versti iÅ¡ anglų kalbos SOS literatÅ«rÄ… Vadovas ir SiÅ«lomas susirinkimo formatas. BÅ«tų rimtas žingsniukas į priekį...
NÄ—r bendrai Äia to teksto daug. Galima patiems iÅ¡siversti ir be vertÄ—jų profesionalių.
Neprisijungęs
Marijau, tai apie tai ir kalba, jokių vertÄ—jų Äia nereikia. Pradžioje reikia iÅ¡siversti bent jau tÄ… trumpesnį tekstÄ…. Su instrukcijom galima vÄ—liau žaistis...
Neprisijungęs