VšД "Aukodeita" Psichologijos klinika ![]() |
Visi būdai siekti blaivybės yra geri, jei jie tinka žmogui ir netrukdo artimiesiems bei aplinkiniams
Jūs nesate prisijungę.
SOS grupės susirinkimai vyksta kiekvieną antradienį 18 val. Kaune, Kaišiadorių g. 20 (VŠĮ Aukodeita patalpose).
Telefonas informacijai: +370 686 42377, el. paštas lietuvossos@gmail.com
Chebra malacy, prie bajerio esat, prajuokinot. Beje tam klipuke ne bebras o švilpikas, kuris, berods gyvena tik šiaurės amerikos kontinente Čia gavosi offtopicas, nu velniai nematė, yra kas sutvarko šitą velniavą.
Neprisijungęs
Bebras rašė:
Chebra malacy, prie bajerio esat, prajuokinot. Beje tam klipuke ne bebras o švilpikas, kuris, berods gyvena tik šiaurės amerikos kontinente
Čia gavosi offtopicas, nu velniai nematė, yra kas sutvarko šitą velniavą.
Bebre, nesivelk į detales, gal čia tavo turtingas tolimas giminaitis iš Amerikės, neturintis kam palikti palikimo:). Klipukas nerealus.
Neprisijungęs
O aš... dovanoju visą savo užgyventą turtą (nedaug) tam, kuris padės man lengvai, greit ir be skausmo numirt. Testamentą garantuoju.
Neprisijungęs
Iškaimo rašė:
O aš... dovanoju visą savo užgyventą turtą (nedaug) tam, kuris padės man lengvai, greit ir be skausmo numirt. Testamentą garantuoju.
Nepavyks tau taip pigiai prasisukti Moterys gajos kaip katės, nė su pagaliu jų neužmuši
Neprisijungęs